Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Keegan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 22

Külső leírás: Mikor az ember meghallja a Keegan nevet rögtön egy férfi jelenik meg lelki szemeink előtt. Nos, igencsak meglepő tud lenni, mikor ezt a nevet viselő gyönyörű nő jelenik meg, s mindenki lefagy egy pillanatra. Keegan 172 centiméter magas , s szálkás izomzattal, sportos testalkattal rendelkezik, ha valaki alaposan megszemléli láthatja, hogy igazi futó testalkata van. Hosszú combok, kecses mozgás, mintha minden mozdulata maga lenne a nőiesség és a légiesség. Vállai szélesebbek, mint az átlagos nőknek, mindig kihúzott háttal, magabiztos tartással közlekedik. Hasa lapos, mellei igaz nem nagyok, de feszesek, formásak. Arca kissé kerek, nagy barna szemei miatt az első pillanattól kezdve szimpátiát ébreszt az emberekben. Szája kicsi, ajkai teltek, orra egyenes, nemes. Szemöldökét előszeretettel húzogatja. Lapockájáig érő haját kontyban hordja, ám a rakoncátlan barna tincsek néha ki-kiszöknek.

Jellem: Keegan egy kemény nő, aki mindig higgadt, és aki már a pillantásával tiszteletet vív ki magának. Birka türelme van, szinte semmivel sem lehet kihozni a sodrából, ám türelme néha már-már közönyösségnek tűnik. Nagyon nehezen fejezi ki az érzelmeit, főleg egy olyan világban, ahol az a legjobb, ha mindenkit ellöksz magadtól. Vezetőegyéniség, vonzza maga köré az embereket, s türelmével, találékonyságával és hűségével, hamar kiérdemli az emberek bizalmát. Egyedül nehezen boldogul, csapatban érzi igazán jól magát, ott is a vezető pozícióban. Határozott, döntéseiben megingathatatlan, emiatt néha érzéketlennek, vagy ridegnek tűnik, de aki ismeri őt tudja hogy sohasem önzőségből cselekszik. Néha, amikor felgyűlnek benne a dolgok, a feszültség, a szomorúság, a düh, akkor órákra eltűnik, hogy kiadja magából. Felelősséget vállal mindenki miatt akivel együtt vándorol, ismeri őket, de ő nehezen hagyja, hogy megismerjék. Remek abban, hogy alig 3-4 információmorzsát elhintve az emberek abban a hitben éljenek, hogy ismerik őt.

Élettörténet: Londonban született. Apja mérnök, anyja pedig tanár volt, ő pedig a második és egyben utolsó gyerek a családban. Átlagosan éltek, mivel két lány volt a családban az apa elhatározta, hogy kemény nőt nevel a lányaiból. A nevek is ezért lettek így kiválasztva, Keegan nővére Hiedele. A lányok mindig is nagyon jól kijöttek egymással, apjuk nyomására, lövészetet tanultak és harcművészeteket. Az anyjuk örült annak, hogy a lányai biztosan meg fogják tudni védeni magukat. Keegan tizenöt éves volt, mikor átköltöztek Amerikába, Floridába. Nehezen ment neki a beilleszkedés, sőt szinte sehogysem, s tizenhét éves koráig egy közösségben sem találta meg a helyét. Tizennyolc volt mikor kitört a kór, és az emberek elkezdték megenni egymást. A testvérek együtt kezdtek el menekülni, keresni túlélőket, boldogulni. Elsőre nagyon nehezen ment, majd fél év vándorlás után csatlakoztak egy csapathoz, akikkel egy évig menekültek, majd Keegan döntést hozott. A csapat talált egy régi kórházat, ahol meghúzták magukat pár napig, ám Keegan és nővére elhatározták, hogy kialakítanak egy biztonságos helyet itt. Valaki segített nekik a csapatból, valaki pedig ment tovább. Mára már egy hatalmas fal veszi körbe az épületet, s egy tizennyolc főből álló csapat él ott Keegan vezetése alatt.

Hobby: önvédelem tanítása

Foglalkozás: vezető

Extrák: Teljes neve: Keegan Mary Wort || Ő vezeti a begyűjtő utakat, ha valami történik vele, akkor a nővére veszi át a vezető szerepet. || Tizenegy felnőtt, három tinédzser és négy gyerek él a kórházban.

Képinfo: Nem az enyém nem én rajzoltam csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2017. 04. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).