Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sora Duncan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Azami

Kor: 17

Külső leírás: Vékonyka testalkatát édesanyjától örökölte. Izmai szálkásnak sem nevezhetőek, ám ennek ellenére is arányosan formás. Nem túl magas, de nem tartozik az alacsonyak közé sem, korához képest átlagos. A törékeny alkat lányos, pirospozsgás arccal párosul. Ovális fejforma, apró állakban végződve. Ajkai teltek és szélesek, sarkukban gödröcskék pihennek, növelve a bájfaktort. Legfeltűnőbbek mégis mandulavágású szemei, melyet szintén az ázsiai felmenőknek köszönhet. Íriszei színe a kék eget idézik, nyílt tekintete tisztaságról és kedvességről árulkodik. Folytonos kíváncsiság, kitartás, értelem és szeretet vibrál bennük. Vékony szemöldöke és dús hajkoronája kontrasztot képez sötét csokoládé színűkkel a hamvas, világos bőrrel. Frizurája tarkónál rövidebbre nyírva, felül hosszabbra hagyva hordja. Frufruja rásimul homlokára és ragyogó szemei elé lóg, halántékánál pedig füleit takarva keretezik arcát.

Jellem: A külseje nem téveszti meg az embert, valóban olyan bájos és angyali, mint ahogy azt arca mutatja. Kedves és előzékeny, nem rest segíteni az idősebb, illetve fiatalabb társainak sem. Csupa szív lélek, akire bárhol és bármikor lehet számítani, hiszen maga elé helyez mindenkit. Sosem volt, egy önző lépése sem. Szorgalmas és kitartó fiú, így az iskolában is remekel. Nagy népszerűségnek örvend figyelmessége, kedvessége és bája miatt. Szereti, ha szeretik és el sem tudja képzelni, hogy valaki ne kedvelné, ha mégis megtörténne, nem tudná kezelni a helyzetet és mindent megtenne, hogy az állapoton fordítson. Sajnos naiv is, mivel mindenkiről a jót feltételezi. Semmiképp nem nevezhető ennek ellenére gyávának, sőt, bátran kiáll azokért, akik nem tudják magukat megvédeni, ám ezt igyekszik erőszak nélkül tenni, inkább az a szóban megnyugtatós fajta. Nem kedveli az agressziót, az erőszakot. Ritkán lehet kihozni a sodrából, de olyankor is elragadó, ha morgolódik, vagy mérges. Ez nem jelenti azt, hogy félénk lenne, s hagyná, hogy valaki bántsa, képes arra, hogy megvédje magát, ha arra kerülne a sor. Domináns tulajdonsága, hogy kedves és mindig mosolyog, vagy nevet, ragadós a jókedve. Tisztelettudó, mindig úgy beszél, ahogy az illik, nem használ trágár szavakat. Őszinte, egyenes és ezt mind tapintatosan teszi.

Élettörténet: Édesanyja japán származású nő, aki mélyen őrzi hazája hagyományait, annak ellenére, hogy már másik kontinensen él amerikai férjével és közös gyermekükkel. Sora így első kézből sajátíthatta el mind a két nép kultúráját. Anyanyelvi szinten beszéli a japánt és az angolt is egyaránt, illetve jó nyelvérzéke miatt haladó szinten a franciát és kezdő szinten a spanyolt. Ez annak köszönhető, hogy gyermekkorában két nyelven beszéltek hozzá a szülei. A japán nyelv és kultúra jobban érdekelte, de még sosem járt édesanyja hazájában, Amerikában pedig csak az angollal tudott érvényesülni. Egyedüli gyermekként igyekezett rengeteget segíteni a ház körüli munkákban, ami pedáns vonással gazdagította jellemét. átlagos körülmények között nevelkedett, szerették őt a szülei és ő is viszont őket. Nem volt csapongó kamaszkora, nem maradozott ki, mindig engedelmes volt, ritkán feleselt vissza, ha nem értett egyet az adott nézettel, de hamar lelkiismeret furdalása lett, még akkor is, ha neki volt igaza és elnézést kért. Az iskolában remekelt, a diáktársai és a tanárai is egyaránt kedvelték. Lányos külseje és kedves személyisége miatt gyakran volt céltáblája az idősebbek terrorjának, ám ez sem törte meg. Megvédte magát büszkén, szavakkal, nem tettekkel és másokat is megvédett, ha arra volt szükség. Természetesen, ez nem egy mese, így a szavak sokszor kevésnek bizonyultak. Nem volt sosem erős, és a nézetei ellen is vall, így felesleges is volt erőszakot alkalmaznia. Apró rúgások, harapások, ütések, amik inkább csapkodásnak, szárnyrebegtetésnek számítanak. Többre úgy sem képes, sem fizikailag, sem lelkileg. Szülei mindig elhalmozták szeretetükkel, sosem kellett volna magányosnak lennie, de mélyen belül mégis az volt. Nem tudta az okát egészen addig, amíg szülei örökbe nem fogadtak egy árva fiút. Paul lett Sora szemében az Isten, akire felnézhet, aki megvédheti a nagyoktól, aki mellé odabújhat, ha rosszat álmodik, aki mellett merhetett gyenge lenni. A bátyja hatalmas tenyere, mindig megpaskolta a buksiját, ha ügyes volt és ez volt Sora számára a legnagyobb dicséret, a kincs, amihez soha semmi nem érhet fel. Ahogy cseperedett ez átment valami másba, rajongásból létszükséglet lett, s mikor Paul kezdett kimaradozni, új kapcsolata lett Sora rájött, hogy elveszíti a bátyját. Sosem volt önző, így hagyta, hogy a fiú nélküle legyen boldog. Elengedte, s pont akkor döntött úgy a sors, hogy teljesen egyedül hagyja. Nagymamájának - anyai ágról - balesete volt és nem tudta magát ellátni egyedül így Sora szülei elutaztak Japánba, hogy apja a birtokot tegye rendbe, anyja pedig ápolhassa öreg édesanyját. Sora a közelgő érettségi miatt nem mehetett, nem maradhatott ki az iskolából. A szülei elmentek, így már csak bátyjára számíthat, ám ha túl elfoglalt, kénytelen lesz nagybátyjához költözni, akit kisgyermekként látott utoljára.

Hobby: olvasás ~ csodálni a tengert, vagy a lovakat ~ portrék rajzolása

Foglalkozás: Érettségi előtt álló tanuló ~ Önkéntes egy öregek otthonában, ahova hetente kétszer jár

Extrák: ~ Nevét, szeme után kapta, mert az anyjának a japán Ég kékjét juttatja eszébe, ha fiára tekint ~ Uke ~ Tehetségesen rajzol portrékat ~ Rajongásig szereti fogadott bátyját ~ Imádja az állatokat, főleg a kutyákat és nyuszikat, a lovakat csak távolról szereti csodálni, mert tart tőlük termetük miatt ~ Vegetáriánus ~ Imádja a tengert ~ szereti, ha felolvasnak neki ~ Foglalt Linkucimnak

Képinfo: Nem az enyém, nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció a karakterhez. ()

Engedélyezve: 2017. 05. 21.

Módosítva: 2017. 05. 01. 09:23:42
Módosította: Azami

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).