Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Azuna Bezariusz
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rosario

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Egy fiatal nő képében mutatkozik, igaz van, hogy 18-nak vagy 25-nek néz ki. Haja hosszú szökés barna, frizuráját előszeretettel változtatja. Szeme színe változó ez hangulatától függ. (kék néha pedig barnás sárga de van hogy rózsaszínes lila.) Ruházata a steampunk és a victorian stílus jegyeit hordozza legtöbbször de van, hogy valami kis kényelmes mellet dönt. Legtöbbször fekete fehérben van. Szinte állandóan fekete kesztyűt visel nem szeret anélkül senkihez se érni kivéve ha harcról van szó. Nyakában egy arany nyaklánc lóg melynek a medálja egy apró óra. Szereti az egyéb kiegészítőket sose viszi túlzásba. Keblei teltek, feneke formás. Magassága kőrubelül 170 cm, súlya ismeretlen. Bőre fehér kissé sápadt. Ajkai teltek és vörösek. Démoni alakja merőben más mint az átlag démonoké. Bőre színe ilyenkor elváltozik az alkarján és a lábai egy részén. Lassan sötétedik majd az ujjai végére teljesen elfeketedik a bőre. Hatalmas szárnyaiból már csak egy van mivel testvére egy összecsapásban megfosztotta a repülés képességétől. Siklásra még képes de nem kockáztat. Haja nagy része átváltozása után kifehéredik, csak a frufruja és a haja vége az amin némi rózsaszínes árnyalatot fel lehet fedezni. Dús hajából az átváltozás végén két fekete szarv tör elő. Testén a felkarjától egészen az ágyékáig a Démon Lord jelképe látható mely vörösen izzik a sötétben. Testmagassága ilyenkor meghaladja a 190 cm-t is. Farka úgy 167 cm hosszú mely igen erős. Démon alakja: http://tsundora.com/image/2016/04/shingeki_no_bahamut_163.jpg

Jellem: Azuna a félelemkeltés mestere. Vérében van az a fajta ridegség, amely egyetlen pillantással képes rettegést ébreszteni bárkiben. Ő az a személy akin nem lehet eligazodni. Szemtelen és makacs de legfőképp kiszámíthatatlan, mivel néha kedves, aranyos, mosolygós és elbűvölő így lopja be mások szívébe magát de valójában csak játszadozik. Pillanatok alatt megváltoztatja a hozzá állását akár harcba vagy az élet egyéb más területein. Az emberek és más lények bábok számára a sakktáblája. Ha egy bábura rá un attól hamar megszabadul. Minden amit tesz annak oka van. Mindent előre eltervez akkor is ha győzelemről vagy vereségről van szó. Ám mégis igazi valója egy bestia aki lenéz másokat akik gyengeséget mutatnak. Némi könyörület szorult belé a maroknyi érzelem mellé de az is kevés. Sose szeretett és talán nem is képes rá bár azért reménykedik. Bátya iránt érez kötődést de ha történne vele valami nem rázná meg nagyon. Azóta, hogy démonként újjászületett lényét megfertőzte a falánkság, féltékenység és a bujaság így sok minden nem érdekli saját vágyai és céljai kívül. Ugyanakkor bátorsága és vakmerősége szinte már legendás. Magabiztossága néha félelmetes.

Élettörténet: Történetem kr.e. 1549-ben kezdődött. Ebben az évben vetettünk végett életüknek a bátyámmal. Alvaró a családi házunk főgerendájára akasztotta fel magát, míg én a közeli tóba ugorva vetett véget életemnek. Azzal, hogy saját életünket kiontottuk csakis a pokolba kerülhetett a lelkünk ahol azt megkínozták, megsemmisítették és újra alkották míg végül démonként születtünk újjá. A hosszas kínzások és kiképzések meghozták a várva várt eredményt melynek "köszönhetően" a Démon Lord fejvadászaivá váltunk. Ám még a Démonok közt is kitaszítottak voltuk. Alvaró a Rémálmok hercegeként lett ismert különleges képességének hála míg én a vérmágia mesterévé váltam. Ám nem voltunk hajlandók fejet hajtani egy nálunk gyengébb előtt így megszöktünk de utunk egy időre külön vált. Én az alvilágba maradtam ahol más démonokat kebeleztem be így növelve hatalmam. Így lettem Azuna a Bűnös ki saját fajtáját is csak táplálékként kezeli. A bátyám az emberek világába szökött Kr.u. 173-ban és ott beleszeretett egy orákulumba kit el is kellet veszítenie idő előtt. A benne tátongó üresség melyet a nő elvesztése hagyott szinte már az őrületbe kergette és egyre jobban kezdett ő is vágyni a hatalomra mely talán képes lesz ezt az űrt megszüntetni. De, hogy ezt a célját elérje újra vissza kellet térnie hozzám. Azok kik hűek voltak hozzánk velünk tartottak az égi szigetre és közös erővel majdnem sikerült diadalmaskodnunk. Ám arra nem számítottunk, hogy a szigetlakók segítségére lesz a mennyek serege kiket nem csak Isten de maga az alvilág ura, Lucifer is segített, hogy bebörtönözzön minket. Erőnktől megfosztva több száz éven át egymástól távol kellet sínylődnünk az alvilág legmélyebb bugyraiban mind a mai napig. De most minden megváltozik. Bosszúra szomjasan kitörtünk celláinkból és vissza tértünk a szigetre, hogy befejezzék mit rég elkezdtünk. Vagy még sem? Alvaró megtalált a rég elveszett kedvese reinkarnációját én meg ismét egyedül maradtam, így nem volt mit tennem ismét elkezdtem lelkeket gyűjteni melytől új erőre kaptam. Sikerült megkötnöm a fausti szerződést 7000 lélekről melyek alig egy nap alatt eladták magukat és végül saját vérükben fulladva múltak ki. Ezzel nem csak az erőm tért vissza de elértem, hogy ismét a figyelem középpontjába legyek az alvilág és menny "kopói" számára, így ismételten menekülnöm kell de ez nem jelenti azt, hogy feladom a céljaim.

Hobby: Olvasás és a természetfeletti kutatása.

Foglalkozás: Alvilági fejvadász és egyben szökevény is

Extrák: Vér technikák: Ez a képessége a vérére épül. Akarata szerint formálja a vérét fegyverekké ami legtöbbször egy háromágú szigony vagy egy kard. Illetve pajzsként is használja mely úgy mutatkozik meg, hogy a testében bizonyos részeken megszilárdítja a vérét. Érintése szinte elviselhetetlen. Amint valakihez hozzá ér nem csak, hogy ezernyi kínt él át az áldozata de súlyos belső károkat is okoz ezért hord kesztyűt. Persze ezt képes irányítani. És, hogy mi a rejtet képessége? Egy igen hasznos veleszületett adottság mely bárki regenerációját képes azonnal ellopni. Villanófény: A szemei a fényét sötétben egyfajta lámpaként használhatja, azaz mindent láthat és láttathat. Ijesztő villanásként is használhatja, de ez a tulajdonság automatikus, azaz teljes sötétségben emberi alakban is, démoni alakban intenzívebben a démon szemei világítani fognak. Aranykarom: A karmai úgy hatolnak át bőrön és húson, mint kés a vajon. Ez a képesség csak démoni alakban alkalmazható vagy köztes alakban. A karmok mérget tartalmaznak amikre nincs ellenszer. Dominancia: A viselkedésével képes kisebb-nagyobb mértékben befolyásolni a mások által róla alkotott véleményt. Tehát, amilyen lenni igyekszik, olyannak fogják látni. Így vonzerejét, félelmetességét növelheti, valószínűleg könnyen elhiszik neki, hogy nem csak színészkedik. Ez a tulajdonság a vérében van, tehát bármely alakjában működik. Nem szükséges szemkontaktus, sem, hogy valamiféle hazugságot ültessen a másik agyába, habár úgy nyilván nagyobb a hatása a színjátéknak. Egyéb képességek: Nem öregszik. Lélek védelem mely miatt embernek tűnik. Fizikailag erős, gyors. Messziről megérzi ha egy lelket bánt valami. Ilyenkor az orrára és a szemeire hagyatkozik. A szemei ugyanis képesek meglátni azt amire a lélek legjobban vágyik és minden információt képes begyűjteni amire csak szüksége lehet egy sikeres szerződés kötéshez. A kifinomult szaglása pedig elvezeti a célpontjához. Negatív érzelmek és energiák átmeneti táplálékot biztosítanak számára. Érintkeznie kell "áldozatával", hogy elszívhassa a negatív érzelmeket. Bármikor képes az eredeti démoni alakjába visszatérni. Rendkívüli reflexek, és gyorsaság. Tanulékony és alkalmazkodó. Más démonok bekebelezése melytől egyre erősebbé válik. Képes a végtelenségig regenerálódni. Zseb dimenziók megnyitása.

Képinfo: http://pm1.narvii.com/6404/1b932d3351332461c1a6d5b76ce92b7f52e07dd7_hq.jpg

Engedélyezve: 2017. 09. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).