Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kilian Araloth
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Shemi

Kor: 20

Külső leírás: Viszonylag vékony testalkatú, ám szálkás izomzatú, átlagos magasságú fiú. Több erő rejlik benne, mint ahogy azt elsőre gondolná az ember. Dús, sötétbarna tincseit egy fejpánttal próbálja kiszorítani mélykék szemei elől, melyekben mindig ott rejlik a természetére oly' jellemző pimaszság. Telt ajkait is sokszor félszeg mosolyra húzza, ezzel még inkább szemtelen ábrázatot öltve. Orra kicsi, egyenes, pisze orrhegye meg-megmozdul, miközben beszél. Testét egyszerű ruhákkal fedi, számára a kényelem az első.

Jellem: Tipikusan minden lében kanál, ha éppen nincs jobb dolga, belekapcsolódik a pletykáló asszonyok beszélgetésébe, s így gyűjti be az érdekesebbnél érdekesebb információkat a városlakókról. Mindenki szereti, hiszen egy nagyon vidám természetű, igencsak extrovertált fiú. Sokszor játszik a gyerekekkel a piactéren, néha rá is bíznak egy-két lurkót. Jól kijön mindenkivel, a problémákat nem veszi fel, mindent egyszerűen megoldhatónak lát. Sosem aggodalmaskodik, élvezi az életet, a mának él. Könnyen feltalálja, és kihúzza magát minden helyzetben és helyzetből. Nem szereti, ha valaki fennhordja az orrát, sokszor kifigurázza az ilyen embereket. Szeret viccelődni mindennel, sajnos néha nem tudja, hol a határ. Nem könnyű őt zavarba hozni, ám neki sokszor sikerül másokat, hiszen olyan nyíltan beszél bármiről.

Élettörténet: A szüleit sosem ismerte, újszülöttként egy templom előtt hagyták, így kapta megtalálójától a Kilian(templom) nevet. Egy kétgyermekes földműves családhoz került, akik sajátjukként nevelték, ám az 5 évvel ezelőtti pestisjárványban mindkét szülő és a fiatalabb lány is életét vesztette. Idősebb lánytestvére ekkor már férjnél volt, s saját családjával él azóta is. Kilian a járvány után végül egy kocsmároshoz került, aki megsajnálta az utcán kóborló árva fiút. Néha vadászni szokott, máskor besegít a kocsmában, ha éppen sok a vendég, ezen’ szolgáltatásaiért cserébe pedig Gilbert, a kocsmáros ételt ad neki, illetve ott is lakik, egy a kocsma feletti szobában. Napjait többnyire a városban lófrálva tengeti, mindig belekeveredik ebbe-abba, így sosem unatkozik.

Hobby: össze-vissza járkálás naphosszat

Foglalkozás: kisegítő egy kocsmában

Extrák: Egész tehetséges íjász és kiváló tolvaj.**** Néha elcsen ezt-azt unalmában.

Képinfo: Nem saját kép. (https://orig00.deviantart.net/d981/f/2015/095/f/5/cain_scarlon_by_ladyeru-d8o1wit.jpg)

Engedélyezve: 2017. 10. 15.

Módosítva: 2017. 10. 04. 20:56:09
Módosította: Shemi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).