Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Odin S Guard (Kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Akahige

Kor: 18 év

Külső leírás: Haja fehér, fizikuma megletősen sportos. Általában szürke ruhákat visel, és közöttük jellemzően van egy térd alá érő köpeny, egyfejpánt, amivel a szemét/szemeit szokta takarni a képessége érvényesítése érdekében. Nadrágja bő, hogy eltakarja lábait, amik lópatában végződnek. Cipőjét Vulcan barátja készítette, ami jól utánozza egy emberi láb mozgását, így senki sem látja, hogy patája van.

Jellem: Csendes és nyugodt. Gyakran kivárja, hogy egy adott szituáció hogy alakul, és csak azután cselekszik. Jól tud idomulni csapattársai személyiségéhez. Egyébként barátságos, és segítőkész, de hajlamos magával szemben kritikus és szigorú lenni. Csatában nyugodt, és megfontolt, de nem kegyelmez, maximumát nyújtja, legyn az egy grimm vadászat, vagy egy baráti pofozkodás.

Élettörténet: Atlas-ban született egy faunus család legidősebb gyermekeként. Apja Borr Guard híres vadász volt, anyja viszont belehalt második öccse szülésébe, így apjukat követték veszélyes küldetései helyszínére, így Odin mindent megtanult tőle, amit a vadászoknak tudni kell. Tizenhat volt, mikor Atlas tanácsa megtudta, hogy apja három gyereket is mindenhova magával visz (közöttük egy tizenegy és egy hat évest), ezért gyerekeit rendeleti úton elvették tőle, és a két kissebbet egy-egy nevelő családhoz küldték Menagerie-be, Odin viszont jelentkezett az Atlas Akadémiára, ahol vadászt képezhettek belőle. Sajnos, a Fehér Agyar pont a felvételije előestéjén rabolták ki a Snee Dust Company egyik szállító konvoját, így elég faunus ellenes volt a hangulat Atlas-ban, ezért mint ló-lábú faunust, ilyen-olyan ürügyekkel megbuktatták. Akkor találkozott egy fiatal gépész zsenivel, aki szintén a vadász életről álmodozott, akit Vulcan-nak hívtak. Ő készítette el mechanikus csizmáit, mellyel patáit emberlábaknak tudta álcázni. Utána egy darabig együtt éltek Vulcan-nal, míg ő szerelt, Odin feketézett a rendőrségnek a Fehér Agyar tagjainak kézre kerítéséért, és harcra tanította gépészét, hogy legközelebb ő is átmenjen. Egy alkalommal mindketten belekeveredtek egy harcba a Fehér Agyarral, aminek az Atlas Akadémia igazgatója, Ironwood tábornok is szemtanúja volt. Ezután személyesen kezeskedett mindkettejük bejutásáért, és azóta is pártfogójuk. Felvételije után három társával a VOLT (Vulcan-Odin-Luana-Tsubaki) csapat egyik, ha nem a legerősebb tagja lett.

Hobby: Edzés, sakkozás, Luana pletykáinak hallgatása, meditálás Tsubakival, nézni, ahogy Vulcan szerel

Foglalkozás: Az Atlas Akadémia vadász növendéke

Extrák: Fegyvere egyik formájában lándzsa, másik formájában mesterlövész puska. ~~ Semblance-e, hogy ha lehunyja az egyik szemét, egy szürke hollót idéz meg. Ezeknek a hollóknak a szemével lát, de akár csőreikkel és karmaikkal támadni is tud velük. Maximum két hollót tud megidézni, de akkor saját szemével nem lát, ám ez nem nagy hátrány, ugyanis madártávlatból látja a harcteret. ~~ Karjai se gyengék, de ló lábai olyan erősek, hogy egy jól (vagy rosszul) irányzott rúgás megállíthatja egy egyszerű ember szívét. ~~Két öccse Ve Guard (ló fülei vannak) és Vili Guard (lófarka van). ~~ Középső neve Sleipnir. ~~ Kedvenc csemegéje a nyers répa és az alma. ~~ a RWBY websorozat kitalált szerepkője.

Képinfo: Nem saját ()

Engedélyezve: 2017. 04. 09.

Módosítva: 2017. 04. 04. 15:15:56
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).