Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kimberly Cox
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Vadmacska

Kor: 17

Külső leírás: Ha valaki rá néz, amit elsőnek észrevesz azok az élénkzöld szemek, amiket apjától örökölt. Hosszú barna haja egészen a lapockájáig ér. Kicsit alacsonyabb a kortársaihoz képest, de ezt egyáltalán nem bánja. Általában farmert, és a tábor narancssárga pólóját viseli, meg a lila sapkát. Az apjától kapott egy zöldes színű felsőt, ami igazán hasznos, mert nem hatol át rajta semmilyen fegyver. Sajnos néha az Aphrodité bungalóban lakó lányok merényletet követnek el a szerény ruhatára ellen, aminek eredménye néhány rózsaszín illetve fodros ruha amit egyébként meg nem venne magának. Van egy nyaklánca melyen fa golyók sorakoznak szépen sorba. Minden nyár utána a tábor lakók kapnak egyet.

Jellem: Teljesen olyan mint a tenger, ami egyszer csendes és békés máskor viharos. Alapjában egy eleven leányzó, aki mindig keresi a bajt, vagy ha épp nem keresi akkor az találja meg őt. Simán beleveti magát bármilyen harcba, legyen az szörny vagy ép a tábor társa ellen. Nem fél kimondani, amit gondol, még ha azzal meg is sért másokat. Azért a vadócsága mellet van egy olyan énje, ami magányos. Posszeidón lányaként egyedül van, nincs testvére vagy legalábbis nem tud róla. Ezt a magányt az évek alatt próbálta elnyomni, de néha elő jön. Akkor elvonul, általában a csónakokhoz és csak bámulja a vizet, vagy épp szidja az apját hogy miért ő az egyetlen zabi gyereke.

Élettörténet: Egy tenger parti kis várósban látta meg a napvilágot, Posszeidon és Emiliy Cox lányaként. Anya egyedül nevelte fel egészen 10 éves koráig, akkor el vitte a táborba és a vezetőkre bízta, mondván ott nagyobb biztonságban van mint a kinti világban. Még abban az évben az édesanyja elhunyt egy furcsa autóbalesetben. Kim a tábor állandó lakója lett, elsőnek nehezen illeszkedet be, és ezt az sem könnyítette meg mikor az apja elismerte. Mint később kiderült neki nem lett volna szabad világra jönnie. Zeusz, Hádész és az örege kötöttek egy megállapodást miszerint egyiküknek sem lehet gyereke. Az apjával elsőnek 14 évesen találkozott, a születésnapján. A „hello, hogy vagy?” belökte az apját a vízbe, bár tudta, hogy meg se kottyan neki, de mégis egy kis elégtétel. A nehézkes kezdés után egy nagy beszélgetés következett, végül az este egy ígérettel zárult meg a zöld pólóval. Aztán ahogy teltek múltak az évek a tábor szerves részévé vált, néha a fiatalabbakat ő oktatta vagy a zászlószerző verseny egyik csapatát ő vezette.

Hobby: A kisebbeket oktatni, a csónakoknál ücsörögni.

Foglalkozás: A félvér tábór állandó lakója.

Extrák: Kitalált karakter~ Rick Riordan: Percy Jackson és az olimposziak ~ Apjától a víz irányítását, a víz alatt lélegzést örökölte.~ Apja római neve Neptunusz a tenger istene, Zeusz és Hádész testvére.

Képinfo: nem saját (http)

Engedélyezve: 2017. 09. 05.

Módosítva: 2017. 09. 05. 20:13:09
Módosította: Vadmacska

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).