Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Kashuu Kiyomitsu
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: Tulajdonképpen több száz éves

Külső leírás: Fontos az elején leszögezni (mert a látszat csalhat): férfi. Emberi alakban ugyanis eléggé nőies jelenség. A haja a háta közepéig ér, barna. Egy vékony kis copfba fogva hordja, amelyet mindig a jobb vállára „húz” és fehér szalaggal köt össze. Arca bal oldalán, a szája sarkától picit lejjebb van egy szépségpöttye (anyajegy). A szemei vörösek, de semmi ijesztő nincs benne, nem félelmetes, egyszerűen ez illik hozzá, meghatározó színei ugyanis a sötétbarna/fekete, a vörös és az arany. Ruháit, kiegészítőit eszerint válogatja, ezek a színek pedig jól kiemelik sápadt bőrét. Öltözéke otthon tradicionális japán viselet (természetesen fekete, barna és vörös színekben), harci, azaz elegánsabb verziójában sem változnak a színek, de a kabátja ekkor már hosszú, a csizmája magassarkú (igen, női), a díszítés pedig aranyszín. Elmaradhatatlan kellékei a hosszú, vörös sál és az arany, lógós fülbevaló. Mindehhez jön még az alacsony termet és a vékony testalkat – hát, nem ő a legférfiasabb kard a palotában. Az biztos, hogy külsejére mindig ügyel, körmeit saját maga festi vörösre, de mindig mindennek tökéletesnek kell lennie. Úgy gondolja, gazdája azért is szereti, mert aranyos és szép, testvérét is efelé próbálja terelgetni több-kevesebb sikerrel. Bár kardok, emberi alakjuk tökéletesen emberi alak. Véreznek, ha megvágják őket, másnaposak is tudnak lenni, fáznak, melegük van, szükségük van ételre és italra, csak ők... a halál helyett az eltörni kifejezést használják és életüket kardként kezdték, amire egy kivétellel mindannyian emlékeznek is.

Jellem: Kötelességtudó, a végtelenségig, de nem olyan idegesítő módon, mint például Hasebe. Igyekszik mindig gondtalannak tűnni, de ez nem is nehéz. Az életük – leszámítva a Történelmi Felülírók seregeit tulajdonképpen stressztől mentes, nyugodt élet egy csodálatos, békés környezetben, csupa olyan társsal, akikre panasz semmiféle szempontból nem lehet. Előző életéről (amit még kardként töltött) természetesen őrzi az emlékeit, és örökké szeretni fogja feltehetően első gazdáját, de közel sem olyan elvakult, mint Yasusada. Ő hálás új gazdájának is, aki emberi alakot és otthont, célt adott neki, de amikor testvére megváltoztatja a történelmet, sírva vallja be neki, hogy ő maga is nagyon szerette Okita-kunt, az előző tulajdonost. Bár ő az első, aki a palotába kerül, ő maga ezt ritkán hangsúlyozza, inkább a többiek emlékeztetik rá, hiszen ha valamit nem tudnak (a fa fajtája, a ló neve), hozzá fordulnak, mert ha már ő volt az első, biztosan tudja. Általában tudja is, a történelem jelentős kardjairól is, amit kell, azt tud, és bár igyekszik lazának és gondtalannak tűnni, mint mindenkinek, neki is van gyenge pontja. Egyrészt a testvére. Természetesen, tekintve, hogy nem emberek eredendően, ez csak szimbolikus, de a kardok többségének van családja. Ez lehet nagy, mint az Awataguchiké, de lehet kicsi, mint Kashuu-éké. A palotán belül ugyanis alapvető elv az egymásról való gondoskodás, de mégis a testvéreikkel vannak a legközelebbi viszonyban. Kashuu el is mondja, hogy amíg várta Yasusadát, fájdalmas volt rá gondolni, mert nem tudhatta, mikor láthatja majd viszont, de amikor ez megtörtént, a várakozás már csak szép emlék. Másik gyengéje épp abban rejlik, ami jellemének fő alkotórésze: a tetszeni akarás. Ennek elsődleges okát a saját szépségében látja (nem, nem egoista, náluk mindenki nyálaznivalóan csodaszép, tehát csak realista), de tudja, kardforgatási tudása és vezetői jellemvonásai is fontosak. Ha ezek közül bármelyiket veszélyben érzi, gyorsan összezavarodik és lelkileg megtörik. Nem nehéz helyre billenteni, de amíg ez nem történik meg, önmarcangol. Érdekes módon egyedül Mikazuki Munechika tudja kizökkenteni, rá tulajdonképpen minden téren féltékeny, de a viszonyuk hamar helyre áll, hála Mikazuki érett viselkedésének – mert hát Kashuu tulajdonképpen durcázva visszavonul, minthogy megpróbálná megbeszélni a gondokat. Ezt leszámítva, bár mindenkivel jó a viszonya, igazán a Shinsengumi kardjaival kerül közeli baráti kapcsolatba. Ők Yamatonokami Yasusada, Nagasone Kotetsu, Izuminokami Kanesada és Horikawa Kunihiro. Mindenkit szeret, de a szívéhez ők állnak a legközelebb, hiszen kardként is együtt szolgáltak.

Élettörténet: Ő egy kard volt, egy uchigatana. Az elmondásokból következtetni lehet arra, hogy első gazdáját a 19. században kapta, a Shinsengumi tagjának, Okita Soujinak személyében. A férfinak két kardja volt, a másik Yamatonokami Yasusada, aki így Kashuu testvére. Okita-kun osztagából később, mikor már emberi alakot öltenek, minden kardot megismerünk. És hát az emberi alak. Gazdájukról tulajdonképpen semmit sem tudunk meg. Az sem biztos, hogy ember, de az igen, hogy nagy tudása van, és igazán zárkózott típus. Ez a gazda, akit csak így emlegetnek (mármint hogy gazda) egy szép napon a 23. században úgy dönt, hogy elkezdi maga köré gyűjteni a japán történelem jelentősebb kardjait. Erre az oka egy Történelmi Felülíróknak nevezett, furcsa lényekből álló banda, akiknek a célja, hogy a japán történelembe beavatkozva megváltoztassák azt, így a jelent is. A kardoknak ezt kell megakadályozniuk, kisebb csatákban győzve le a Felülírókat. Az első kard, akit a gazda maga mellé vesz, így ember alakot is adva neki, az Kashuu Kiyomitsu, őt követik egymás után a többiek. (Az anime első évadának befejeztekor már közel ötvenen vannak.) Egy hatalmas, japán stílusban épült palotában laknak, és bár nem messze tőlük van egy kis városféleség, alapvetően önellátóak, kertészkednek, maguknak főznek. A házimunkát minden nap másféle felosztásban végzik, van, aki a gazdáról gondoskodik, van, aki takarít, vagy főz, vagy mos, vagy az állatokat látja el, vagy egyszerűen csak szabadnapot kap aznapra, így pihenhet, edzhet, kikapcsolódhat. Yasusada, Kashuu testvére a 16. a palotában, ekkor kezdődnek közös kalandjaik. Lassan egyre erősebbé válnak mindketten, egyre jobbak lesznek a kardforgatásban, számos vicces kalandon küzdik át magukat, egészen addig, amíg Yasusada egy félresikerült küldetésen meg nem változtatja a történelmet, hiszen előző gazdájuknak, Okita-kunnak megmenti az életét. (Ami mellesleg egyébként sem lesz hosszú, hiszen Okita-kun halálos beteg.) Feltehetően egyébként is súlyosan megbüntetnék, de ő maga dönt az önkéntes száműzetés mellett, így Kashuu ismét egyedül marad. Bár tudja, hogy Yasusada vissza fog térni, sejthető, hogy végtelenül magányos nélküle, hiszen egyébként minden nap szinte minden pillanatában együtt vannak. Történetünk itt indul.

Hobby: Ház körüli teendők, szépítkezés

Foglalkozás: Hát... a „történelemre vigyáz”

Extrák: Anime: Tokuen Ranbu Hanamaru (de a játékban is szerepel) // Faja: emberi alakot öltött kard (ushigatana) // Apró, de szerencsés érdekesség: náluk minden kard hímnemű. // Hyuuum Kane-sanja mellé készült uke.

Képinfo: Fanart, nem az enyém! (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2017. 12. 31.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:45:33
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).