Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Angelise Ellavie
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 18 év

Külső leírás: Angyali szépség, nem éppen hétköznapi külsővel. Vanília szőke, térdig érő haja az, amit mindenki elsőnek vesz észre rajta, hiszen elég ritka a hosszúsága és a színe miatt is. A második pedig termete és testalkata. Ugyanis a leányzó 159 centiméter, ami a kellően formás, vékony teste ellenére is azt a látszatot kelti, mintha egy tündér állna előttünk, rubintvörös szemekkel. Szempillái hosszúak, szép árnyékot tudnak vetni nőies, tökéletesen hibátlan arcára. Szája és orra aranyosan illik szépségéhez. Ember legyen a talpán, aki csak áttud nézni rajta. Ártatlan és romlatlan kisugárzása ugyanis minden tekintet magára vagy legalább is magához vonz. Öltözékét illetően csakis fehéret hord, kevés dísszel, jobban kedveli az egyszerűbb ruhákat, kiegészítve egy sarok nélküli cipővel, de gyakran látni mezítláb is.

Jellem: Mindenkihez kedves és barátságos, emiatt is alig van olyan ember, aki nem kedvelné. Bár nem ez a célja, hanem az, hogy mindenkinek segítsen, ha tud, de ha nem, akkor is legalább próbáljon. Nincsenek előítéletei mások iránt, ugyanakkor felszólal az ilyen esetek ellen, ez az egyetlen amit nem szeret az emberekben. Ugyanakkor haragja nincs, ahogy gyűlölete sem. Nem képes haragot tartani. Tudja, hogy felnéznek rá, hogy gyakran a kisebbek nővérként szeretik, de ezzel nem él vissza. Ártatlan lelke nem engedni, na nem mintha valaha is eszébe jutna ilyesmi. Gyakran szólnak be neki az átutazok a faluján, sőt, nem egyszer akarták bántani is, de ezt emelt fővel viseli el, pedig fáj neki az emberek árulása. Mégis... ezek után is szeretettel fordul hozzájuk. Ezek alapján persze mindenki azt hinné, hogy gyakran kihasználják, átverik és más egyebek. Pedig nem. Mindezek mellett talpraesett, erős és független nő, aki nehezen fogadja el mások segítségét és tanácsait.

Élettörténet: Gyermekkora nem volt éppen átlagos. Édesanyja, Meena papnő volt, de édesapjáról nem tudott semmit, azon kívül, hogy egy nagy katona volt, így nem élhetett velük a faluban. Anyja azonban helyt állt mindkettejük helyett is.Tanította harcra és gyógyításra is, helyesen nevelte. Sajnos azonban amikor Angelise betöltötte a 15. életévét elhalálozott tüdőgyulladásban, így neki kellett átvennie a legendásan híres papnő helyét a faluban. Sokáig volt magányos, de vigasztalta az a tudat, hogy másoknak menedékként, példaként vagy éppen védelmezőként szolgálhat. Viszont ahogy eltelt egy év, egy ápoltja meghalt, a nőnek senki sem vállalta át a 12 éves leánya, Caeri nevelését, így ő tette ezt meg. Magához vette a lányt, majd segédjének képezte ki. Azóta ketten élnek egy kis kunyhóban a falú szélén.

Hobby: Másoknak segíteni, éneklés, természetben való sétálás, állatokkal való foglalkozás.

Foglalkozás: Papnő

Extrák: Elárvult állatokon és embereken is segít* Van egy farkaskölyke, amit anya nélkül talált, Koda a neve, kan* Angelise nevének becézését használja, ami az Ange* Nagy szellemi ereje van, aminek a nagy részéről nem tud* Nyilakkal és íjjal harcol az ártó szándékú emberekkel, démonokkal és szellemekkel.* Caerit a húgának tekinti.* Szűz* Miria karakterének készül.

Képinfo: Nem az én alkotásom, csupán illusztráció. (-)

Engedélyezve: 2017. 11. 02.
2020. 01. 27.

Módosítva: 2020. 01. 20. 20:28:45
Módosította: Aiko Akane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).