Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kurszán
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 19~

Külső leírás: Középmagas fiatal férfi, kissé izmosabb testalkattal pont egy cseles harcos fizikumával bír. Bőre hamvas fehér, haja sötétbarna, ami hamiskás fekete színt tükröz. Szemei mogyoróbarnák , kissé vastagabb szemöldökei körvonalazzák az arcát, és megadja a megjelenésének azt a rejtett kis csínyt ami amúgy is jellemzi a viselkedését. 175 cm magasságával nem tűnik ki a többi parancsnok közül, a többi sötét hajú társával együtt. Haját szabadon szokta hordani, néha összefonja, vagy copfba kötve hordja, a helyzetnek megfelelően. Ruhái inkább törzsének megfelelőek, buggyos gatyában jár ami a térde alatt összeszűkülve kúszik a szőrmés csizma alá. Felsőrésze, hosszú kékes ködmön, világos szürkés szőrme borítja a nyaki részénél, a többi ruhája pedig sötétkék, fekete . Ékszereket nem szokása hordani, kivéve a címét jelző hajában ékeskedő díszt.

Jellem: Csendes és figyelemtudó, a rá bízott feladatokat teljes mértékben teljesíti. Csak társainak nyílik meg annyira személyisége, hogy megmutassa a szeleburdi, kissé önző, és akaratos énjét. Tekintélyt parancsoló személyisége megfagyasztja a legfeszültebb helyzetekben is a levegőt, és rendre inti egyetlen félrepillantással az embereket, legyen az bármilyen korú. Meg sem kell szólalnia és parancsol, ezért lett a 6. hadsereg vezére és ura.

Élettörténet: Egy aprócska kis faluban látott napvilágot Halics földjén , és ott is élte semmirekellő kis életét egészen 9 éves koráig, amikor is a területükön átvándorló népek bevették a települést, majd magukkal vitték az egészséges fiúkat. Az elhurcolás folyamán sikerült megszöknie az egyik lovas paripáját eltulajdonítva. Az új területen futott össze a szintén környékéről elhurcolt bajtársaival, akikkel együtt csapatot alkotva képezték magukat és tértek vissza később a törzsük tagjaihoz, ahol is a " szellemek harcosainak " is hívták őket, mert azt hitték, hogy régen odalettek az elhurcolók által. Mostanság kisebb seregek fejei, tagjaik nagy erővel bíró harcosok, mágusok, sámánok. Esetünkben Kurszán egy sokat látott mágus, aki képes mások alakját felhasználva ellenségei ellen fordítani mágiáját. E mellett jóban van az árnyakkal, akik végig kísérik útján bárhol is járjon, és a frászt hozzák az őket nem ismerőkre. Jelenleg csapatával táborozik az egyik hegyvonulat lábánál, védve a szomszédos országot a fenyegetésektől.

Hobby: erdő járása, társaival való szórakozás

Foglalkozás: mágus, ( 6.hadsereg vezetője )

Extrák: * a hegyes kis fül ne tévesszen meg nem elf, csak ez a kép illett az elképzelésbe XD * ; * yaoi játékba szántam egy akaratos és nehezen betörhető kis uke szerepébe *

Képinfo: A kép nem az én tulajdonomat képzi. (http://sagasketchbook.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2017. 03. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).