Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Minette Barjavel
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Ahogy látszik is, az nem kifejezés, hogy egy teltkarcsú hölgyről van szó. Az átlagtól „jóval” teltebb ennek ellenére nagyon is arányos testalkattal megáldott lány. Haja eredetileg világosbarna volt, de pár éve kiszőkítette, majd azóta magának festi mindig olyan színre, amihez épp kedve van, jelenleg a türkiz a kedvence, oldalt picit felnyírt hajjal, ami könnyen eltüntethető, ha úgy fésüli a haját, ezért az iskolában sem szólják meg. Megjelenésében elég vagány típus, ami jól is áll neki. Több piercingje és tetoválása is van, sminkeket is előszeretettel asznál, de nem töményen és nem állandóan, mindig épp csak annyit, ami kiemeli arca szép részeit, vagy elfed ideiglenes kellemetlen részeket. Bal fülében két fülbevalót és fülgyűrűt is hord, jobb oldalt csak három fülbevalót. Bal szemöldökében pedig látható egy egyszerű bogyós piercing. Volt egyszer az alsóajkában is, de zavarta – mellékesen az iskolában sem nézték jó szemmel – így kivette, nyelvében viszont meghagyta. Tetoválásainak nincsenek komoly történetei, talán csak az egyiknek. A jobb csuklóján lévő kis gomba a gamerségét tükrözi, jobb vállán pedig egy jin-jang jel körülötte pár japán szóval, ez a japán kultúra szeretetét jelenti számára. Bal vállán egy kör formában virág alakú mandala tetoválás van, ami színtelen. Kishúgával szokott azzal szórakozni, hogy hagyja neki kiszínezni, és amikor a család egyik barátjának gyerekére vigyáz. Jobb bokája felett a legelső tetoválása látható, egy kis lótuszvirág, kicsit árnyékolva, de szintén színtelenül, ennek például nincs története, ahogy a mandalának sem, egyszerűen csak tetszett neki a virág. Ha iskolában arra kerülne sor, hogy ujjatlan ruhát kell felvenni, de el kell takarnia a tetoválásait, egy új erős sminkterméket használ erre a célra, amivel egész napra teljesen fedhetőek. Öltözéke mindig váltakozó, rockos stílus keveredik a divatossal, mert nem veti meg a szépet, sőt, a mély dekoltázst előszeretettel használja hisz az is legalább elvonja a figyelmet, és fiúsan sem szeret öltözködni, azinkább csak kényelem szempontjából fontos néha. Előszeretettel varr magának is olykor ruhákat, mert nem szereti, hogy a molett ruhák többsége zsák szabású. Gyakran lóg a nyakában nyaklánc helyett egy pár fülhallgató, mert ha utazik, vagy magányosan ül valahol szeret zenével elszeparálódni a világtól még jobban.

Jellem: Soha ne ítélj külső alapján. Közhely, de valóban igaz. Minette külsejével igyekszik elkerülni a konfliktusokat, erősnek mutatja magát, van amikor szóban is, de valójában elég érzékeny lélek. A hiedelemmel ellentétben magát teljesen elfogadja azzal a külsővel, ami van neki, nem görcsöl azon hogy eddzen a vékony alakért, és nem veti meg a finom kajákat. Mondhatni hedonista ártatlan értelemben, de nem szereti ezt hallani. Szimplán csak boldog ember szeretne lenni. Sajnos nem könnyíti meg a dolgát a környezete, az iskola, de még szülei sem. Nagyon kedves és realista álmodozó. Szeret álmodozni, de mindig két lábbal a földön jár. Saját osztályában például nincs s barátnője, csak azonos évfolyam más lányaival tud néha beszélgetni, ezért cseppet magányosabb az órákon. Saját osztályában inkább csak a fiúkkal áll szóba, és mindenkit csak barátnak tekint. Az osztályában lévő picsák – bocsánat – sokféleképpen szokták csúfolni, ha épp ahhoz van kedvük. Mára már egyre ritkábban, de sajnos még előfordul. Amikor csak tudja kerüli őket, és nem keresi a konfliktust velük, hisz többen vannak. Szünetekben, ha nem tud más osztálybéli barátaival beszélgetni, inkább elvonul az iskola egyik csendes szegletébe, főleg hosszúszünetekben, és firkál, vagy éppen történetet ír egy füzetkébe miközben zenét hallgat, s ezzel töltődik fel a nap további részére. Ez amolyan túlélő szeánsz nála. Iskola utáni tevékenységekben nem szívesen vesz részt. Ezek alapján nevezhető lenne antiszociálisnak, pedig ne az, csak megválogatja kikkel beszélget, és ahol tanul gimnáziumban sajnos kevés ilyen van. Interneten több barátja is van, de sajnos a legtöbben messze laknak, ezért csak így tud velük kapcsolatban lenni. Szereti mindenfélével elfoglalni magát otthon, ami nem tanulás, több hobbyja is van bár a játékok miatt a szülei függőnek szokták csúfolni, de mivel nem akar velük sem összetűzésbe kerülni, mindig megtesz épp annyi mindent otthon, hogy ne kössenek bele az életébe. Szereti a gyerekeket is, és ez fordítva is így van.

Élettörténet: Zárkózottsága nem személyiségi hiba, elég komoly története van. Óvodától kezdve sosem kedvelték, valahogy mindig sikerült olyan közegbe kerülnie ahol nem volt szimpatikus mások számára, vagy ha mégis az elenyésző volt. Hízékonysága kicsi kora óta megvolt, mert sajnos ebben apjára hasonlít és általános iskola felsőbb osztályaiban kezdett ez kialakulni nála. Anyukája szakács így remekül főz, általa tanulta meg szeretni a finom ételeket, ugyanakkor sütni-főzni is. Persze csak ennyitől nem kellene híznia, de a nassolnivalókat sem veti meg. Apja igazából így is nagyon szereti, egyedül anyja unszolására szokta nyüstölni ő is, hogy foglalkozzon jobban a külsejével, de Minette már dacból sem teszi. Mivel nem kórosan és egészségtelenül elhízott, ezért nem figyel másokra, csak magára, és hisz abban, hogy egyszer valaki így is szeretni fogja, bár egyelőre teljesen esélytelennek érzi ezt. „Sajnos” ábrándozásaiban a tőle vékonyabb alkatú fiúk tetszenek neki, a tipikus sármos fajtából, hiába tudja, hogy egyiknél sem fog bejönni külsőre, viszont hisz abban – ezért kicsit idealista – hogy az életben találkozik majd olyan személlyel, aki hozzá hasonló, és tudni fogja, hogy ő az igazi. Sokat ad mások jellemére, és utálja a kétszínűséget. Hiába a „szépfiúk” egyelőre az esetei, egyikben sem bízik meg. Ez arra vezethető vissza, hogy még ártatlan általános iskolás korában az egyik neki tetsző fiú becsapta és megalázta. Elhitette vele, hogy tetszik neki, és hogy szeretne járni vele, egy ideig ezt el is játszotta, majd amikor iskolában egyik szünetben az udvaron odament hozzá elég hangosan és mindenki előtt gúnyolta és röhögte ki. Ez elég nagy dolog volt az életében ahhoz, hogy levetkőzze naivságát és sokkal elővigyázatosabb legyen – emiatt egy picit előítéletes lett, de ezt nem vallaná be inkább tapasztalatnak nevezi. Bár korban már közel jár hozzá, de még nem tudja pontosan mivel szeretne foglalkozni, ha felnő. Magabiztosság itt inog meg igazán, mert bár saját magát elfogadja teljesen, attól még mindig tart, hogy mások nincsenek így ezzel a világban. Még keresi azt ami igazán érdekli ahhoz, hogy munkaként foglalkozzon vele.

Hobby: Elég sok van neki. Röviden: játlkok, internet, olvasás, írás, japán kultúra, varrás, kreatív hobbyk.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Hobbyk bővebben: Szeret konzolos és PC-s játékokkal játszani, barátaival interneten tartja a kapcsolatot, órákig tud néha velük beszélni. Szeret bár nem tud nagyon rajzolni, csak skicceket. Szeret írni legyen az vers vagy novella/kisregény. Szeret varrni és tervezgetni ruhákat, jelmezeket. Szereti a japán kultúrát és egyes átvett szokásokat is követ. Ismeri a cosplay világát, de beöltözni nem szokott, rendezvényekre se jár, de imád kiegészítőket készíteni és van amit el is tud adni, vagy ajándékozni barátainak. || Minden hónapban van 1-2 este, amikor szülei barátjának gyerekére szokott vigyázni, ebből van zsebpénze általában. Mivel húga és a másik kislány és kisfiú hasonló korban van, gyakran egyszerre vigyáz rájuk így saját szüleinek is hagy jó estéket. Jól kijön a gyerekekkel és ők is nagyon szeretik. || Szeret sütni főzni és persze enni is. Nem zabálni, csak finomakat enni, de sokszor ezt inkább nem hozza szóba, mert folyton belekötnek. Mivel anyja szakács, így könnyű titkolni azt hogy milyen jó maga is benne – ezt egyedül a kicsik előtt nem kell titkolnia hisz nekik/velük is gyakran süt időtöltésként.|| Mivel realista, azt az álmát elvetette, hogy valaha író lesz belőle. Viszont sok kis történetet követ az interneten is, így egy rendes munka megtalálása még az a célja, hogy egy jó internetes író legyen belőle, amit ha nem is sokan, de egykis közösség legalább szerethet. || Ramatuelle-ban él egy pici francia városkában, amely szinte félszigetnek tekinthető és hatalmas tengerparttal rendelkezik, kedvelt nyaralóterület ezért. Mivel kicsi város, gimibe egy közeli városba jár, Gassin-ba.|| Foglaltka.

Képinfo: -pinterest- ()

Engedélyezve: 2017. 03. 15.

Módosítva: 2018. 12. 05. 19:05:54
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).