Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eun-jae
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Shemi

Kor: 19

Külső leírás: Átlagos magasságú, vékony testalkatú fiú. Hosszú, ében fekete hajzuhatag keretezi meglehetősen csinos arcát. Hatalmas, fekete szemei csak úgy ragyognak fehér, porcelán bőrén. Fiú létére lányként nevelték, így tehát értelemszerűen női ruhákat kell hordania, amik meglepően csinosan állnak vékony, kecses alakján. A kornak megfelelő sminket is viselnie kell, illetve haját is női divat szerint hordja. Nem akad egy ember a királyságban, aki megkérdőjelezné, hogy a szépséges Eun-jae hercegnő valóban hercegnő-e. Testén nem sok izmot találni, hiszen a tökéletes álcához nem megengedhető még minimális férfiasság sem, azon túl, amit ugyebár nem tud megváltoztatni. Mozdulatai kecsesek és kifinomultak. Arcán mások előtt mindig kedves, mosolygós ábrázat ül, ha egymagában van azonban sokszor elkomorul tekintete s kifejezéstelenné válnak szép szemei.

Jellem: Igazán jólelkű, bőkezű ember, önzetlensége nem ismer határokat. Fiatal kora ellenére sokat tud a világról, hiszen mindig is nagy örömét lelte az olvasásban. Úgy véli, hogy ahol tud, ott segítenie kell, ezért sokszor egyszerű parasztfiúnak öltözve kijár a faluba, hogy segédkezzen, ahol szükség van rá. A falusiak a Haneul(ég) nevet ragasztották rá, hiszen senki sem tudja, honnan jött, csak annyit, hogy időről időre megjelenik és mindenkit elragad kedvességével és segítőkészségével, mintha az istenek égből érkezett ajándéka volna. Mivel sosem engedték neki, hogy fiúkhoz méltó elfoglaltságokkal kösse le magát, rengeteget tanult a művészetekről. Nagyon szépen játszik hangszereken, örömét leli a festésben és a táncolásban is, illetve különböző logikai játékokban. Bár mindenki számára úgy tűnhet, hogy Eun-jae teljesen boldog emögött a rákényszerített álca mögött, valójában nagyon is szeretne fiúként viselkedni, és megtanulni harcolni és lovagolni, ahelyett, hogy az udvarhölgyekkel diskurálgat naphosszat. Amikor kiszökik a faluba, mindig azzal nyaggatják, hogy milyen vékony és erőtlen fiúhoz képest, és noha sosem fogadja el, mindig megpróbálják jól teletömni étellel. Nem vágyódik el a palotából, viszont elvágyódik ettől a szereptől.

Élettörténet: A királyi család másodszülött fia. Szülei és a királyi tanácsadók attól tartva, hogy a két fivér között majd viszály alakul ki, és Eun-jae esetlegesen veszélyeztetni fogja testvére uralkodását, azt látták a legjobb, legbékésebb megoldásnak, ha a királyi párnak inkább lánya születik. Csecsemő kora óta lányként nevelik, de mindig is tudta magáról, hogy fiú és, hogy mi neveltetésének az oka. Csak a szülei, bátyja és dadája tud Eun-jae titkáról. Bár nem örül neki és értelmét sem látja, hiszen sosem vágyott a trónra és egyáltalán nem érzi magát alkalmasnak az uralkodásra, mégis elfogadta sorsát és békésen beletörődött. Amikor azonban testvére súlyosan megbetegszik, a palotának szüksége lenne a következő trónörökösre, akit a királyság hercegnőként ismer. Természetesen nem fedhetik fel a titkot, így, hogy a korona ne kerüljön idegen kezekbe, férjet keresnek Eun-jaenak. Hamar ki is választják egy szövetséges nemesi család legidősebb fiát. A fiúnak pedig a koronáért cserébe teljes hallgatást kell vállalnia Eun-jaeről. Amikor ez Eun-jae tudomására jut, teljesen elárulva és egyedül érzi magát. Úgy dönt, nem hajlandó egy idegen férfival összekötni az életét, és nőként élni haláláig, csupán azért, hogy szülei hazugsága fedve maradjon. Őt nem érdekli sem a korona, sem a fényűző élet, elhatározza tehát, hogy megszökik.

Hobby: olvasás, festés, zenélés

Foglalkozás: -

Extrák: Van egy személyi testőre, aki egy nála nem sokkal idősebb, ám annál tehetségesebb katona. Sok időt töltenek együtt, Eun-jae festeni tanítgatja, cserébe a katona megtanítja bizonyos fegyverek használatára és alapvető önvédelmi technikákra.

Képinfo: Nem saját kép. (https://i.pinimg.com/564x/fa/1b/bf/fa1bbf3404f2c21e3a3d8b00028e663d.jpg)

Engedélyezve: 2017. 09. 27.

Módosítva: 2017. 09. 26. 11:15:26
Módosította: Shemi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).