Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Valmar Inno (kitalált karakter)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Calael

Kor: 27

Külső leírás: Szőke fürtjeit kissé nőiesen hordja, legalábbis a hosszát tekintve. Ha valaki szemtől szemben áll vele, egyből elfelejti, hogy hátulról kétkedett abban, hogy egy férfi áll előtte. Szemöldöke vonala születése óta keskeny, szempillái kifejezetten hosszúak. Barna szeme melegséget sugároz, nagyon ritkán látni igazán komornak, bosszúsnak, dühösnek. Ezeket az érzelmeket nagyon is jól ismeri, de jelei addig nem mutatkoznak meg a felszínen, míg az érzelmet kiváltó forrással nem találkozik. 187 centi magas, ruhája alatt szépen megmunkált izmok találhatóak. Általában sötét ruhadarabokat ölt magára, prémmel kiegészítve - bizonyos dolgok nem tudnak kikopni ugyanis az öltözködési szokásából.

Jellem: Teljesen egyenes az átlagos hétköznapokon a társaival, azonban ez a muglikra már nem vonatkozik. Tartja a szavát, ha egyszer megígér valamit, valóra váltja. Ritka esetekben mégis megtagadja az adott szavát, ez többnyire akkor fordul elő, mikor észreveszi, csak ki akarják használni. Ez esetben hátat fordít az illetőnek, és teljes mértékben átnéz rajta a hátralévő életében. Sokszor kétkedik abban, mennyire tudja ezen elhatározáshoz tartani magát, hiszen hosszú életben reménykedik, és az előtte lévő időben sok minden megváltozhat. Nem a legbarátságosabb ember a világon, sok viszontagságon ment át fiatal korában, még akkor is, ha védett környezetben nőtt fel. Magára veszi a népének a bajait, bár emiatt sokszor teljesen megzavarodik, nem tudja eldönteni, melyik énje az erősebb - na nem mintha személyiség-zavarral küzdene. Röviden: szereti az észteket, de önmagában undorodik a mugliktól.

Élettörténet: 1899-ben született Hiiumaa szigetén a mai Észtországban. Aranyvérűnek született egy olyan helyen, ahol rajtuk kívül más varázsló nem telepedne le, ha csak a céljait nem szolgálják. A legközelebbi varázsló család Saaremaa szigetén élt, és még velük sem nagyon tartották a kapcsolatot. Négyen születtek ebbe a családba, és minden gyermek a Durmstrangban kezdte meg tanulmányait. Ekkor már két nyelven beszélt: észtül és oroszul, mivel sok időt töltött szülői felügyelet mellett a közeli faluban a testvéreivel. Tizenöt éves korában tört ki az első világháború, melyről az információk bejutottak az iskolába (édesapja volt olyan kedves, hogy fia unszolására postázta a napi mugli folyóiratokat). A mágikus világ nem érezte meg olyan erősen ezt a kálváriát, de az észtek rengeteg szenvedésen mentek keresztül a világháború alatt, és ez Valmart egyre jobban idegesítette. Mikor kikerült az iskolából, jól felfegyverezve tudással és mágiával, hazaköltözött, és ott követte figyelemmel az események alakulását. Irtózott a helyzettől, így mikor a háború véget ért, nagy utazásra adta a fejét, és maga mögött hagyta a számára kedves kis világot, amit a szigete jelentett számára. Amerikában kötött ki, ahol intenzíven tanulni kezdte a nyelvet, így húsz éves korára már megvolt az önbizalma hozzá, hogy beadja az önéletrajzát az Ilvermorny Iskolába. Két évvel később fel is vették, addigi "szabadidejében" idejében a helyi minisztériumban dolgozott a Máguskapcsolatok Főosztályán. Az iskolai szünetekben ritkán látogat haza, mert fél, valami meggondolatlanságot követne el. Így inkább Amerika nagyobb városait járja be, tovább tanulva a nyelvet a mágikus csomópontokon.

Hobby: Újságolvasás nagy mennyiségben.

Foglalkozás: Oktató az Ilvermorny Iskolában.

Extrák: Nagyon szeretett kviddicsezni, így kiválóan repül seprűn (Amerikába is így jutott el). Az iskolában repülést oktat, valamint a helyi quodpot mérkőzések zavartalan lebonyolításáért is ő felelős. || A Durmstrangban terelőként játszott. || Április 14-én van a születésnapja. || Pálcája: galagonya, sárkányszívizomhúr mag, 13 hüvelyk hosszú, enyhén rugalmas.

Képinfo: ecthelia (http://ecthelian.deviantart.com/art/Isaac-251424980)

Engedélyezve: 2017. 07. 20.
2018. 05. 22.

Módosítva: 2018. 05. 20. 19:30:13
Módosította: Calael

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).