Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Fuwa Katsuma ( kitalált karakter )
Kategória: Naruto
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 31

Külső leírás: Katsuma-san 2 méter magasságával, és izmos testével sok hölgyeményt nyűgözött le eddigi élete során. Haja elöl tüskésebb, hátul kicsit hosszabbra hagyott, csokoládébarna. Szemei világosabb barna színűek, sok türelmet és tapasztalatot tükröznek. Egyik szeme alatt egy egészen a tarkójáig húzódó sérülés található, egy égés, amit egy küldetése alatt szerzett, majdnem szeme világa is odalett. Ruházatában inkább a bőr, és erős szövet dolgokat kedveli, ezek közül is azokat amik segítik a rejtőzködését. Testén egyetlen egy tetoválás, vagy piercing helye sincsen.

Jellem: Kicsit hideg, és távolságtartó típus. Nem az a kacér fiatal férfi, még is képes megragadni a hölgyek figyelmét érett viselkedésével. Nem az a tipikus sokat beszélő típus, de általában nem is az a kuka fajta. Akadémiai tanár pályája félresiklott, és inkább az erős és határozott harcos jelleme meghatározó. Sosem adja fel könnyen, addig harcol még agyon nem verik, vagy többszöri nekifutásra sikerrel nem jár. Tisztelettel bánik a nőkkel, nem holmi kutya módjára kezeli őket. Tisztességtudó, ám ha valamivel nagyon nem ért egyet haragos, morcos, és hanyatt homlok az utasítással ellentmondó dolgot tesz.

Élettörténet: Katsuma a Medvék országában született, messze Konohától, ahová élete során talán sosem juthatott volna el egyik rokona, szerető nagybátyja nélkül Fuwa Kei nélkül. Sokat utazott vele együtt, és egészen 15 éves korától tanult kísérője mellett. Főképp föld és szél stílussal harcol, erős és pontos kombinációkat lesett el nagybátyjától. Vándorlásaik során Katsu Avarrejtekben ragadt, nagybátyja halálesete után. Igyekezett beilleszkedni ide, ami sikerült is, igyekezett hol fejvadászatból, hol akadémiai oktatásból élt meg.

Hobby: olvasás, rajzolás

Foglalkozás: jounin

Extrák: *imádja az édességeket *; * mély, kissé karcos hangja van * ; * idézett állata az óriás Rozsomák Etsuya * ;

Képinfo: A képet én készítettem. (http://eidorien-chan.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2017. 06. 28.

Módosítva: 2017. 06. 27. 23:42:25
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).