Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Alan Young
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yoshiko

Kor: 23 év

Külső leírás: Magas, vékony, enyhén sportolt. Kreol bőre szép, ritkán fordul elő arcán pattanás. Arca ovális, nagyon feminin, amit talán csak az orra és csúcsos álla tör meg, meg persze a szemöldöke. Szempillái sűrűek és hosszúak, sok nő csoporttársa irigyli őket. Tekintete barátságos, mandulabarna, kedvességet áraszt. Haja talán vállig ér, hullámos és az is barna, ruhatárának nagy része is a barna különböző árnyalatai között mozog. Nagyon szereti a beige dolgokat és kis üdítő változatosságként a zöldeket is. Mindig igyekszik valamivel megtörni az egyhangú barnaságot valami kiegészítővel, vagy ha a pólója barna, akkor a nadrágja vagy a pulóvere ne legyen olyan. Amúgy mindig konszolidált és néha visszafogottan gyerekes a kinézete. Szereti a gyerekeket, és elég gyakran húz magára mesemintás pólót.

Jellem: Kedves, empatikus, megbízható, ilyen volt mindig, de egyben határozott is. Ő volt az, aki elsőként odament az új gyerekhez az oviban, hogy körbevezesse, elmagyarázza a szabályokat, játsszon vele, hogy a másik ne érezze magát egyedül. Érzékeny mások lelkivilágára, de a jó értelemben és mindig gondol másokra, mindig törődik a másikkal és a párkapcsolataiban teljesen odaadó. Jól tud kommunikálni, bárkinek elmagyaráz bármit és nagyon jól tud gyorsan jó döntéseket hozni. Mondjuk ezt meg kellett tanulnia, hiszen leendő hivatásába kelleni fog. Birkatürelemmel áldotta meg a sors és hatalmas szívvel. Következetes és nehéz eltántorítani, ha egyszer a fejébe vesz valamit, ha egyszer elindul egy úton, akkor azon tovább halad. Továbbá remek csapatjátékos, könnyen alakít ki új ismeretségeket és könnyedén kezd velük közös munkába, és ha valamit elszúr, akkor azért vállalja a felelősséget. Szereti, ha úgy érzik, hogy szükség van rá, és ha segíthet. Néha azt hiszik róla, hogy bohókás és nem gondolja komolyan a dolgokat, mert szeret játszani és apróságokon tud lelkesedni, pedig csak élvezi az élet apró örömeit.

Élettörténet: Kétgyerekes családban nőtt fel egy nővérrel, hiába reklamált mindig egy kistesóért. Azt kérte karácsonyra, húsvétra, szülinapjára, egyszer még a boltban is azt kért, hátha lehet kapni, de hát akkor még nem tudta, hogy az nem így működik. Kistestvér híján a szomszédság apróságait, illetve nála fiatalabb tagjait. Ez a jó tulajdonsága még mindig megmaradt, imádja a gyerekeket, nem véletlen, hogy gyermekorvosi pályára készül. Arra már korán, az általános iskolában rájött, hogy a saját neméhez vonzódik és sokáig csak a nővére tudta róla, akivel közösen olvadoztak egy-egy férfi sorozatszereplőn. A gimnáziumban talált először olyan valakit, aki iránt igazán érdeklődött, egy végtelenül kedves, de kissé félénk, csendes fiú iránt. Mivel egy osztályba jártak, próbált a bizalmába férkőzni, feldobni a napjait, kimutatni, hogy kedveli, de Zack nem tudott úgy feloldódni. Aztán egy napon kiderült, hogy Zacknek van egy ikerbátyja, aki Zack teljes ellentéte, mégha külsőre egyformák is. Sokat lógtak együtt, Alan elsősorban azért kezdte keresni a társaságát, hogy minél több dolgot megtudjon Zackről, hiszen Jack jóval beszédesebb volt, mint az öccse. Azonban mielőtt észbe kaphatott volna Jack teljesen elcsavarta a fejét. Szerette Zacket, de Jack valahogyan, magával ragadta és mielőtt magában végigrághatta és eldönthette volna, hogy melyiküket szereti jobban, már túl volt Jackkel az első csókon. így úgy gondolta eldöntetett a kérdés. Ezek után is igyekezett Zack közelében maradni, de a fiú mintha még jobban bezárkózott volna és egyre nehezebb volt elérni. Mire elékezett a ballagásuk napja, addigra már szinte nem is beszélgettek. Jackkel két külön és egymástól távoleső egyetemen tanultak tovább. Sokszor mondták, hogy a tuti páros, hiszen egyikük jogi karon, másikuk az orvosin próbálta elérni a hőn áhított doktori címet. Az egyetem megkezdése után vallotta be Alan a szüleinek másságát és azt, hogy elég tartós és komoly első kapcsolata van. Kicsit veszekedtek, de utána szent lett a béke. Viszont a távolság rányomta bélyegét a kapcsolatukra, egyre kevesebbszer hívták fel egymást, részben a rengeteg tanulni való miatt, részben az új hely, új arcok, új szociális élet miatt. Hétvégén és szünetekben igyekeztek sok időt együtt tölteni, de valahogy, talán a környezet és a függetlenség hatására, elkezdtek megváltozni, hiányoztak a fontos, közös élmények és programok, és hirtelen azon kapták magukat, hogy egyre nehezebb közös témát és közös nevezőt találni. Sűrűsödtek a veszekedések, amikor végre együtt lehettek, aztán kiderült, hogy Jack félrelépett. Alan próbált beszélni vele, először próbálták is rendbe hozni a dolgokat, de az egyetem végére rájöttek, hogy nem fog menni. Nehezen bár, de szakítottak, de még nem mondták el otthon.

Hobby: kertészkedés (avagy az albérlet növényeinek életben tartása), különböző társasjátékok

Foglalkozás: gyermekorvos tanonc, de ha ráér akkor bébiszitterkedik

Extrák: *Végtelenül büszke magára, hogy nem csúszott semmivel és öt év után sikerült elvégeznie az általános orvosit. Már jelentkezett gyermekorvosi szakképzésre (ami még kb. 5 évet jelent, amiben már a kórházi munka is benne van) és hatalmas lelkesedéssel várja, hiszen már kiskorában eldöntötte, hogy gyerekeket fog gyógyítani. **Jackkel sokszor volt pár élesebb szóváltásuk arról, hogyan beszél az öccséről, Zackről. *** A látogatások alkalmával mindig keresi Zacket, hátha egyszer újrakezdődhet a barátságuk.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).