Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Garreth Norm
Kategória: Yaoi
Feltöltő: khaali

Kor: 19

Külső leírás: Habár a szellemi értékeket többre tartja, ad a külsejére, igényesen felöltözködik. Gyakran lepi meg magát egy-egy újabb letisztult, esztétikus ruhadarabbal. Haja eredetileg platinaszőke színben pompázott, de miután Tokyóba költözött befestette világosabb, szürkés árnyalatra. Mogyoróbarna szemei minden tekintetet bájos, elbűvölő arcára vonzzanak, ha valakivel sokáig tartja a szemkontaktust hajlamos elpirulni. Vékony testalkatú, nem lételeme a sport, de alkalmanként eljár futni, hogy ne punnyadjon el. Körülbelül 165 centi, nem nőtt túl nagyra, még így is a japán férfiak átlagmagassága alatt van. Első ránézésre egy törékeny, kisfiús srác képét festi le, de amint jobban kibontakozik, és megnyílik valaki előtt, egy örök vidám, mosolygós sráccá növi ki magát, akinek puszta jelenléte színt hoz a szürkeségbe.

Jellem: Félénkebb, visszafogott fiú, nehezen bontakozik ki másoknak, de ha megteszi, akkor feltétlen bizalommal fordul az illető felé. Korához képest túl naiv, mindenben a jót keresi, és semmi sem írhatja felül az ő kis rózsaszín világát. Szeret begubózni a négy fal közé, és könyveket bújni, ugyanakkor egy parkban, a fák lombjai alatt is szívesen elmélyed a könyvek nyújtotta fantáziavilágban. Nem él túl aktív társasági életet, már attól zavarba jön, ha mások hozzászólnak, ilyenkor lángba borul az egész arca, és mikor ennek tudatára ébred, még inkább érzi, hogy szétnyílik alatta a föld, és szokásához híven kezébe temeti arcát. Nincs hozzászokva a társasághoz, ugyanakkor ki van éhezve egy valódi lelki társra, még akkor is, ha ezt nem mindig vallja be magának. Nagyon életvidám, és elolvad szinte mindentől. Az a fajta "vagy nagyon, vagy sehogy ember", tehát ha boldog, és elégedett akkor annak hangot is ad, és kifejezi minden cselekedetével és gesztusával, de ha maga alatt van, akkor nagyon megmakacsolja magát, és szinte semmire nem lehet rávenni, amit nem akar. Próbálja mindenben a jót keresni, de ha fáradt, és nyűgös hangulatba kerül (ami kávé hiányában könnyen előfordul) akkor egy szemvillanás alatt változik egy hisztis kismacskává.

Élettörténet: Egy jómódú amerikai család egyetlen gyermekeként látta meg a napvilágot. A szülei gazdag, befolyásos és elfoglalt emberek. Munkájukból kifolyólag nem tudták minden percüket a kicsi Garreth mellett tölteni, ezért felfogadtak mellé egy bébicsőszt, és egy komornyikot, hogy a ház többi alkalmazottjához hasonlóan segítsék a család mindennapjait. Garreth magántanuló volt egész általános-és középiskolás évei alatt, ezért kortársaitól eltérően ő ritkábban tartózkodott vele egykorúak társaságában, de a sok tanulás meghozta gyümölcsét. 12 év alatt mindvégig kitűnő volt a tanulmányi eredménye, így nem meglepő, hogy első körből felvették a tokyo-i egyetem filozófia karára, ahová mindig is húzta a szíve. Mivel a szülei világéletükben féltették, mint egykét, ezért ha nem is napi rendszerességgel, de 2 naponta minimum kap egy hívást, vagy egy sms-t aggódó édesanyjától, vagy édesapjától. Célja, hogy egy nap az egyetem filozófiaprofesszorává váljon, és ezért kész mindent megtenni.

Hobby: olvasás, séta a parkban, vásárlás

Foglalkozás: egyetemista/diák

Extrák: jelenleg nincs kapcsolatban, passzív fél

Képinfo: a kép nem saját, csak illusztráció (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ad/6e/3b/ad6e3b3e3164fa18350a2789acf09f0c.jpg)

Engedélyezve: 2017. 01. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).