Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dromuhm Isar
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: 70 körül lehet

Külső leírás: Ha magasságával nem is, de kisugárzásával rögtön magára vonja a figyelmet. Léptei magabiztosak, sötét pillák rejtekéből vörös tekintete elszántságát sugározza, ajkain mindig egy félmosoly ül, mely a legtöbb emberben félelmet kelt. Nem egy sugárzó megjelenés, nem lengi körbe melegség, inkább a ridegség és misztikum az, mi elkíséri. Haja hosszú, ébenfekete, a selymes tincseket nagy odafigyeléssel ápolja, főleg, hogy bőven háta közepe alá érnek. Arca jellegzetes vonásokkal rendelkezik, melyek démoni vérvonalára utalnak: ilyen egyenes homloka, kiugró szemöldökcsontja, erőteljes járom- és állkapocscsontja, no meg a hegyesebb fülei. Gyakran viseli vértjét, vagy páncélját, de ha netán rendes ruhában látni őt, azok mind letisztultak, és kivétel nélkül sötét színűek. Kedveli az ezüst ékszereket, de igen ritka, hogy viseljen egyet is.

Jellem: Kegyetlen; kötelességtudata példás; esze úgy vág, mint a legélesebb borotva, s fenn is hordja az orrát: az emberek között nem épp jó jelleméről híres. Őt azonban nem érdekli hírneve, ha rossz vagy jó, mert nem nézi annyiba az embereket, hogy adjon véleményükre. Sőt, démon társai se hatják meg. Fejét nehezen veszti el, legalábbis látszólag, hisz remekül tudja érzelmeit elrejteni. Makacs és szinte megtörhetetlen, van egy enyhe felsőbbrendűség érzete, de ezek mind betudhatóak a neveltetésének és démoni vérének. A szóbeszédekkel ellenben igenis ismeri a kegyelmet, de nem nagy tömegek előtt mutatja meg gyengédebb oldalát. Igyekszik minden lehetséges gyengepontját elrejteni az ellenségei elől, hogy a lehető legtöbb kudarcot és vereséget elkerülje. Jobb szeret nyerni, és a szerencse is vele van, de a kudarcok feldolgozása se áll távol tőle. Büszkesége előre tolja mindig, akkor is, ha a fél világ ellene van, amit elvontabb pillanataiban még élvez is. Szónokolni nem szokott, azt meghagyja az arra alkalmasabb, parádézóbb számára, ő jobban boldogul a taktikai dolgokkal, mintsem a szavakkal. Elismeri mások érdemeit, tisztában van velük, de dicséretet nagyon ritkán présel ki vékony ajkain.

Élettörténet: A semmiből előtűnő Dromuhm család sarja – mert bizony náluk is a család az első, így az kerül a semmit mondó keresztnév elé -, akik az utóbbi háromszáz évben törtek fel, s rendületlenül haladnak előre. Ahogy beleszületett eme családba egyetlen nővére után, rengeteg elvárást görgettek elé felmenői. Már gyerekként tudta, hogy nagy feladatok várnak rá, s ezekhez méltóan teljesített is. Nem volt kirívó eset az életében nagyon sokáig, úgy táncolt, ahogy apja fütyült, úgy bólogatott, ahogy elvárták tőle. Egy szem nővére a hagyományokhoz híven démonhoz ment hozzá, mert míg a férfiak megválaszthatják feleségük faját, addig a nőknek kötelezően saját fajukba kell beházasodniuk. Isarnak sosem volt ezzel problémája, ahogy Sieh nővérének sem. Aztán úgy húsz évvel ezelőtt hirtelen fogadalmat tett az emberek királyságának egyik fiatal hercegének: segít neki a birodalmát gyarapítani. Apja ellenezte eme lépését, de oly mértékben, hogy a hosszú veszekedések végén végül kitagadta fiát. Az ember királyt, ki alatt szolgál, már gyerekkora óta ismerte, a legtöbb nézetét pedig tőle vette. Így inkább ő irányítja a királyt, mintsem az őt. Persze ezt sosem árulta el, apjának sem, ki még halálában is azt hangsúlyozta, hogy lányát szívesebben látná a birtoka élén, mint behódoló fiát. Ez azonban nem tántorította vissza a kitagadott fiút attól, hogy elvegye, ami a születésével járt neki. Sieh nem örült annak, hogy öccse visszatért – nagy hadsereggel, egy erős birodalom támogatásával -, de muszáj volt mosolyt erőltetnie ajkaira, ha nem akarta a nagy belviszályokat újra feléleszteni. Isar azóta csak még nagyobbá tette birtokát, s hogy megbékítse nővérét, távollétében annak férjére bízta a Dromuhm hagyaték sorsát. Őt jobban lekötik a háborúk, a csatározások, jobban élvezi a szegényes környezetet, mint a palota kényelmes szépségét. Ettől függetlenül nagyon is odafigyel arra mit művel a sógora, s nem lesz rest fejét venni, ha a helyzet azt diktálja.

Hobby: Nincs ilyenekre ideje, de ha lenne is inkább olvasással töltené.

Foglalkozás: Hadúr

Extrák: Denevér démon. Nem, nem vámpír, köze sincs hozzá, még ha a hétköznapi emberek ezer örömmel keverik össze fajtáját a vérszívókkal. Éjszakai lény, de a napfény nem bántja őt. Nem táplálkozik vérrel – bár a véres pitét kedveli -, és bizony a hétköznapi étek fontos számára. Főleg a gyümölcs, imádják a gyümölcsöt… meg a húst. A gyümölcsszószos húst. Ezüst vagy fokhagyma se okoz neki kellemetlen perceket, sőt, rajong az ezüst ékszerekért. Jobban illik sötét mivoltához, mint az arany. *** Az emberekkel való keveredésük átka, hogy sokuk nem tud már denevérré változni. Vérvonaluk frissítésre szorult a jó pár száz évvel ezelőtti nagy belviszályok miatt, de ez a démon vér felhígításával járt. Ettől függetlenül a további képességeik megmaradtak: kiváló szaglás; a sötétben való éles látás; minden neszre reagáló hallás. Az ultrahangos tájékozódás igaz odaveszett a denevér léttel, de ezt ügyesen kijátszották a ténnyel, hogy a denevéreket irányítani tudják. Ezek mellett Isar igen remek ízlelő képességgel is rendelkezik, ami segíti a mérgek felismerésében. Nem halhatatlanok, ők is öregednek, csak sokkal lassabban, mint az emberek. Igaz, gyorsabban gyógyulnak, de ettől függetlenül kaphatnak halálos sebet, vagy betegséget.*** Remek kardforgató, az íjjal is jól bánik, de több embert ölt már az eszével, mint puszta kezeivel.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztráció. (Katie Fox)

Engedélyezve: 2017. 09. 15.
2018. 05. 17.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:17:51
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).