Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Furuku Mahrial (Kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: aorta

Kor: 20 éves

Külső leírás: Testalkatra olyan mint a legtöbb elf. Alacsony,mégis karcsú és izmos. Kicsit gyerekes arcvonása van. Haja fekete,hátul egy tincs felgumizva,hosszabbra hagyva. Fülei hosszúak,érzékenyek és gyakran elárulják a gazdája érzelmeit. Szeme aranyló.

Jellem: Elsőre igen csöndes,főleg az idegenekkel,de ha nyeregben érzi magát megmutatja a nagyszájú,sokszor agresszív énjét. Megfontolt és nagyon magabiztos,de az igazságtalanságon könnyen felhúzza magát. Kitűzött terveihez ragaszkodik. Gyűlöli a rabszolgatartást és bizalmatlan az emberekkel szemben. A mágiát egyszerre tartja ajándéknak és átoknak.Úgy véli szükség van a körre,de mint iskolára,amely tanítja a mágusokat,nem úgy mint egy börtönre. Nagyon szégyenlős és habár bírja a strapát és a rossz körülményeket is,szereti ha igényesen néz ki,szép ruhák vannak rajta. Az értékes kézműves tárgyakért,művészetért odavan. Beszéli a qunarik nyelvét és némiképp az elfek ősi szavait is ismeri. Tanult,de a hétköznapi dolgokhoz,normákhoz még nincs szokva. A vérmágiát kerüli,mégis bőszen érdeklődik a fátyol,na meg a benne élő szellemek,démonok iránt. Nem hisz a teremtőben,sem más elf istenségekben.

Élettörténet: Tevinteri elf mágus. Egy gazdag és magas pozícióban lévő mágus vezető választotta ki rabszolgák közül tanítványnak,majd 12 gyerekből került ki utódnak. Szenvedések árán élte túl a mindennapokat. Az éjszakán,mely során a mestere bemutatta a többi rabszolgatartó nemesnek,lemészárolt mindenkit és egy tucat rabszolgával megszökött egy lopott hajón. Rengeteg olyan dolgot tett amiért megveti saját magát.

Hobby: Szeret tanulni,főleg mágiáról,más népek kultúráiról. Ha van lehetősége akkor megfigyel másokat,próbálja kielemezni a személyiségüket.

Foglalkozás: Kóbor mágus

Extrák: Dragon Age könyv és játék világába alkotott karakter. Az első és második játék után és az Inquisition előtt.

Képinfo: Nem saját. ()

Engedélyezve: 2017. 06. 07.

Módosítva: 2017. 06. 05. 15:35:21
Módosította: aorta

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).