Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Martin Halliston
Kategória: Fantasy
Feltöltő: chris_wanderer

Kor: 21 év

Külső leírás: Arcvonásai húzottak, elegánsak, némi keleties beütéssel. Bőre fehér, szeme sötétszürke, amely első pillantásra éppen olyan feketének tűnhet, mint gondosan nemtörődöm stílusban beállított tincsei. Kifejezetten magas, ami nyúlánknak láttatja, de erősebb, mint amilyennek tűnik. Arcán gyakran látni magabiztos mosolyt, ami számára minden bizonnyal jót jelent, de hogy másoknak mit, azt sosem lehet tudni. Általában feketében jár, stílusa az elegancia és a lazaság határán táncol. Kisugárzásában van valami elsöprő öntudat, ami a legtöbb beszélgetőpartnerét már az elején elbizonytalanítja.

Jellem: Martinnál nem árt, ha az ember hisz a szemének – vagy legalábbis komolyan veszi az ösztönös óvatosságot, ami vele szemben ébred, különben hamar bajba kerülhet. Manipulatív és számára semmi elvi akadálya nincs az emberek fel- és kihasználásának. Többet tud, mint az emberek nagy része, és ezt nem is titkolja: könnyedén, foghegyről beszél azokkal is, akikkel szemben tiszteletet illene tanúsítani. Az okkult témákban nagyon otthon van, de más tudományág nem igazán érdekli, az ilyen témájú beszélgetést már az elején otthagyja, ha kell, szó nélkül. Kifejezetten büszke, és ha egy tanácsot kell adni, mielőtt találkozol vele: még csak véletlenül se említsd előtte az anyját, főleg ne negatív szövegkörnyezetben!

Élettörténet: Csak hogy érthetőbb legyen, kezdjük ab ovo gemino! Lucifer, ha már más dolga úgysem akadt, kidolgozott egy új stratégiát véget nem érő csatája megnyerésére, és az emberi világba küldte néhány alattvalóját. Feladatukként az emberek elcsábítását és utódok nemzését vagy szülését kapták, akik majdan bírnak egyaránt a démonok bizonyos képességeivel és az emberi lélek erejével, ami, ha a földön nem is, a Pokol és Menny között vívott csatákban felbecsülhetetlen előnyt jelent. Így történt hát, hogy egy szép napon az éppen New Yorkba költöző, huszonnyolc éves, nagy álmokkal teli Kylar Halliston összefutott egy átható, sötétszürke tekintetű és szénfekete hajú, túlvilági szépségű nővel, aki egy életre elbűvölte. Együtt töltöttek egy csodálatos éjszakát, de azután a nő, a nevét sem árulva el, nyomtalanul eltűnt. Nem egészen egy év múlva, úgy éjféltájt Kylar kopogást hallott az ajtaján, ám mikor kinyitotta, rejtélyes látogató helyett csak egy bebugyolált csecsemőt talált – akár csak a klasszikus történetekben. Nem értette a helyzetet, és eléggé meg is rémült, de mikor meglátta a gyermek szemeit, amik éppen olyanok voltak, mint egykori kedveséi, hezitálás nélkül döntött, és másnap pedig némi papírmunka árán egy Martin nevű fiúgyermekkel lett gazdagabb. Három évvel később legnagyobb döbbenetére be kellett látnia, hogy Martin időről időre igenis denevérré változik, de az meg sem fordult a fejében, hogy megszabaduljon tőle, ehelyett inkább feladta jól fizető munkáját, és vidékre költözött, hogy kevesebb feltűnést keltsenek. Egy ügyvéd persze nem boldogul minden akadály nélkül egy kis faluban, de Kylar azért megoldotta a problémát. Martin nyolc éves korára eljutott odáig, hogy teljes mértékben irányítani tudta az átváltozásait, ezért újra felpakoltak, és ezúttal Miamiba költöztek. A fiú tíz évesen kezdett el komolyabban foglalkozni vele, miben is különbözik annyira a többiektől, és elkezdett kutatni minden után, ami okkult. Hamar bevonzotta őt ez a sötét világ, és ösztönösen rá tudott érezni, melyik forrás állít igazságot, melyik komplett hülyeséget. Tizennyolc éves korára már hihetetlen tudással rendelkezett, és úgy döntött, ezzel fogja keresni a kenyerét. Apjától kapott kezdőtőkéjével személyesen felkutatott néhány hatalommal bíró tárgyat, megkereste rájuk a megfelelő vevőket – azután folytatta ugyanezt, az egyre nagyobbra dagadó haszonnal. Most már ott tart, hogy teljes mértékben maga tudja finanszírozni az útiköltségeit, és minden éjszakára tud magának biztosítani egy legalább háromcsillagos szállodai szobát. Utazásai közben továbbra is könyvtárakat és egyéb információ-lelőhelyeket keres, hogy tudását tovább bővítse.

Hobby: okkult tudományok, póker és rulett, általánosságban az éjszakai élet, éjszakai repülések denevérformában

Foglalkozás: okkult tárgyakkal foglalkozó, nemzetközi feketekereskedő

Extrák: Féldémonként az emberi világban képes denevérré változni, illetve keze alatt működésbe lépnek olyan apróbb igék, kötések, amik egy egyszerű embernek így is csak több éves próbálkozás után sikerülnek. A „boszorkányságot” azonban csak eszközök segítségével tudja gyakorolni. ** Hogy a Pokol és a Menny szférájában miféle képességekkel és potenciállal bír, senki sem sejti, amíg ténylegesen ki nem próbálja magát; ez minden féldémonnál más és más lehet. ** Tanult zongorázni, és egészen tehetséges is volt benne. Illetve még mindig az, de már pár éve nem ült le játszani. ** Sejti, hogy a képességének köze van egyrészt az anyjához, másrészt a démonokhoz, de egyelőre még azt tartja legvalószínűbbnek, hogy anyja a túlvilággal különleges kapcsolatot ápoló ember volt. Az egész kutatását egyébként az indította el, hogy az anyját kezdte volna el keresni, de egyszerűen nem talált semmit, ezért indult el az alakváltó képessége nyomán. ** Életében kétszer próbált meg démont idézni, egyszer egyedül, végeredményképp teljes kudarccal, másodjára egy szekta tagjaival, amikor is majdnem sikerrel járt. Az utolsó pillanatban azonban minden gyertya kialudt, és az elkövetkező néhány másodperces csendben Martin fejében mintha megszólalt volna valaki: „Még nem.” Ő ezt komolyan is vette, és vár, hogy valami megadja a jelet, amikor végre kapcsolatba léphet az áhított világgal. ** Apja nem helyesli, hogy illegalitásba vonult, de sajnos nem tudott mit kezdeni Martinnal azon kívül, hogy mikor tudomást szerzett róla, megvonta tőle a támogatását. Martin azonban hamar talpraállt. ** Úgy egy fél évvel ezelőtt rájött, hogy megunta a nőket, túlságosan kiismerhetőnek tartotta őket, azonnal be tudta skatulyázni mindegyiküket egy-egy "típusba". Ekkor keveredett bele (uniként/sekeként) pár homoszexuális kalandba. Jelenleg ott tart, hogy lassan a férfitípusok is kirajzolódnak előtte, úgyhogy úgy érzi, lassan bele fog unni az emberekbe úgy általánosságban.

Képinfo: Nem saját kép. (-)

Engedélyezve: 2017. 05. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).