Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Elizabeth Knight
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Miria

Kor: 27

Külső leírás: Egészen különleges, heterokróm szemei vészjóslóan villognak, ha valami nem tetszik őkelmének. Rózsás, szeplős bőre érzékeny a természeti hatásokra. Avarszín fürtjei rakoncátlanul omlanak vállára, s szép hullámokban érnek el derekáig. Magas, szikár jelenség, s rendszerint díszes öltözetben látni őt, bőr kiegészítőkkel, ami a társaság középpontjába emeli.

Jellem: Társadalmi pozíciója megköveteli tőle, hogy minden helyzetben úri kisasszonyként viselkedjen, ám ezt a kellemes bájt nem mindig sikerül eltalálnia. Van, hogy szarkazmussal él, ha valami nem a kedvére való, s előfordul az illemtelen grimasz is, ha igazán kihozzák a sodrából, de látszik rajta az igyekezet, hogy ne lépjen túl egy bizonyos határon. A hivatalos találkozókkor hajlamos a lámpalázra és gyakran visszafogott. Barátai körében azonban elengedi magát, önfeledten tud nevetni, vagy éppen beszélgetni világmegváltó terveiről. Ekkor derülhet ki a szemlélődő ember számára, hogy egy idealista, álmodozó lélek, aki, ha hatalmat adnak a kezébe, nem fél azt jóra használni. Éppen ez a tulajdonsága a gyengesége is egy nemesi közegben.

Élettörténet: Egy bárói család egyetlen gyermekeként látta meg a napvilágot egy olyan korszakban, ahol mindenki imádkozik, hogy a királyi család utolsó tagja, a meddő királynő végre elhunyjon, s aztán saját gyermekeiket helyezhessék a trónra. Itt, ebben az alternatív középkori világban igazán nem számít, hogy az ember gyermeke fiú-e, vagy leány. Nők ugyanúgy pályázhatnak a királyi címre, lehetnek vallási vezetők, vagy uralhatnak hatalmas birtokokat érdemleges tetteik okán, vagy szüleiktől örökölvén. Elizabeth szülei a legnevesebb bárók sorába tartoznak, s nem titkolt vágyuk, hogy lányukat a királynői pozícióba helyezzék.

Hobby: lovaglás, úszás, a természet megfigyelése

Foglalkozás: báró

Extrák: Imád a család úszótavában úszni, s rengeteg időt képes ezzel eltölteni. Fél a vallásoktól, mert azok által rengeteg ember válik befolyásolhatóvá.

Képinfo: Charlie Bowater "Shallows" nevű alkotása, deviantartról. Artwork of Charlie Bowater ()

Engedélyezve: 2017. 11. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).