Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Scott Emmett Hawkins
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Azami

Kor: 26

Külső leírás: Étcsokoládé színű, dús haja szétterülve csuklyáján hullik széles vállaira. Hosszúra hagyott frufrujának tépett tincsei pedig gyakran takarják el homlokát és az acélosan szürke szemeket. A higany íriszekben néhol kékes fény csillan, mely csibészes csillogást ad a fekete pillák és vékony, sötét szemöldök keretezte szempárnak. Ovális arcát megnyújtja hegyes álla és hosszúkás orra. Vékony ajkait gyakran húzza széles mosolyra, megvillantva ezzel lehengerlő gyöngy fogsorát. Kifejezetten magas, ám kevésbé izmos alkat. A szálkástól kicsit teltebb, de semmikképp sem vastag, alakja mégis felkelti a figyelmet.  Külsejét tekintve tipikus iskolai szépfiú. Jóképű, magas, formás fenekéért pedig ölnének a nők. Kényelmes és egyben divatos ruhákat visel szívesen, iskolán kívül pedig motoros felszerelésben lehet látni legtöbbször.

Jellem: Külsőjéhez mérten belsője is figyelemfelkeltő. Legfőbb jellemzője, hogy független és szabad. Úgy érzi övé a világ és bármit megtehet, mert nincs aki visszahúzza, szabályozza. Nem kifejezetten kicsapongó, de egy kis szórakozásra bármikor kapható. Élvezi a piedesztál kényelmes trónját, amire a társai emelték. Kihasználja a lehetőségeket, nem hátrál meg sosem, hiszen nincs mit veszítenie. Senki sem olyan fontos neki, hogy félnie kellene az elvesztésétől vagy a következményektől, hiszen mindenki pótolható, még ő is. Nem nárcisztikus, de tisztában van erényeivel és nem fél használni azokat. Tehetséges zenész, remek színész, így a dráma tagozat tökéletes számára. Jól használja a szavakat, okos, ravasz, de a legtöbbször elég egy csábos mosoly, és nem is kell megerőltetnie magát, ami felettébb untatja. Vágyik a kihívásokra, határait feszegeti és közben élvezi az életet. Remek, ám csípős humora van és imádja az intelligens szópárbajokat. Szexuális kapcsolatokba erőszeretettel vág bele, hiszen annyi ajánlatot kap, szebbnél szebb ringó csípőtől, hogy hülye lenne ellenállni.

Élettörténet: Tehetős családba született, édesanyja, amolyan „Stepfordi” feleség, akinek mindig ragyog a háza, épp sülő süteményétől illatozik a ház és mindig mosolyog, még akkor is, amikor belül sírna és erre számtalan alkalom volt. A nő valaha szerette a férjét bolondulásig, ám a férfi munkája miatt gyakran utazott külföldre és végül teljesen elhidegült kedvesétől. A nő gyereket akart, hogy ne legyen magányos és ezt a férfi is jó ötletnek tartotta. Éveken keresztül próbálkoztak, szinte máskor egymáshoz sem értek, csak az ágyban, de hasztalan erőfeszítésüknek nem lett gyümölcse. Végül a nő le tett a gyermekáldás öröméről. Eljárt a barátnőivel, kertészkedett, sütött főzött. Az egyik alkalommal amikor egy kávézóban várt a barátnőire, leszólította egy férfi. Hosszú csokoládészínű haját tarkójánál kötötte össze, nyakkendőt, öltönyt viselt, bár nem a legdrágább fajtából, mégis lenyűgözte a magányos nőt. Többször találkoztak később, szerelmes légyottokra jártak el és akkor, megtörtént, amire Scott anyja mindig is vágyott. Teherbe esett. Ám amikor elújságolta új szerelmének a hírt, a férfi megriadt a felelősségtől és faképnél hagyta. Margot elhitette a férjével, hogy ő a gyerek apja és úgy nevelték fel Scootyt, mintha a férfi az édesapja lett volna. Az igazat, a fiú már csak idősebb korában tudta meg, amikor az apja meghalt. A nő elárulta a fiának, hogy akit mindig apjaként szeretett, nem is volt az igazi apja. Azóta nem beszél az anyjával. Kollégiumban lakik, van saját szobája, ami csak az övé, senkivel nem kellett megosztania. Rengetegszer okozott fejtörést az iskola igazgatójának, de a férfi sosem rúgta ki. Ennek, az az oka, hogy a férfi Scott igazi apja, és Margot megkérte a férfit, hogy kivételesen, tegyen meg mindent a fiáért, de ne árulja el neki, hogy ő az apja. Scott tehát élvezi a kiváltságosak életét, úgy, hogy azt hiszi, ezt mind csak úgy kapta a sorstól, ám most, hogy a szomszédos kollégiumot felújítják, lehet, hogy nem sokáig marad egyedül..

Hobby: gitározás, úszás

Foglalkozás: Dráma szakos tanuló

Extrák: Szinkronszínész akar lenni ~ Seme ~ Utolsó éves hallgató dráma szakon ~ rengeteg filmet néz, szereti gyakorolni a szinkronizálást szájmozgásra ~ több rövidfilmet írt, amit a filmszakon tanuló diákok szívesen készítenek el, ezeken, legtöbbször minden személyt ő szinkronizál ~ Imádják a diákok és a tanárok is, tipikus suli kedvenc ~ Az apja az igazgató, de Scott nem tud róla ~ Foglalt Mimimnek

Képinfo: Nem az enyém, nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció a karakterhez ()

Engedélyezve: 2017. 02. 02.

Módosítva: 2017. 02. 01. 16:19:00
Módosította: Azami

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).