Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alexia (Alex) Moore
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 28

Külső leírás: Alex még most is egy nagyon gyönyörű nő, bár a lelki fájdalmai az arcán is nyomott hagytak. Éles állkapcsában és titokzatos szemiben is ez látszik. Mogyoróbarna néhol világosabb barna tincsekkel ötvözött haja hullámokban vonul le háta közepéig. Mandulavágású világos barna titokzatos szemeiben szinte elvész az ember. Ajka dús, rózsás és csókra álló. Arcának minden szeglete szinte teljesen anyját idézi. Magas , csinos és nagyon szexi. Amolyan modell alkata van annyi különbséggel, hogy mellei teltebbek, ahogyan feneke is. Ékszereket nem szokott hordani, nem igazán szereti azokat. Lejellemzőbb öltözete a nadrág, magassarkúval és egy inggel vagy pólóval. Szoknyát és ruhát nem igen hord, maximum egy évben egyszer kivételes alkalmakkor.

Jellem: Alex egy kedves, aranyos, barátságos lány volt. Mindenki nagyon kedvelte őt. Az erőszak óta azonban nem csak külsőleg változott meg, élesebbek lettek a vonalai, hanem természetben is. Kemény, erős jellem lett belőle. Szinte kiveszett belőle az érzelem. Sokan érzéketlennek és ridegnek tartják most már. Határozott és makacs, amit a fejébe vesz azt véghez is viszi. Nehéz eltántorítani ettől. Igazi maximalista szeret az ügyei végére járni. Teljesen munkamániás magával nem foglalkozik, még otthon is csak az ügyeit nyomozza. Persze emellett keresi azt a két férfit akik az ő életét is tönkre rakták. Nem volt még párkapcsolata, de igazából minden férfit elhajt magától. De nem is közelednek hozzá, túl keményen és csúnyán bánik az emberekkel ha közeledni mernek hozzá. Nehéz kihozni a sodrából, de nála is betelik a pohár, és akkor jaj annak aki a közelébe van. De ha igazán megismered, és közel férkőzöl hozzá, megtalálod benne a régi kedves énjét.

Élettörténet: Alexandra Moore néven látta meg a napvilágot, de jobban szereti ha ALexia-nak vagy Alex-nek nevezik. Egy újságíró nő és egy rendőr második gyermek. A szülei szinte folyamatosan csak dolgoztak. Rá és három évvel idősebb nővérére bébiszitterek vigyáztak. Anyja és apja azt se tudták mi van gyerekeikkel, keveset tartózkodtak velük, inkább esténként és néha a szabadságuk ideje alatt. Alexia nem volt egy rossz kislány, persze ő is követett el csínyeket akárcsak minden vele egykorú gyerek, de ezek nem nevezhetőek gonoszságnak, rosszaságnak. Szépen cseperedett, nagyon szép és bájos volt. Jól tanuló volt az iskolában. Nagy tervei voltak, orvos szeretett volna lenni. Egy darabig úgy is tűnt, hogy ez valóra válhat. 14 éves volt amikor egyszer hazafelé menet barátnőétől egy sikátorban rátámadt két fiú. Látta már őket a suliban, de nem ismerte, azt hitte nem akarnak semmi rossza tőle. De, tévedt. Megpróbált elmenekülni ütött, rúgott, harapott, sikított, de senki nem hallotta meg. Megtörtént a legrosszabb....Ez volt az az éjszaka, ami tönkre tette az egész életét. Egy nő talált rá másnap reggel. A tetteseket nem találták meg. Ettől kezdve csak kórházakból, kórházakba járt. Nem akart élni. Többször próbált meg öngyilkos lenni. A szülei akik időközben elkezdtek foglalkozni vele, ők mentették meg többször is a halltól. Pszichológusok próbáltak vele foglalkozni sikertelenül. A tanulmányai leromlottak, barátai elhagyták. nagyon sok időbe telt mire összeszedte magát. De csak a bosszú élteti, hogy elkapja az őt meggyalázókat. Valamint hogy segítsen azokon a nőkőn akik ugyanezt élték át, és elkapja az erőszaktevőket. Ekkor döntötte el, hogy apja pályájára lép és ő is rendőr lesz.

Hobby: olvasás, rajzolás, írás

Foglalkozás: rendőrnő, nyomozónő

Extrák: Álnéven könyveket ír. Tisztára rögeszméjévé vált, hogy megtalálja azt a két embert aki megerőszakolta és tönkre tegye őket. Túlzottan beleéli magát a hasonló ügyekbe, nagyon magának érzi azokat.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztrázió ()

Engedélyezve: 2017. 08. 27.

Módosítva: 2017. 08. 26. 12:37:47
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).