Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Corin Kinsey
Kategória: Yaoi
Feltöltő: dudifruti2004

Kor: 27 év

Külső leírás: Haja színe sötétszőke, ami középen van elválasztva, de nagyon jól áll neki. Arca szép a bőre fehéresebb, sápadtabb viszont finom és puha tapintású, mintha sokat foglalkozna avval. Világoskék szeme van, dúsabb szőkés szempillákkal. Középmagas, annyira nem tűnik ki az emberek közül. Nem egy nagy izomkolosszus, de azért van rajta az is, nem csak csont és bőr. Szemei alatt általában húzódik egy fekete kis karika, mivel nem szokott sokat aludni. Arca enyhén csontos, orra pedig pont megfelelő a pofijához.

Jellem: Egy rossz szavunk se lehet miatta, hisz igazán kedves, okos és jól végzi a munkáját. Mindig átgondolja szavait, mielőtt kimondaná amit szeretne. Szép szavakkal fejezi ki magát, egy csúnyább szó sem szokta elhagyni száját. Nyugodt személyiség, nem szokta annyira felizgatni magát a dolgokon, ha mégis ezeket az érzéseit magában tartja, és senki nem tudja meg. Van amikor kapkod vagy kicsit ingerültebb és ez a napi három-négy óra alvásának köszönhető. Bár van amikor többet alszik és akkor egész nap jó napja van. Ha netán keveset aludna, akkor is amikor elhagyja otthonát a boldogabb énjét mutatja az embereknek. Szeret sétálgatni, néha azt se tudja, hogy merre, egyszerűen csak jót tesz neki a kikapcsolódás. Eltévedni viszont sosem szokott.

Élettörténet: Apja szintén orvos volt, mint ő, viszont nem keresett valami jól. Édesanyja körübelül akkor halhatott meg amikor hat éves volt, ekkor még rosszabb lett a helyzetük. Mi lehetne annál rosszabb ha egy édesapa egyedül marad öt gyerekkel? Nos, igen Corin-nak öt testvére van. Nagy nehezen de túl élték ezt az időszakot, és az apuka is elkezdett kicsit jobban keresni. Corin sokat tanult, hogy olyanná válhasson, mint apja. Szeretett volna segíteni az embereken. A huszadik életévét betöltve elköltözött, mondván, hogy nem akar teher lenni most már. Úgy gondolta tud gondoskodni magáról. Hát, jól is gondolta. Eleinte nővére vele költözött el, nem igazán felhőtlen volt a kapcsolata közte és apja között. Végül ő is kezdett valamit magával, elköltözött Corintól, aki végre egyedül élhetett. Most egy grófnál dolgozik, mint házi orvos, és igen szereti az ottani munkáját.

Hobby: Séta mindenfele

Foglalkozás: Orvos

Extrák: Azért akart orvos lenni ő is, mert nagyon felnézett az apjára kisebb korában.*Foglalt*Soha nem volt még szerelmes, bár úgy van vele, hogy jobb ha egyedül él.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció a karakterhez. (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/f6/5b/7e/f65b7e6e499eb308009da261723051ab.jpg)

Engedélyezve: 2017. 06. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).