Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Connor Barton
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kleine

Kor: 24

Külső leírás: Mogyoró barna haja félhosszú és selymes tapintású. Vonásai élesek, arccsontjai kitüremkednek, mit még sápatag bőre sem fedhet el, mélyen ülő tekintetét sűrű, sötét pillák finomítják, amik arcának is adnak egyfajta ártatlan bájt Barna szemei lágy csillogása mellet egy kisebb homály fedezhető fel. Tekintette így is elbűvölő és megbabonázó. Vékony testalkatát finoman kidolgozott izmai és széles válla teszi férfiassá. Magassága átlagos 180 cm körül van. Általában sötét színeket hord, néha egy világos felső megmutatkozik csekély ruhatárából.

Jellem: : Kedves, határozott személy. Néha mogorva és durva, főleg ha emlékezetére tesznek megjegyzést. Emberi kapcsolatokat a munkáján kívül nem nagyon részesíti előnyben. Kedveli a csendes helyeket és a zavartalan munkát. Egy hosszabb nap után általában lakásába zárkózik és a munkája többi részével foglalkozik. Gondolataiba hamar elmerül és egyaránt könnyű kizökkenteni. Nem haragtartó személy amolyan szelíd báránynak mondható. Ha egy-egy személyre felfigyel, akkor annak nevét és külső leírását lejegyzeteli a kis füzetébe, amit mindig magánál tart. Szereti az állatokat, de nem fog magához venni egy kis kedvencet tökéletesen megelégszik azzal, ha a parkban megsimogat egy kutyát.

Élettörténet: Gyermekkorára egyáltalán nem emlékezik. Tanulmányai szülei elmondása szerint jók voltak. 18 éves korában volt egy balesete motorral. Elvesztette minden emlékét addigi életéről kisebb emlék foszlányokkal rendelkezik. A balesetre egyáltalán nem emlékszik. Azóta személyeket, telefonszámokat nagyon nehezen jegyzi meg. Családja támogatja bármiben, ha arra ő azt kéri. 20 éves korában a sikeres felépülés után munkába ált. Kisebb nagyobb nehézségekkel indult el a fotós szakmában. 22 éves korára sikerült annyit összegyűjtenie, hogy különköltözzön szüleitől és kis vállalkozását elkezdje felépíteni. Vett egy házat és annak egy részét stúdiónak alakította ki. Most magán vállalkozása kisebb nagyobb sikerekkel halad előre. Munkáját imádja és a fényképezőgépe mindig nála van.

Hobby: Munkája és a természet csodálása.

Foglalkozás: Fotós

Extrák: Imád motorozni

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 03. 15.

Módosítva: 2017. 03. 15. 10:13:44
Módosította: Kleine

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).