Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Judith Kohlen
Kategória: Hentai
Feltöltő: Arasa

Kor: 17

Külső leírás: Kecses, balerinát idéző alkatával figyelemfelkeltő. Ehhez társul a folyton viselt – az ő elmondása szerint – „boldog” színe, a fekete. Ruha, nadrág, ing, bármi, csak sötét legyen. Remek kontrasztot teremtve halovány bőrével és hófehér hajával. Ez öregíti is arcát egyben, ezért sosem a csitrit látják meg benne. Szemei halovány kéken fénylene, egyenes orra felett. Ajkai teltek, de ritkán mosolyog velük. Bőre szennyezetlen, értve ezalatt mind anyajegyek mind tetoválás, vagy egyéb kiegészítők hiányát. Sosem szerette cicomázni magát, ékszert sosem hord (még fülbevalót sem). Mind külsőleg, mind belsőleg az egyszerűségre törekszik, magán és környezetében egyaránt.

Jellem: Bonviván karakter, ha lehet ezt nőkre érteni. Szent Erzsébet, Júlia, Hyppolita és megannyi karakter keveredik jellemében. Rideg külső melegebb belsőt takar, de valahogy mindig kimért az emberekkel. Adományait, felajánlásait álnéven teszi, gyakran húz álruhát, hogy elvegyülve a nép között sorsukban osztozzon, megismerje azt. Hatalma folytán lehetősége van segíteni és ezt ki is használja. Csöndes, nem szól, csak ha kérdezik, de arcán tükröződik minden gondolata. Hevessége ritkán mutatkozik meg. Nagyanyja volt karakán természet és kicsit örökölt ebből, de elsősorban anyja visszahúzódó jelleme köszön vissza benne. A hatalom sosem izgatta, de már megszokta a pompát és a fényűzést. Mégsem nevezhető elkényeztetettnek, csupán megszokott színvonalon óhajt mozogni a továbbiakban is.

Élettörténet: Ha kereskedelemről van szó, akkor a Kohlen család az embere. Frank Kohlen vállalata a külhoni kereskedés császára, hajóival és repülőgépeivel a legkülönbözőbb helyekre képes szállítani, bármit, amit a megrendelő kér. Judith ennek az embernek a második lányaként született. Nővére Cornelia apjuk természetét örökölte, átgázol mindenen és mindenkin. Első a cég aztán saját maga majd a család. Judith édesanyja jellemével visszahúzódóbb, finomabb teremtés. Anyja állatorvos volt, de férje kérésére feladta álmát, hogy háztartásbeliként nevelje gyermekeiket és mindenben támogassa férje vállalatát. Judith 10 éves volt mikor megszületett öccse Max. Apja elkényeztette az ifjú „örököst” amiért Nővérük végtelen haragra gerjedt és elhagyta a családot. Önálló vállalkozást indított, mely lassan apjáét is lekörözni látszik. A család kettészakadásával Judith lett a várományosa a cégnek, amíg Max elég nagy nem lesz. Arra senki nem számított, hogy a fiú a színészetet választja a családi vállalkozás helyett. Judith 16 évesen egy világszerte elismert cég vezetőjévé lépett elő, miután apja összeomlott a csalódástól. A két nővér szemtől- szembe került, hogy folytassák a versengést. Judith a középiskola elvégzése mellett nyelveket tanul, hogy partnereikkel személyesen találkozva nyerje meg őket. Kedvessége és rátermettsége pedig meghozva gyümölcsét virágba borította a vállalatot. Szereti is csinálni meg nem is, de apja iránti tiszteletből teszi, amit kell, akárcsak anno édesanyja.

Hobby: vívás, színház

Foglalkozás: Kohlen Kereskedelmi Vállalat elnöke

Extrák: Támogatja öccse színészi karrierjét, egyetlen előadását sem hagyná ki. Szereti a színházat és a múzeumokat. Kedvence az operett és a drámák. Van egy házi malaca, amit öccsétől kapott születésnapjára merő viccből. Annyira megszerette a kis állatot, hogy mindenhová magával viszi, a neve Oberon. Ragadnak rá az idegen nyelvek, amiknek nagy hasznát veszi utazásai során, tud: németül, japánul, svédül, franciául, olaszul, arabul, tanulja a kínait és finn leckéket vesz szabadidejében. Boldog színe a fekete és rajong a könyvek illatáért. Haja eredetileg szőke, de kiszívatta és befestette, mert jobban tetszik neki így.

Képinfo: DeviantArt - HoustonSharp (http://pre05.deviantart.net/bc3c/th/pre/i/2013/114/2/8/photo_study_wuu_shizuka_by_houstonsharp-d62uj5o.jpg)

Engedélyezve: 2017. 06. 17.

Módosítva: 2017. 06. 11. 18:59:57
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).