Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aiden Labroon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonchild

Kor: Több mint ötszáz éves.

Külső leírás: „Aiden Labroon, huszas évei elején járhat. Mosolya jellegzetes, szemfogai hegyesedőek, a mosolygödör és szarkalábak karakteressé teszik arcát, kisugárzását és vonzerejét csak növelik. Van valami vonzó a tekintetében, a mozgásában, bár nehéz lenne megfogalmazni mi az. Attraktív jelenség.” A Labroon jelenség semmiképp sem mondható átlagosnak. Sajnos bárkinek könnyen szemet szúr, ha megjelenik egy társaságban, elég ránézni. Az átlagosnál magasabb, 186 centiméter, ráadásul a vázizom is mutatósra sikeredett, úgyhogy a ruhák csak rontanak az összhatáson -gondolhatnád. Persze ez egészen addig igaz, míg le nem kerülnek a rongyok. A napbarnított bőrt és azoknak sérüléseit mindig is jótékonyan elrejtette, szégyellte a bélyegeket magán. Hátán és hasán lapockájától csípőcsontjáig közel kétszáz ezüstös félköríves harapás van, közel ötven ostorcsapás nyoma és ahogy lentebb haladunk csak egyre rosszabb a helyzet. A látványt megkoronázza a hiányzó három lábujj csonkja. Ezektől az apró szépséghibáktól eltekintve Aiden Labroont tökéletesnek is lehetne mondani. Eredetileg aranyszőke haját rendszeresen festi más színre. Orra hegyesedő, ajkai teltek, arca karakteres. Hétköznapi ruhadarabokat hord, próbál kevésbé vonzónak tűnni, de az igazság az, szinte lehetetlen számára. Lentebb olvashatod, miért.

Jellem: Minden egyes névhez új személyiség társul, hősünknek pedig az évszázadok során már rengeteg kijutott. Jelenlegi karaktere olyan, mint amilyen a kezdetekkor lehetett a fiú. Cserfes, naiv, jót akaró. Szereti a táncot, a boldogságot, és persze a szép nőket sem veti meg. Szomjazik a gyönyörű dolgokra, szüksége van az inspirációra. Az évszázadok során rengeteg mester mellett fordult meg így kreatív tevékenységet folytatva fejezi ki és éli meg művészetét. Igazi szolga jellem, akinek mindig szüksége van valakire aki megmondja neki mit csináljon, egyedül soha sem volt képes létezni és valószínűleg nem is lesz. Állítása szerint arra teremtették, hogy szolgáljon. Magára legtöbb esetben úgy tekint, akár mások a háziállataikra, neveltetéséből adódóan komoly komplexusai vannak, de ezt soha sem vallaná be magának, és mivel fel sem ismeri a helyzetet így nem is tekint rá problémaként. Aiden kicsit olyan, mint egy felnőtt bőrbe zárt gyerek, neki mindig kell egy „Mester”.

Élettörténet: Marseille Belmonte egészen fiatal korától szolgált az itáliai társulatvezető színésze keze alatt, a férfi inasa volt, mondhatni. Három éves korában ragadták el szülőfalvából, a karizmatikus mester - Lorenzo di Mercurio - pedig több mint saját gyermekeként nevelte a már akkor is különleges jelenségnek számító szalmaszőke fiút. Nem mindennapi kapcsolatukat vér kötötte össze. Inasává tette a gyermeket, aki szolgálatával, hűségével és vérével fizetett a 17. századi nemesnek, a férfi cserébe pedig biztonságot, családot és örök fiatalságot nyújtott neki. Az idő elteltével egyedi köteléküket a kolónia vitatni kezdte, a felröppenő pletykák vitákat szültek, melyek dulakodásokhoz vezettek. Donna Mercurio - Lorenzo felesége- tüzes vassal jelölte meg a szolgát, hogy soha ne felejtse el hova tartozik. A színház előadásai rendhagyóak voltak, minden darab zárása a lakoma volt, mely során az elkábított szüzet felfalták. Messze földön híres volt a színház, kolóniájuk számolta a legtöbb főt, az akkori világban a legnagyobb és legveszélyesebb családnak számítottak. Aztán valami megváltozott. Egy ismeretlen férfi látogatta meg a családot, egy aprócska kislányt hozott magával. Megtekintették az előadást, megismerkedtek a családdal, de mégis árulást követtek el, melyért bűnhődniük kellett. A gyermek megízlelte a tiltott gyümölcsöt, így őt és frissen átváltoztatott szolgálóját a napverembe zárták, a férfit pedig elevenen befalazták, hogy megakadályozzák a büntetésbe avatkozást-. Azonban a szörnyeteg kiszabadult és vérrel fizetett véréért. Donna Mercurio az áldozatok között volt, Don Mercurio pedig belebolondult feleségének elvesztésébe. Veszélyessé vált, a maréknyi család ellen fordult, azok ellen akik megmaradtak, akik támogatták. A tizenegy vámpírból hetet levadászott - úgy gondolta nem védték eléggé a Donnát-, a maradék négy szétszóródott a világban. Lorenzo, egykori inasát árulónak kiáltotta ki, hajtóvadászatot indított a "tolvaj" ellen, aki ellopta tőle a társulatát, az életét, a vérét, az örök fiatalságát. Ha Marseille nem lett volna, valószínűleg a probléma sem kerekedett volna ki. Bár nevét, személyiségét lecserélte és az eltelt évszázadok során bújdosott, az égetett bélyegtől amit a belső combjára nyomtak nem tud megszabadulni. Még annyi idő után is retteg a Don haragjától, ezért bujkál, patrónusokat keres, akik védelmet nyújthatnak neki. Minden században talált magának egy új mestert ezért rengeteg mesterséghez ért.

Hobby: Az összes kreatív művészeti ág.

Foglalkozás: -

Extrák: Nem vámpír, de háziállatként kezelték, így nem öregszik - vérrel fizettek neki-. Ennek hála karizmatikusabb, mint a legtöbb halandó, mindemellett gyorsabban regenerálódnak a sebei is ám ettől függetlenül sebezhető is. Első mestere főzetekkel édesítette meg a vérét, így annak fogyasztása sokkal kellemesebb, bársonyosabb és bódítóbb. Mivel még mindig erős kötelék fűzi az első mesterhez, így valami féle rajongással él iránta, bár tudja, ha a férfi megtalálja megöli. Nem csak a Mercurio család címere van a belsőcombjába égetve, három lábujja hiányzik és korbácsnyomokat is fel lehet fedezni a teste különböző pontjain halványan. Testét szinte mindig ruhákkal fedi, a bordája és csípőcsontja által behatárolt területen több mint kétszáz harapásnyom található. Mindet a féltékeny feleségnek köszönheti. Első mesterével a mai napig különleges kötelék fűzi össze. Látja, amit a férfi lát, érzi amit a férfi érez, ez pedig fordítva is működik, ezért is lel rá időnként a mester. Aiden pontosan ezért keres menedéket idősebb vámpírok szárnyai alatt, tisztában van vele, hogy azoknak ereje képes elnyomni "saját rettegésének a bűzét." Megszállottan rajong a női nemért, a melleket szereti a legjobban. Ettől függetlenül feltehetően nem tudna mit kezdeni egy nővel, ha oda kerülne a sor…tévképzetekbe ne élj, férfival sem. Retteg a vérfarkasoktól és gyűlöli őket. A Donna velük kínoztatta meg a fiút. A legutolsó mesterével ő végzett. Véletlenül elhúzta a függönyt, így elevenen megégette az idős vámpírt. Ha váratlanul megérintik, ledermed. Minden mesteréből tárol egy kicsit magában, hiszen mindnek kapott a véréből, így az emlékeiken, tulajdonságaikon is osztozik. Pontosan ebből kifolyólag több nyelven is beszél, de olasz az anyanyelve.

Képinfo: A képet én készítettem, az én tulajdonomat képezi. Felhasználni, másolni kizárólag az engedélyemmel lehet. (@moonkidink)

Engedélyezve: 2017. 05. 21.
2018. 07. 19.

Módosítva: 2018. 07. 18. 00:31:32
Módosította: Moonchild

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).