Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Michael Rosevics
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 26

Külső leírás: Átlagos magassággal rendelkező egyén, bár a magasságával nincs megelégedve. Zavarja, hogy a legtöbb férfi fölé magasodik. Pedig ő maga úgy gyönyörű, ahogy van. Valóban nem túl magas, viszont ezt egyensúlyozza törékeny szépsége. Lába hosszúak és kecsesek, finoman izmosak. Karjai kecsesek, de finoman szálkásak. Teste a napi megerőltető műszakok miatt finoman izmos, egy deka fölösleg sincs rajta, minden kis porcikája finoman ruganyos. Szemei különlegesek, mint az ólom, színe akár a folyékony ezüst, ajkai pirosáért nők versenyezhetnének különböző kencékkel, úgy sem érnek nyomába. Arany szín haja derékig ér, divatosra vágva egy kis frufruval keretezi arcát.

Jellem: Határozott, csökönyös szamár. Ezzel a három szóval lehetne őt leírni. Meg azzal, hogy az egojának külön szoba kell. Intelligens, néha már fájóan az. Tudja magáról, hogy az intelligencia szintje magas és azt is tudja, hogy jól néz ki, de sosem élt vissza ezzel, bár a normális embereknek furcsa lehet ez a kettősség. Ő maga cinikus jellem, imádja szarkasztikusan megoldani a helyzetet, fura humora miatt ezt sokan félre értik és bunkónak illetve flegma embernek címkézik fel, mondjuk tény, hogy hajlamos arrogánsan viselkedni, a narcisztikus megnyilvánulásairól már ne is ejtsünk szót… Szétszórtan képes viselkedni, a fejét is csak azért nem hagyja el, mert hozzá van ragasztva.

Élettörténet: Na neki nem voltak átlagos szülei az egyszer tény. Apja az orosz maffiának tevékenykedett, mint orvos és fegyverkereskedő, anyja pedig egy jó ideig bordélyházat üzemeltetett, persze ő figyelt a lányaira és nem kényszerítette őket semmire, jó soruk volt. Ez nem változtat a tényen, hogy hibbantak mind a ketten. Michael öt éves lehetett mikor felhagytak eddigi életükkel és normálisan próbáltak élni, beilleszkedni a társadalomba meg egyebek. Gondolom, nem kell mondanom, hogy ez nem jött össze nekik. Apja orvosi prakszisa alatt is fű alatt ellátta régi társait, anyja pedig segített a lányoknak olyan helyre kerülni, ahol nem végzik cápa vacsiként. Michael mindenről tud, hiába próbálták a szülei titkolni előle. Igazából nem zavarja, így nem mondja el a szüleinek, hogy lebuktak. Ő maga is orvos apja nyomdokaiba lépett. Páratlan intelligenciájának köszönhetően az egyetemet mindössze két év leforgása alatt végezte el, mondanom sem kell ugye, hogy kitűnően, dicsérettel? Jelenleg egy állami korházban dolgozik, de az országban mindenki ismeri zsenialitását. Sokan jönnek hozzá. Rengeteg felkérést kap magán korházaktól, de ő maga a köznépet szeretné gyógyítani, megadni nekik a lehetőséget, amit pénzel nem tudnának biztosítani maguknak. Meleg. Tudja már régóta magáról, még sem volt együtt senkivel, az iskolában a tanulás miatt, aztán a munkahelyén… Victor Poporov egy munkatársa, majd legjobb barátjává vált, idővel elmondta neki a titkát, de legnagyobb meglepetésére Viktor segíteni akart neki társat találni. Össze is hozta egy meleg barátjával, akivel jól mentek köztük a dolgok. Egyik randi után egy hotelszobában kötöttek ki, ahol vetkőzés közben fura zajt hallott maguk mögött. Viktor vak féltékenységében fel akarta venni, ahogy Michael egy férfival van együtt, aki lefizetett. Nem tudta megemészteni, hogy egy fiatalabb kölyök jobb nála. Az árulásuk miatt Michael lelki eredetű impotenciával küzd.

Hobby: fözés, imád a lakásában mesztelenül ténferegni.

Foglalkozás: sebész-traumatologus

Extrák: Imádja a zöld teát, viszont az alkoholt nagyon nem bírja. Egy perverz örült lesz tőle.

Képinfo: Nem az ÉN karakterem csupán ILLUSZTRÁCIO. (http://sajt.hu)

Engedélyezve: 2017. 07. 02.
2018. 12. 02.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:47:29
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).