Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Yagen Toushiro
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: Több mit hétszáz éves

Külső leírás: Kinézete ellenére felnőtt, több száz éves, sőt, családjának kettes számú vezetője. Mint minden társa, ő is kétféle szerelésben tűnhet fel, de ami nem változik, az a szürkéslila, hatalmas szempár és a fekete, itt-ott hosszabbra hagyott haj. Állandó kiegészítője a szemüvege (bár harcban nem), kesztyűje nélkül pedig alig lehet találkozni vele. Viseli a mindennapokban és a harcban is. Vérforraló rövidnadrágja a harcban is és a hétköznapokban is jelen van, combközépig ér, fekete. Ehhez általában hosszú, fekete zoknit visel a cipője alatt, maga a naci pedig a harci ruha kellékeként inkább sötétkék, egyébként barnás. Ha már harci ruha: egy egyenruhát visel, kiegészítői a tantouja, valamint díszes sobéja (vállvért), de az egyenruha alatt fehér inget visel fekete nyakkendővel. Az ing-nyakkendő kombót tartja a hétköznapokon is, csak akkor már szürke inget vesz a fekete nyakkendőhöz, és orvosi köpenyt visel felül. Természetesen nem hóbort a köpeny, hiszen ő maga a palota orvosa. Ha valaki beteg vagy megsérül, ő látja el. (Nadrágja rövidségét mutatja, hogy a köpeny lejjebb ér, mint maga a naci.) Nem túl magas, maximum 160 centi lehet, és elég vékony is, ennek ellenére véletlenül sem gyenge.

Jellem: Jó természete van, mindenki kedveli, mégis komoly, felelősségtudó, nem haragtartó. Ő az egyetlen például, akinek vannak jó emlékei Oda Nobunagáról, hiszen sokszor volt mellett és szerinte egyenes ember volt. Komoly, hiszen mindent megtesz, hogy a testvéreiről gondoskodjon, nemcsak a kicsikre figyelve oda, hanem például Nakigitsunével is kapcsolatban van, aki nem is él velük egy szobában, mégis a testvérük. Egyfajta vezéralak, amolyan közvetlen vezető. Ichigo (róla lentebb) a család legidősebbje, őt csodálja minden testvér, mégis az apróbb gondokkal, kérdésekkel Yagent keresik fel, aki segít is nekik, amolyan szülő-figura a kicsiknek, akiket igyekszik a harcokra is felkészíteni. Tudja, hogy fontos szerepet tölt be a palotában, hiszen az orvoslás az ő felelőssége. Magánemberként – és nem testvérként vagy orvosként – szinte önmagát sem ismeri. Saját szobája sincs, így ő maga sem tudja, hogy hogyan reagálna, ha egy éjszakát egyedül tölthetne, de nem is vágyik erre, hiszen szereti a családját. A többiekkel szemben rendkívül megértő, segítőkész és kedves, így keresik is a társaságát. Néha szokott és szeret is tréfálkozni, de döntő többségben komoly felnőttként viselkedik.

Élettörténet: Awataguchi Yoshimitsu kezei közül került ki ő is, mint az Awataguchi kardcsalád többi tagja, amelyről annyit érdemes tudni, hogy az animében a legnépesebb, tagjait az Extrák között sorolom fel. Yagen egy tanto (kb. 29 cm hosszú, kard formájú tőr), ahogy családjában sokan mások is. 2205-ben viszont egy új gazdához kerül, aki életre hívja és emberi alakot ad neki is, mint minden testvérének. Yagen a 11., aki a palotába érkezik, és ezt követően a harc mellett napi feladata ellátni az orvosi teendőket. Testvérei sokan vannak és pár kivétellel mind gyermekek, akikről Yagen gondoskodik elsősorban, Ichigo felbukkanásáig mindenképp. Ichigo Hitofuri a család legidősebbje és ő érkezik a legkésőbb: a negyvenedik. A rá való várakozásban is rengeteget segít Yagen a kicsiknek, de közben ő maga is nagyon várja már. Akkor egyszer sírja el magát – majdnem -, amikor Ichi-nii megdicséri, hogy jó munkát végzett a legidősebb szerepben. Mivel testvérei viszik a színt a palotába, minden mókában benne van ő is, akkor is, amikor cseresznyefát „csinálnak”, de részese a szellemüldözésnek és a tengerparti kiruccanásnak is. Remekül forgatja a kardot (túlzok, mert csak tantót, de na), de elsősorban gyógyít, sebeket lát el, és ha a gazda megbetegszik, az ő feladata a gyógyszer elkészítése, amit általában gyógynövényekből csinál. Szívesen segít másoknak is, de legszorosabb kapcsolatban természetesen a családjával van. Mivel emberi alakjukban már nem öregszenek, a kicsik állandó elfoglaltságot jelentenek neki, ha nem gyakorolnak, akkor játszanak, ha Yagen épp ráér. Szabadidejének nagy részét ugyanis velük tölti, egy szobában is alszik velük. Mármint a kicsikkel, mert Ichi-niinek például saját szobája van. Egy szó mint száz, rendkívül elkötelezett az új gazda, a többiek és a palota iránt, igyekszik mindent jól csinálni, nagyon felelősségteljes. Mindent megtesz, hogy szembeszálljon a Történelmi Felülírók seregeivel és megakadályozza őket, hogy megváltoztassák a történelmet. // Érdekesség, valóban létezett a kard, amely Yagen nevét viselte és Oda Nobunaga tulajdonát képezte.

Hobby: Szabadidejében orvos szakkönyveket olvas és a testvéreivel van

Foglalkozás: Orvos a palotában, de neki is vigyáznia kell a történelemre a harcok során.

Extrák: Az Awataguchik (nem születési sorrendben): Ichigo Hitofuri, Yagen Toushiro, Nakigitsune, Midare Toushiro, Gotou Toushiro, Gokotai, Maeda Toushiro, Hakata Toushiro, Namazuo Toushiro, Atsushi Toushiro, Honebami Toushiro, Hirano Toushiro, Akita Toushiro, Shinano Toushiro, Houchou Toushiro // Anime, játék: Touken Ranbu Hanamaru // Jellemének egy része általam kreált, hiszen mellékszereplőként elég kevés dolog derül ki róla. *** Hyuuuu Souzája mellé.

Képinfo: NEM SAJÁT. (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:44:32
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).