Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Silas Cherico
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: 32 éves

Külső leírás: Átlagmagasságát mindig is szerette, ahogy alkatát is, mert könnyedén elvegyülhetett a tömegben, nagyobb feltűnés nélkül. Bőre magán hordozza olasz felmenőinek örökségét, enyhén napcsókolta, sűrűn díszítik anyajegyek s sebhelyek. Utóbbiaknak története van, melyet egy kis nógatásra hajlandó elmesélni. Jól is esik, ha mesél, mert beleéléssel teszi ama mély hangján, melyet jól esik hallgatni. Főleg, ha jóképű arcát nem fordítja el közben: ekkor láthatod a karakteres férfiarcot, ahogy szólásra nyitja telt, rozészínű ajkait; ahogy az erőteljes állkapocscsontok megmozdulnak, s a sűrű pillákba rejtett csokoládébonbon tekintet rád koncentrál. Haját az ’50es évekhez hasonlóan szokta nyíratni, a sötét, erősszálú tincseket sokszor hátrazselézi. Ha úgy adódik, rövidebbre is hagyja tincseit, s igaz igyekszik mindig jól ápolt s rendezett lenni, a haja érdekli a legkevésbé. Ékszere egy ezüst kereszt nyaklánc, s mindig nála van a rózsafüzére, s egy kisebb nyomtatott biblia, ami az ördögűzők elfelejtett példányainak egyike. Ruházata szinte kivétel nélkül a papi modernebb reverenda, de úti zsákjában akadnak mindennapi dolgok is.

Jellem: A nagypofájú menőgyerek, aki elveszetten szívja a cigijét a korláton ülve, menekülve a büntetés elől – ilyen lehetett volna tinédzserként, de mivel ez nem adatott meg neki, lázadó korszaka mintha folyamatosan elkísérné mindenhová. Persze ez nem olyan, mint egy hormontúltengéses kamasz zagyvaságai, inkább egy szigorú keretek közé szabott énekesmadár szárnypróbálgatásai. Silas mindig is büszke volt szarkasztikus megnyilvánulásaira, amik nem csak szellemesek, de kegyetlenek is voltak a maguk módján, ha értették. Szellemes megjegyzései és idétlen arckifejezései inkább menekülő pillérek a nehéz napok után, mikor egy kis humor megmentheti a totális kikészüléstől. Hisz az emberi jóságban, és annak határaiban; mégis mindent megtesz azokért, kik elbuktak valamiben. Nem nézi le azt, ki eltévedt, de újra útra talált, de nem csodálja jobban annál, ki mindvégig a helyes utat választotta. Nem tartja magát erős embernek, se akaratúnak, ami inkább a nagy elvárásainak köszönhető, amiket magának szab ki. Nehezen bízik meg bárkiben, érzéseit s gondjait megtartja többnyire magának. Nem igen tudja hogy kell szeretni, legalábbis igen kezdő ebben. Noszogatni kell néha, motiválni, ami lehet egy ellenbeszéd is, miszerint úgyse képes rá. Bizonyítani akar, keményen hajt is érte, aztán kifárad, és nem érdekli semmi. Nehéz jellem, sok buktatóval, rengeteg rossz szokással, de ez mind egy páncél, egy erős páncél, melyet mind a maga, mind a kevés szerettei megóvására húzott maga köré. Olyan ő, mint egy jól átsült olasz zsemle: kívülről fűszeres és kemény, belül pedig omlós.

Élettörténet: Gyerekkorából kevés emléke van, azok is inkább a nagyapjához köthetőek, mintsem a szüleihez. Az apja állítólag lelépett, mikor megtudta, hogy az anyja terhes lett vele, aki miután megszülte őt, inkább dolgozott, hogy eltartsa. Emiatt is lógott mindig az öreg olasz férfinál, kitől pár szicíliai kifejezés ráragad gyerekként. Hat éves volt, mikor elvitte egy szívroham. Anyja hiteleket vett fel, hogy állhassa a temetését, majd Silas oktatását, de mire hét lett, eléggé reménytelennek tűnt a helyzet. A nő szinte mindig dolgozott, de így is feltűnt a szomszédoknak, mikor már második nap nem tért haza. Értesítették a rendőrséget, ez idő alatt pedig a fiú egyházi árvaházba került. Rá egy hétre megtalálták a nő holttestét, de nem tudták megmondani ki ölte meg őt s miért. Elárvulása előtt nem volt nevelésének része a hit, de talán az egyedüllét, a magány s a körülményeknek hála kezdett el hinni. Itt ismerkedett meg egy leánnyal, Berthával, kinek sorsa még nehezebb volt, mint az övé. Gyermeki barátságuk erős kötelékké alakult, mikor kilencedik esztendőjükben a nevelőotthonba látogatott egy úgy nevezett Thomas atya. Nagy csodálatukra mindkettőjüket magával vitte, pár másik gyermek kíséretében. Eleinte örültek ennek, mert ők voltak a kiválasztottak, de a későbbiekben rá kellett jönniük, hogy ez nem volt oly csodás, mint remélték. Elsőnek megbizonyosodott az atya arról, hogy melyik gyermekben van meg a bátorság s a kellő hit, hogy ördögűző lehessen. A maréknyi gyermekből egyedül s Bertha ment át a vizsgán: míg Silas az atyával maradt, a leányt elküldte egy zárdába. Sokáig csak asszisztált a férfinak, figyelt és tanult, járta vele a vidéket, tanulta a jeleket, a módszereket. Tizenegy éves volt, mikor az első ördögűzését elvégezte, igazán. Négy évig szolgált még az atya mellett, majd tizenöt esztendősen, miután felkereste Berthát, egy másik ördögűző társaságában mentette az élteket a tizennyolcadik életévéig. Ezután a maga útjára indult, egyedül, az egyház támogatásával. Félték a nevét, kik sötétből másztak elő emberi lelkekért, mert Silas minden erejével küzdött ellenük. Ezért is rendítette meg, mikor huszonhatodik évében elvesztette a francia fiatal lányt, Juliát. Ha ez nem lett volna elég, mintha a hit is elhagyta volna, ezzel együtt pedig a démonok feletti ereje is. Ő legalábbis így érezte. Mivel nem tudta hová mehetne, felkereste a zárdát, ahol Bertha élt. Ott talált menedékre, nem csak testileg, de lelkileg is. Gyermekkori barátja, s szenvedőtársa, Bertha volt az, ki átsegítette eme időn s bevezette a szeretettel való ördögűzésbe. Immár ezt a módszert is használja, ha úgy adódik, s nem fél újabbakat megtanulni, ha lehetősége van rá. Leveleznek, ahogy tették mindig is, s ha Silas épp Missouri államban jár, benéz hozzá. Amúgy pedig járja a világot, ott segít ahol csak tud, s nem riad vissza semmitől se.

Hobby: Nyelvtanulás, olvasás, utazás, varrás, s talán a munkája is ide sorolandó.

Foglalkozás: Katolikus pap, azon belül is hivatásos ördögűző.

Extrák: Folyékonyan beszél latinul, olaszul és spanyolul is. Szabadidejében szeretne még franciát és portugált tanulni. *** Szinte már nélkülözhetetlen tartozék a szájában a cigi. Ha teheti, rágyújt. *** Nem veti meg az alkoholt se, kedvence a whisky és a sör. *** Beatrixtól megtanult varrni, hímezni és egy kicsit horgolni. Nem nagyon él eme tudásával mások előtt, inkább magányában szórakozik ezekkel, majd a kész ruhadarabot vagy leadja egy szeretetszolgálatnál, vagy egy hajléktalannak adja. *** Meleg. Elég hamar rájött, nem veri nagydobra, s csak igen közeli barát tudja ezt róla – meg akikkel összebújt -, no meg a jó isten, s a démonok. Utóbbiak szívesen hánytorgatják orrára a tényt. *** Imádja az ’50es és ’60as évek rock zenéjét. *** Vannak időszakok, mikor megpróbál leszokni a cigiről, olyankor rágózik és nyalókázik felváltva. ***Általában bárokban szed fel gyors numerákat. A pozíciót váltogatja, hol adni, hol kapni szeretne, mint egy jó keresztény. *** Nézetei nem állnak meg az egyház által elfogadott vaspilléreken, de mivel ő a leghatásosabb ördögűző, megtűrik. Bár tény, élvezi, ha Silas atyának nevezik. Viccesnek találja, maga sem tudja miért.*** Bibliája utolsó oldalain nevek vannak. Azoké, kiket megmentette eddig. Egyedül egyetlen egy név árválkodik az első lap sarkán, Juliáé, a leányé, kit nem tudott megmenteni.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztrációként szolgál. (kim-i)

Engedélyezve: 2017. 02. 03.
2018. 05. 17.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:18:15
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).