Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Joel Rose
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kleine

Kor: 20 éves

Külső leírás: Különleges hajszíne élénk vörös. Egyenes mégsem durva tapintatú, érintése finom, selymes. Éles arcvonalai keretet alkotnak, mosolya szelíd és megnyugtató, lágyítja durvább vonásait. Mélykék szemei különleges ékkövek, figyelemfelkeltőek, vonzzák, s örvényként szippantják mások tekintetét. Elveszni a mélységében könnyebb, mint bármit is megsejteni pillantásából. Magassága átlagosnak mondható, 170 felett van. Testalkata vékony mégis férfias. Az izmai nincsenek túlságosan kidolgozva, de a látvány mégis magáért beszél, finoman szálkás, edzett. Szemnek kellemes.

Jellem: Kedves, leleményes személy. Szívesen segít, ha van belőle valami haszna is. Közeli ismerőseinek, ha tud, segít bár hasznot nem vár érte. Hiába veszik körül nap, mint nap rengetegen szépet ígérő emberek tömege csak kevesek azok, akikkel igazán jól tudja magát érezni és beszélgetni. Inkább gondolataival van magányosan, minthogy idejét fecsérelje hamis bájolgásra. Munkája miatt ezt nem kerülheti ki mindig és hagyhatja az illetőt faképnél. Furcsa gondolkodás módját különös tettek követik, de döntéseiben az óvatosság dominál. Hülyeségekbe igazi kihívás belevinni. Gondolataiból könnyen ki lehet zökkenteni, de a következményeit is vállalni kell. Haragját sokáig tudja tartani, de megbocsájtásra is képes. Nem egy bosszúszomjas személy, megtorlásaiban viszont sok erőt és időt pazarol el szinte fölöslegesen, mert végre hajtására képtelen. Figyelmét elnyerni nehéz. Ha sikerrel jársz, akkor elvárja, hogy értelmes, befejezett beszélgetés legyen. Hirtelen téma váltás vagy egy óvatlan nem oda illő megjegyzés létrejöttével akár az egész beszélgetésnek véget vethet, ha érdektelenek találja. Legtöbbször problémáját vagy megjegyezni valóját Aragognak szokta elmesélni, a kis aranyos tarantulájának. Aggodalmát, feszültségét nem fejezi ki mimikájával inkább a szabadidejében és művészetében fejti ki.

Élettörténet: Gyermekkorában a szülei különleges hajszíne miatt először modellnek, később színésznek akarták állítani. Mivel a feltűnést kerülni szerette volna és egy normálisabb gyermekkort akart megélni, ezért tiltakozott szüleivel. Haja hosszúra volt hagyva melyet társai lányosnak tartották ő viszont nagyon szerette. Ebből sok nézeteltérése adódott, amit a szülei megelégeltek és levágatták a haját rövidre, mégis divatosra. Az általános iskolát mondhatni rossz szájízzel járta végig. Kitűnő tanulmányai mellet hobbijára fordított sok időt. Szüleitől nem határolódott el és nem is tudott volna. Apja vállalti igazgatóként tevékenykedik, kevés szabad idejéből, amit fiára fordított az is jövő tervezéssel telt el vagy éppen Joel hiányosságait emlegette. Anyja egyszerű bolti eladó másod állásban háziasszony, igyekszik fiát támogatni. Családi környezetben kevesebb idejét töltötte. Otthon töltött ideje, ha nem a formaságok megtanulásával telt, akkor bezárkózott a szobájába és kizárta a külvilágot. Középiskolában, hogy apja után áttudja venni a vállalatot gazdaságpolitikai és közgazdász szakokat részesítették szülei előnyben. Középiskolában sem romlottak tanulmányai és zongora tudását is kellően tudta fejleszteni. Haja ekkor már saját akarata szerint volt igazítva, hogy tűrhetővé válhasson. Miután apja elhagyta a családját egy új szerető miatt anyját és húgát is neki kellet lelkileg talpra állítani. Itt társai tisztelték és elfogadták döntéseit. Külseje miatt a lányok körében hamar hírt kapott ekkor már modellként is dolgozott, hogy segítsen otthoni dolgok ellátásában is. A zongorát, mint művészetet nem folytatta kevés szabad idő miatt tényleges, fontos hobbinak maradt meg számára. Modellként eleinte nehezen kezdett, miután fotói kikerültek bizonyos emberek kezébe külseje miatt gyorsan haladó pályára kerülhetett. Középiskola után egyetemre jelentkezett és kollégiumba költözött.

Hobby: Zongora, olvasás, új dolgok megismerése

Foglalkozás: Modell, egyetemi joghallgató

Extrák: Foglalt

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 03. 12.

Módosítva: 2017. 03. 12. 10:20:20
Módosította: Kleine

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).