Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Casey Turnblad
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 20

Külső leírás: Caseynek van egy igencsak határozott kisugárzása, ami miatt mindenki ránéz a helyiségben, ahova belép. Sovány lánynak mondható, alkatát a sport igencsak befolyásolta, a szálkás izmok láthatóak mikor testhez simuló ruhát visel. Lapockájáig érő haját, általában feltűzi egy kontyba, vagy egy hanyag copfba, egyenes és oldalfrufruját ő vágja saját magának. Mivel kerüli a felesleges kiadásokat, így haja nagyon ritkán találkozik fodrásszal, ám ezt nem lehetne megmondani róla. Vége mindig egyenesre van vágva, nem törik, csokoládészínű tincsei fényesek, erősek. Az ember legszívesebben beletúrna abba a hajkoronába. Casey hosszúkás arccal rendelkezik, aminek központjában a nagy szemei vannak. Azok a nagy kékes-szürke szemek, amik olyanok, mintha mindenen képesek lennének átlátni és mindent megértenének. Telt ajkai mindig kicsit elnyílnak, bűbájos arcát kis szeplők teszik még elragadóbbá. Nem igazán követi a korára jellemző színes ruhákat, jobban érzi magát egy farmerben és egy bő pulóverben. Felüdülés az egyszerűsége a többi szín között.

Jellem: Elemzőtípus. Enyhe mosollyal az arcán hallgat végig mindenkit és közben forognak a fejében a fogaskerekek és elemzi ki az illetőt. Hallgatag ember, ám ha valami olyanról kérdezik ami őt érdekli, vagy amiről konkrét véleménye van, akkor megered a nyelve. Casey a türelem mintaképe, senkit nem sietett, mindent százszor elmond ha kell, viszont ezt ő is kölcsönösen visszavárja. Néha kissé lassú és talán naivnak is mondható. Természetesen tisztában van az élet rossz oldalával, de mégis személyiségéből adódóan mindenkinek megszavazza a kezdeti bizalmat. Számára a tisztelet az emberiség alapköve. Mindenkivel tisztelettel bán, s megbotránkozik azon, ha valaki tiszteletlen akárcsak az utcán is másokkal. Ennek nem fél hangot is adni. Toleráns emberek táborát gyarapítja, rengeteg mindent tolerál és tud lenyelni. Törekszik arra, hogy minél olvasottabb és tájékozottabb legyen, számára ez nagyon fontos.

Élettörténet: Egy nagy, szerető család született bele. Édesanyja örökbe fogadott gyermek, mivel a párnak akik örökbe fogadták nem lehetett saját gyermekük. Egykeként nőtt fel, s mindig is azt tervezte, hogy majd nagy családban fog élni, ami sikerült is. Casey a negyedik gyermeke a családnak, s még van egy húga is. 1961-ben született az USA-ban, apja farmtulajdonos, anyja pedig tanítónőként dolgozott, majd mikor férjhez ment ő lett a farm másik vezetője. Az anya ragaszkodott ahhoz, hogy otthon tanítsa egy ideig a gyermekeit, így csak a középiskolát végezte hagyományos iskolában, majd ragaszkodott ahhoz, hogy főiskolára menjen. Jelenleg egy kis főiskolán tanul történelmet, és irodalmat.

Hobby: olvasás, színház, kézműveskedés

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Legidősebb nővére 28 éves, két gyermek anyja, most van úton a harmadik. łł Van két bátyja, akik ikrek, mindketten 23 évesek. łł Húga 15 éves, vele jön ki a legjobban a testvérei közül. łł

Képinfo: Nem az enyém nem én rajzoltam csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2017. 07. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).