Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Jonathan Forrest
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 32

Külső leírás: Hosszú, hátközépig érő, mézszőke haj keretezi finom vonású, ám férfias arcát. Szemei kékek, mint a tenger, orra egyenes, ajkai lágyak, csókra csábítanak. Bőre puha, fehér, sehol egy pattanás, vagy heg, amely elcsúfíthatná. Kétségkívül férfiak és nők is megfordulnak utána, bárhol feltűnik, mert igen megkapó jelenség a maga férfias voltában. Termete magas, mintegy 175 centire nőtt, alkata nyúlánk, de izmos, látszik rajta, hogy karban tartja. Ruhaként, ha munkában, vagy egy fogadáson van, mindig kifogástalanul jelenik meg, öltönyben, nyakkendőben. Nagyon szereti a mellényeket, ezekből több is van neki. Kifejezetten szeret aranybarna darabot, amelyet csak kivételes alkalmakkor vesz fel. Szabadidejében előnyben részesíti a kényelmes, ám márkás ruhadarabokat, legyen az egy farmer, vagy egy sima szabadidőruha. Megjelenését stílusos, vékony keretes szemüveg teszi még vonzóbbá.

Jellem: Jonathan első látásra nagyon kedvesnek és odaadónak látszik, és valóban az. Kedves, nagyvonalú és segítőkész. Ha pedig valaki szívességet tesz neki, mindig viszonozza, senkinek nem szokott adósa lenni. Ugyanakkor nem szereti, ha átverik, ha hazudnak neki és megpróbálják kijátszani a segítőkészségét. Ilyenkor ugyanis nagyon meg tud haragudni az illetőre, bár nem egy bosszúálló típus. Munkájában mindig gondos, rendezett és mindig határidőre kész szokott lenni. Nem egy hebehurgya alak, lehet rá számítani, ha baj van. Bár néha neki is vannak rosszabb napjai, amikor ideges, vagy kissé türelmetlenebb. Ilyenkor szereti, ha békén hagyják, míg lenyugszik.

Élettörténet: Átlagos családban született, apja gimnáziumi tanár, anyja háztartásbeli. Egy kedves kisvárosban nőtt fel, ahol mindenki ismert mindenkit. Sosem volt komolyabb baj vele, teljesen átlagos volt, ritkán keveredett balhékba, de azok is a szokásos gyermekcsínyek voltak, amelyeket minden fiú elkövet egy bizonyos korban. Az iskolában jól tanult. Ugyan nem volt osztályelső, de igen szép eredményeket ért el minden tanévben. Mindig is érdeklődött a pénzügyi dolgok iránt, így nem volt kérdés, hogy nem a helyi gimnáziumban, hanem egy közgazdasági iskolában szerez majd érettségit. A középiskolai évek alatt jött rá, hogy bizony, nem a gyengébbik nem vonzza, pedig randizott egy-két lánnyal. Az iskolában mindenki odáig volt érte, hiszen jóképű volt, kedves, figyelmes és udvarias, szorgalmas is, amit a lányok igen vonzónak találtak. Tizenhat éves volt, amikor többet kezdett érezni egyik barátja iránt, mint ami még a barátságba fért volna. Tudva, hogy a fiú hogy viszonyult a "másmilyen" emberekhez, nem mondta el neki, és ez az érettségiig nyomasztotta, hiszen viszonzatlan szerelmet érzett. Sikeresen felvételizett egy távoli egyetemre, pénzügy-szakra, ahová fel is vették, és sikeresen el is végezte. Az egyetemen volt egy-két futó kapcsolata néhány idősebb diákkal, amikor már fel merte vállalni magát. De ezek a kapcsolatok sosem tartottak sokáig, legfeljebb pár hónapig. Sikeresen lediplomázott, majd nem sokkal később munkát is kapott jelenlegi munkahelyén, egy építőipari nagyvállalatnál, mint pénzügyi szakember. Huszonkét éves volt, és lassan haladt felfelé a ranglistán, mígnem harminc évesen végre elérte azt a posztot, amelyre vágyott. Ő lett a cég Pénzügyi osztályának vezetője remek fizetéssel és persze komoly felelősséggel. Időközben volt egy hosszabb kapcsolata egy munkatársával, amely két évig tartott, de végül a párja külföldre költözött, ő pedig azóta egyedül van. Nagyon vár arra a bizonyos Igazira, aki úgy megdobogtatja a szívét, mint senki más.

Hobby: olvasás, futás, úszás, zenehallgatás, filmnézés, színház

Foglalkozás: Pénzügyi osztály vezetője egy nagy építőipari cégnél

Extrák: Seme! *** FOGLALT! *** Szeret futni, minden este fut egyet a közeli parkban, hogy levezesse a napi stresszt *** Szereti a kávét, két cukorral, tej nélkül, enélkül ugyanis képtelen felébredni reggelente *** Bár nem igazán szereti a partikat, de néha muszáj megjelennie rajtuk *** Nehezen bírja az alkoholt, így ügyel rá, hogy keveset fogyasszon *** Egyedül él egy szépen berendezett lakásban *** Bár már nem lakik otthon, de havonta meglátogatja a szüleit *** A koránál valamivel fiatalabbnak néz ki *** Szülei tudják, hogy meleg, de elfogadják őt így, ahogy van *** Szüzességét tizenkilenc évesen veszítette el *** Imád színházba járni, és szereti a klasszikus irodalmat, de a modernt sem veti meg ***

Képinfo: A képet AkiZero1510 készítette, én csak a karakterhez vettem kölcsön. Nem az enyém. (http://akizero1510.deviantart.com/art/Jonathan-550671471)

Engedélyezve: 2017. 07. 07.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:27:07
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).