Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Lily Luna Potter
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 17

Külső leírás: Lily egy igencsak gyönyörű boszorkánnyá nőtt az évek alatt, s őszintén megmondva senki nem gondoltam volna, hogy abból az apró aranyos kislányból ilyen kecses és kifinomult nő lesz. Haja vörös, ám eltér a Weasley család vörös árnyalatától. Nem annyira kirívó, nem a tűz pirosát, hanem inkább a vér vörösét juttatják az ember eszébe. Apai ágról örökölte ezt az árnyalatot, ezzel is csak még jobban hasonlítva anyai nagyanyjára. Akik ismerték a nagyszüleit legtöbbször azt mondják kinézetre igazi Lily Evans. Csak a szeme nem. Milyen ironikus, míg az apjának pont a szeme volt az, ami Lilyhez kötötte, addig az unokának szinte mindene, kivéve a szeme. A szeme Weasley. Ugyanúgy látni benne a tüzet, a csibészséget és az örömöt, mint az anyja családjára jellemző. Beszédes szemei vannak. Lilyről általánosságban el tudjuk mondani, hogy nem igazán magas, sőt alacsony a maga 155cm-jével. Testalkata karcsú, kecses. Keskeny gömbölyű válla van, haja nem sokkal ér a lapockája alá. Arca vonzza a tekinteteket, hiszen olyan, mintha egy meséből lépett volna ki. Orra pici és pisze, alsóajka teltebb, mint a felső. Hihetetlen elbűvölően tud mosolyogni. Öltözködését tekintve szeret az iskolán kívül csinosan, de kényelmesen öltözködni.

Jellem: Úgy tűnik a bátyjai megörököltek minden domináns tulajdonságot előtte, ami vagy a Potter vagy a Weasley családot jellemzi. Így ő csak nyomokban tartalmazza őket, ami talán nem is olyan nagy baj, hiszen így nincsenek nagy konfliktusai testvéreivel. Sőt, a családból ő az egyetlen aki normálisan tudja kezelni Jamest, és akire a fiú igazán hallgat is. James, aki magában hordozza a Potterekre jellemző önbizalmat, s már-már beképzeltséget valamint a Weasleykre jellemző temperamentumot békére lel a húga mellett. Albus pedig, aki szívesen van a gondolatai között és játsza az önjelölt mártírt vagy éppen hőst támaszra lel Lily mellett. A lány ezek közül egyik sem jellemzi. Egyáltalán nem mondható temperamentumosnak, ő inkább olyan, mint egy tó. Ha beledobnak egy követ elkezd hullámozni, morgolódni, de aztán megnyugszik és újra békés. Nagyanyjához hasonlóan anyáskodó típus, törődő, szeret másokkal lenni. A kitartás mindkét szülőjétől megkapta, valamint makacsnak mondható. Kíváncsi természet, és mindig pozitívan viszonyul az új dolgokhoz, szeret mindent és mindenkit megismerni, habár nem szeret a társaság központjában lenni, mert olyankor túlságosan zavarba jön és dadogni kezd. Igencsak toleráns embernek mondható, valamint könnyen alkalmazkodik, amit nagy családban megtanul az ember. Családcentrikus. Nagyon is, imádja az össze unokatestvérét, nagybátyját, testvéreit és a szüleit. Negatív tulajdonságai közé tartozik az, hogy felettébb szétszórt, és feledékeny, és kissé túl naiv. Mivel mindkét a bátyja meg akarja védeni, valamint a családja is óvja őt, szinte rögtön megbízik mindenkiben. Kissé szégyenlős, a mai napig ha a fivérei közül valaki visz haza barátot el kell telnie pár órának mire hajlandó kijönni a szobájából.

Élettörténet: A Potter család harmadik gyermeke. A varázslóvilág egyik leghíresebb házaspárjának a gyermeke, Harry Potter lánya. Szinte mindenki Jamesről és Albusról beszél, a fiúkról így Lily legtöbbször nincsen megemlítve, amit annyira nem is bánt soha. Mivel apja Harry Auror anyja Ginny pedig Quidditch játékos, így nem sok idejük volt a gyerekekre. Amint Lily elég nagy lett Ginny visszament játszani a gyerekeket pedig elvitték a nagyszülőkhöz, így Lily igazi otthonának az Odút érzi. Gyerekként sokszor gondolták őt furcsának, mivel nem beszélt sokat, csak nézett a nagy szemeivel a világba. Molly imádta, a mai napig imádja unokáját, és az érzés kölcsönös volt, Lily családtagjai közül a legközelebb nagyanyját érzi magához. Már gyerekként kitanulta a főzést, és a háztartás vezetésének alapjait. Már akkor is érdeklődött a növények iránt, és mosolyogva lapította ki őket, hogy aztán egy füzetbe ragassza őket, és felírva nevüket otthon tanulja őket. Mikor James felvételt nyert a Roxfortba szomorú lett, hogy a bátya, akit mindig rá tudott venni arra, hogy játsszon vele elmegy. Albusszal akkoriban még nem volt olyan gördülékeny a viszonyuk, ám mikor Albus is elment otthonról nagyon magányos volt. Alig várta a szüneteket, amikor a testvérei hazautaztak, hiszen nem létezett az az opció, hogy legalább karácsonyra nem jönnek haza. Jamesnek és Albusnak egyre több konfliktusa lett mivel idősebbik bátyját a Griffendélbe, fiatalabbikat pedig a Mardekárba osztották be. Lily sosem értette James miért piszkálja Alt. Mikor ő is megkapta a levelét idősebbik bátyja már el is tervezte, hogy majd a húga az ő példájára igazi Potterként Griffendéles lesz, ám amikor a Hollóhátba osztották be a házakkal kapcsolatos otthoni viták megszűntek. Roxforti évei alatt, sikerült kialakítania magának egy baráti kört, és rájött, hogy gyógyítással szeretne foglalkozni. Apja és nagyapja miatt igencsak sokat tud a mugli világról, sőt érdekli is őt. Bátyjai elmentek már otthonról, már csak ő van, ám ő is a talpára akar majd állni, ha befejezte a Roxfortot, majd utána a gyógyítói okítását. Természetesen a családja közelében.

Hobby: növényekkel való foglalkozás, olvasás, bármi amit a családjával együtt tud csinálni, gyógynövényekkel való kísérletezgetés

Foglalkozás: még roxforti tanuló jövőben pedig gyógyító

Extrák: Habár a növényekhez ért, és szereti is őket, az állatok már egészen más tészta. Retteg tőlük, főleg a nagytestűektől. Egyszer, mikor meglátogatták Charlie nagybátyját elájult mikor az egyik sárkány közelebb ment hozzá. || Az ágya fölötti polcon ott sorakoznak a teli füzetek a növényekről szóló jegyzeteiről, és a lepréselt gazokról. || Szeret a természetben lenni, gyakran megy el sétálni vagy túrázni. || Gyógynövénytanból és a Bájitaltanból kimagaslóan teljesít. || A patrónusa egy impala.

Képinfo: Nem az enyém nem én rajzoltam csupán illusztráció (pinterest)

Engedélyezve: 2017. 07. 24.

Módosítva: 2017. 07. 21. 12:44:50
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).