Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Lúcio
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Shayola

Kor: 26

Külső leírás: Egy átlagosnak tűnő brazil fiatalember. Bőre színe akár az édes csokoládé, a szeme és a haja pedig gesztenyebarna. Egy kis kecskeszakálla van, ami kicsit férfiasabbá teszi ovális arcát. Teste kidolgozott izmokkal gazdal és bal vállát tetoválás díszíti. Egy egyszerű deszkás ruhát visel.

Jellem: Igazán energikus, és pozitív hozzáállása van a világhoz. Mindig megtalálja az utat, hogyan boldogítsa fel társait vagy másokat. Mindig mozgásban van és nem ijed meg attól hogyha valami jót kell tennie. Hisz a szabad társadalomban, és abban hogy az emberek készek harcolni azért, hogy egyenlőek lehessenek. Hatalmas rajongója a zenének, ahogyan a korcsolyázásnak is, és erről sokat szokott szójátékokat mondani. Ezen felül még nagyon érdekli őt a sport, a hoki és a foci.

Élettörténet: Teljes neve Lúcio Correia dos Santos. Rio de Janerioban nevelkedett egy szegény és zsúfolt nyomornegyedben. Őt is súlyosan érintette az a pénzügyi felfordulás az Omnic krízis után. Mikor Brazília, elkezdte hosszú gyógyulási folyamatát, azt szerette volna elérni, hogy a körülötte lévő emberek fellélegezhessenek. Meg is találta rá a módját, a zenében, ezzel a nagy erővel összehozza az embereket, ami segít nekik elfelejteni a bajaikat egy kis időre. Legelőször csak az utcán, blokk partikat szervezett, majd miután öregebb lett legendás földalatti showkat adott. Kis idő elteltével megjelent a multinacionális Vishkar Corporation, akik ígéretekkel és egy szerződéssel jöttek, hogy jobbá teszik a várost. Ez az ígéret sosem teljesült, és a lakosokat csak kihasználták mint egy olcsó munkaerő piacot. Lúcio ezt nem engedhette hogy kihasználják őket. Ellopta a Vishkar hang technológiáját, amit arra használtak, hogy elnyomják az embereket,de ő átalakította hogy ösztönözze velük az embereket. Egy népfelkelést szított, és a Vishkart kiüldözte a területről. Lúcio ezek után nemzeti ikonná vált Brazíliában,és a pozitív társadalmi változásnak. Zenéjével az egekbe szökött a népszerűsége. Akárhol koncertezett helyileg, mindig telt arénák fogadták.Az újonnan szerzett hírnévvel Lúcio rájött hogy lehetősége van megváltoztatni a világot, hogy jobb lehessen.

Hobby: síelés

Foglalkozás: Dj, Freedom Fighter

Extrák: Képességei hang alapúak. Soundwave-el el tudja magától lökni az ellenségeket. Speciális képessége a Crossfade, amivel társait gyorsítani, vagy gyógyitani tudja. Az Amp It Up, felturbózza a Crossfade tulajdonságait, gyorsabban mozognak illetve gyógyulnak a társak. A Sound Barrier Lúcio legerősebb képessége,ami egy hatalmas rádiólöket bocsát ki fegyveréből, amivel megvédi csapattársait egy hangpajzzsal. A Blizzard Entertainment: Overwatch (c) tulajdona.

Képinfo: Quirkilicious tulajdona. (http://quirkilicious.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2017. 03. 28.
2019. 12. 13.

Módosítva: 2019. 12. 12. 18:44:53
Módosította: Shayola

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).