Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jack Sparrow
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Sai

Kor: 17

Külső leírás: Jackie le se tagadhatná kalóz mivoltát. Sötétbarna raszta haját melyben gyöngyöket hord, díszítés gyanánt messziről elárulja őt hovatartozásáról. Borostás arcával pedig azt sugallja ő készen áll a felnőtt korra pedig a legtöbb felnőtt szemében ő még csak egy gyermek. Átlagos magasságú vékony testalkatával pedig tényleg csak azt sugallja milyen gyerek még a többi kalózhoz képest. Öltözékét se viszi túlzásba fején egy szürke kendőt hord, melyet a későbbiekben egy kapitányi kalappal egészíti ki. Szemei enyhén füstösre vannak festve, de ez csak afféle megkülönböztetésként szolgál a többi kalózzal szemben. Koszos hajdanán fehér ing és egy barna nadrággal be is zárul csodás kalóz gúnyája. Testén több tetoválás is díszeleg melyeket különböző törzsekkel való teázás után varratott magára

Jellem: Nem egy komoly kalóz. Legtöbbször humorérzékével húzza ki magát a bajból. Humoros megjegyzéseit sose hagyja otthon. És ezt a fegyverét legfőképpen tengerészek ellen szereti bevetni. Salazar elleni harcában pedig igazán félvárról vette a harcot mikor egyértelművé vált győzelme előtte persze aggódott. Jack nyugodt ember. Nem esik pánikba, ha bitófára, cellába kerül. Ő csak akkor pánikol, ha már reménytelen a helyzet.

Élettörténet: 18.századba született és az akkori szokásokhoz híven a kalóz mesterséget űzte. Apja miatt nem is lett volna más választása hisz Teaque kapitány kalóz kódex őrzője. Születési helye ismeretlen, ahogy az anyja kiléte is. Tudni kell a kalózokról, hogy elégé makacs és önző lények így mikor létrejött a kalóz szövetség a világ egyik csodájának kiáltották ki. És természetesen ki lett ennek a szövetségnek az ura? Hát persze, hogy Jackie. Bár igaz csalt, de nem is lenne kalóz, ha nem így tette volna. Annak idején jó ötletnek tűnt a kalózok élére állni. Későbbiekben megbánta eme tettét így összesen csak egyszer jelent meg a kalózgyűlésen. Elmondása szerint neki nem való ez az élet. Bár egyszerű kapitánynak is gyatra hisz hol van legénysége hol nincs. Nem is csoda, hogy imádott Fekte Gyöngyét egyszerű lázadással elkobozta tőle Barbossa. A kapcsolatuk mindig is ilyen labilis volt és ez nem a Gyöngy ellopása váltotta ki. Jack mivel apja hajóján nőt fel hamar sikerült találkozni Barbossa „ cimborájával”. A két fiatal így a kezdetek óta harcba álltak.

Hobby: nők, ivászat, kincskeresés

Foglalkozás: Kalóz

Extrák: Minden jog, tisztelet, elismerés, dicsőség, pénz a készítőket illet, na meg Jhonny Depp-et :) Karib tenger kalózai c. filmből az egyik fő karaktere.

Képinfo: nem saját (https://68.media.tumblr.com/bc4171e868909a81ae85b86970b71d8e/tumblr_or4qa2YEwA1rt6jeso1_500.jpg)

Engedélyezve: 2017. 06. 27.
2017. 07. 30.

Módosítva: 2017. 07. 30. 20:08:06
Módosította: Sai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).