Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Coeus McFindlay (Kitalált)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Akahige

Kor: 16

Külső leírás: Nem nagy szám, kerek arca fölött ékeskedő hajkoronája világosbarna, bő talárja alatt pedig éktelenkedik ugyan néhány alattomos kamaszkori zsírpárna, de magasságával ezt némileg ellensúlyozza. A pályán azonban karjai megizmosodtak, vállai pedig kiszélesedtek.

Jellem: Hugrabugoshoz méltóan kedves és türelmes. Néha kissé meggondolatlan és lusta, de sosem mond de még csak nem is gondol olyat, amit megbánhatna. Az őt szekírozókkal sem kezd semmit, egyszerűen lenyeli a sértéseket, nagyot sóhajt, és továbbáll. Játék közben nagyon analitikus, és jó érzékkel látja meg, mikor és hogyan kell beleavatkoznia a meccsbe.

Élettörténet: Skóciában született középső gyermekként. Elég későn jelentek meg mágikus képességei, ezért szülei (pláne, hogy apja mardekáros volt), attól féltek, hogy kvibli lesz belőle, de egyszer nyolc éves korában megilyesztette egy nagy kutya, ami hirtelen szappanbuborékokat kezdett köhögni. Hollóhátas nővérénél, Phoeboe-nél három évvel fiatalabb, és ennyivel idősebb griffendéles öccsénél, Iapetus-nál. Mikor az iskolába került, és beosztották a hugrabugba, nem kellett hozzá sok, hogy mindenből súrolja az alsó határt. Nem volt érzéke se átváltoztatáshoz, se bűbájokhoz, gyógynövényekhez, vagy bájitalokhoz, pláne nem párbajozáshoz. Talán csak mágiatörténethez értett jobban valamicskét. Ez azonban harmadikos korában végetért, mikor kiderült, mégis csak ért valamihez. Egy csapat csipkelődő mardekáros megbűvölt egy rohadt káposztának tűnő valamit gyógynövénytan órán, hogy az felé repüljön, de Coeus olyat rásózott a kezében tartott kis ásóval, hogy az homlokon találta Bimba professzort. Ezt még a jó kedélyű házvezetője sem nézhette el. Miután befejeződött a szidás és pontlevonás, a helyes arányban, a professzorasszony beajánlotta őt a ház csapatának kapitányánál, aki szerint pazar terelő lenne. Jóslata valóra is vált, s a fiú csakugyan remekelt a kviddics pályán. Ez varázsütésként hatott egész életére, s hirtelen a jegyei is javulni kezdtek. ~~ Miután majd elvégzi az iskolát, mágiatörténésznek áll, ő tanítja egy évig a Roxfortban a mágiatörténelmet, mikor Binns professzornak meggyűlik a baja a Varázslény Felügyeleti Főosztállyal, és (miután 17 éves korában egy évig ő a hugrabug csapatának kapitánya), helyet kap a skót nemzeti válogatottban öccsével együtt, egyébként az Invernessi Íjászok terelője

Hobby: Kviddics (majd utazgatás történetileg fontos helyekre)

Foglalkozás: Roxforti tanuló (majd mágiatörténész, egy évig Roxforti tanár, hivatásos kviddics játékos)

Extrák: Pálcája egszarvúszőr, tölgy, hat hüvelyk, kissé merev, bűbájokhoz előnyös. ~~ RBF-jei többnyire Várakozáson felüli eredménnyel zárultak, kivéve Bájitaltan és Jóslástan vizsgája, amik Elfogadhatók, valamint Mágiatörténet és Rúnaismeret vizsgája, amikre (maga se tudja hogyan), Kiváló eredményt kapott. ~~ Kedvenc csemegéje a Bagoly Berti féle Mindenízű Drazsé. ~~ Példaképe a z 1994-es Kviddics világbajnokságon játszó Vulkanov bolgár terelő. ~~ Seprűje a magyar gyártmányú Icarus 36-os, ami, bár nem túl gyors, még sosem hagyta cserben. ~~ Gyöngybaglyát Írisznek hívják. ~~ Családja több generáción át varázslókból áll, de ennek nem tulajdonít nagy figyelmet.

Képinfo: Nem saját. ()

Engedélyezve: 2017. 04. 03.

Módosítva: 2017. 04. 03. 23:33:36
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).