Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Iomar Moore
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Arasa

Kor: 32

Külső leírás: Nem találta meg a helyét a világban… még! Erről a külseje is árulkodik, amit legalább hetente változtat. Legalábbis ami a megjelenését illeti. Hol sportos, hol elegáns, hol művészi. Mikor épp mihez van kedve, vagy melyik lábbal kel fel. Képes sétapálcát fogni és kissé bicegni, csak mert az menő. 184cm, felsőteste kellemesen kidolgozott, de csak az íjászattal tartja formában magát. Haja természeténél fogva vörös, kisebb korában sokszor befestette, hogy ne csúfolják „Lángoló”-nak a többiek, de mára felnőtt ehhez. Szemei hihetetlenül világos barnák, a bőre azonban sötétebb, mint a megszokott vörös hajúaknak. Ékszereket nem visel, mert irritálják, azonban a tetoválásokat nagyon szereti. Neki ugyan még nincs, mert nem tud választani a minták közül. A szemével nincs semmi baj, azonban a divat miatt előszeretettel hordja hatalmas monokliját, mert tisztában van vele mennyire dögös benne. Kisfiúsnak érzi magát borosta nélkül, így azt mindig meghagyja. Érdekes módon a szakálla nem vörös, hanem inkább fekete. Elegáns nadrág tornacipővel és kigombolt inggel, olykor kalappal és sétapálcával megspékelve. Ez számít a kedvenc szerelésének.

Jellem: Nyugodt, halk szavú. Birkatürelemmel áldotta meg a sors és nem is szeret idegeskedni. „Majd lesz valahogy, mindig van valahogy” mondogatja folyamatosan. Ez a filozófia eddig bevált. Nem enged magához közel senkit, mert mindig megjárta, ha kivételt tett. Amolyan hűvös távolság tartó. Ritkán szól, de az nagyot üt. Nem finomkodik, az őszinte fájdalmas igazságot dobja mindenki arcába, cukormáz és biztonsági öv nélkül. Sokan tartanak tőle, még többen csodálják, de általában ki nem állhatják. Az általa képviselt ügyekért oroszlánként képes harcolni, beleértve azt a pár embert, akik jelentenek neki valamit. Tipikus oroszlán, őt aztán nem lehet rákényszeríteni semmire. Azt csinálja, amit helyesnek lát, makacsul halad a cél felé. Mindemellett kedves és udvarias, a munkában pedig precíz és pontos, ami azonban az élet más területein nem jellemző.

Élettörténet: Édesanyját korán elvesztette egy autóbalesetben. Ő adta neki az Iomar nevet, ami íjászt jelent. Édesanyja versenyszerűen űzte a sportot szülőföldjén Skóciában. Az ő emlékére kezdett el íjászkodni, ami remekül megy neki. Apja a pénzügyben dolgozik. Felesége halála annyira megrendítette, hogy fiával alig törődött. Egészen addig, amíg a fiú el nem költözött otthonról. Ennek hatására eladta a nagy családi házat ahol addig laktak és egy kisebbet vett magának Skócia észak-keleti részén Aberdeenben. Iomar pedig az egyetem után szabadúszóként, különböző vállalatokhoz szerződött, akiknek dolgozhatott. Tehetsége hamar szárnyra kapott így sokan érdeklődnek utána. Állandó lakhelye nincs. Apjával való kibékülése után gyakrabban látogatta és a keresett pénzét is gyakran küldi haza.

Hobby: íjászat, olvasás

Foglalkozás: Manager szabadúszó

Extrák: Rajong a könyvekért, főleg az antik kiadásokért, szereti az illatukat.*** A kávé a mindene, főleg ha fahéjjal szolgálják fel.*** Party dohányos*** A zöld és a szürke a kedvence.*** Oroszlán csillagzat alatt született. Aug. 4-én.*** Szereti a japán kultúrát és a zenét.*** Él-hal a zsebórákért.*** Van egy gőtéje aminek Wolfgang a neve.

Képinfo: nem saját deviantArt ()

Engedélyezve: 2017. 01. 24.

Módosítva: 2017. 01. 24. 15:21:30
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).