Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nathaniel Fox (Nate)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: raven33

Kor: 19

Külső leírás: Középmagas méretének köszönhetően könnyen beleolvad a környezetébe, azonban helyes arca miatt így is többen felfigyelnek rá. A vonásai néhol még lágyak, de a megjelenése ettől nem kevésbé férfias. Közepesen rövid, lilás haját általában kicsit kócosra hordja, hogy a kissé szeleburdi kinézet csökkentse a komoly tekintetéhez társuló szigorú összhatást. Persze erre nem lenne szüksége, ha többet mosolyogna, hiszen a mosolyától legtöbbször az ember azt érzi, hogy egy teljesen másik személy van épp előtte. Vékony alkatát a futás iránti imádatának köszönheti, hosszú végtagjait pedig az apjának. Elegáns ujjaira gyakran mondják, hogy zongorista ujjak, még ha ő azt sose próbálta. Hangja meglepően mély, de fülbemászóan kellemes.

Jellem: Többnyire pozitív jellem, de ha a szabályokról van szó, akkor meglehetősen csökönyös. Minden alkalommal, ha valaki kihágást csinál, nem bírja megállni, hogy meg ne szólaljon, ne dirigáljon. Határozott kiállása és elvei miatt sokszor félreismerik; automatikusan a ’túl komoly’ típusba sorolják. Azonban csak egy kicsit kell megismerni, hogy ez a vélemény változzon. A nála fiatalabbakkal gyakran gondoskodóvá válik, atyáskodó és törődő. Ha valakiért ki kell állni, gondolkodás nélkül megteszi, azonban ha valakivel szemben muszáj lépni, alaposan meggondolja, mit mondjon vagy tegyen. Igyekszik mindig segíteni, ha tud, de nem esik túlzásokba, és nem hagyja, hogy kihasználják. Éles szemeivel figyelmesen követi a környezete változásait, ezért sokszor több mindenről tud, mint az évfolyamtársai, amit nem is restell kihasználni. Éles nyelvével elmés visszavágásokat intéz minden alkalommal, ha valaki feldühíti, és ugyanolyan hamar képes lenyugodni, mint feldühödni. Főleg, ha ráébred, hogy valamiben ő tévedett. Nem habozik a beismeréssel, és illő módon bocsánatot kér.

Élettörténet: Nate gyerekkora szokványosan indult, míg anyja egy autóbalesetben meg nem halt. Ettől kezdve az apjával kénytelenek voltak együtt vinni a háztartást, és beleszokni az új felállásba. Azonban egy kis idő elteltével a férfi ismét rálelt a szerelemre, és olyan tartósan, hogy házasság lett belőle. A nőnek addigra már volt két lánya, akik szintén a család tagjaivá váltak, azonban még mielőtt egy Hamupipőke történetre gondolnánk, elárulom, ez nem az. Az asszony könnyen szerethető és kedves volt, Nate újdonsült húgai pedig bálványozták a fiút. Az apjával kettesben töltött évek során a kortársaihoz mérten sokat komolyodott, sokkal érettebbé vált, így nem meglepő, hogy igazi segítség lett a szüleinek. Próbálta igazán kivenni a részét a feladatokból, így amikor nem húgaira vigyázott, korrepetálásokat vállalt, hogy aztán a pénzét a közös kasszába adja, még ha erre nem is lett volna szükség. Anyagilag sose voltak a mélypont közelében, de ő elég hamar önállósodott és igyekezett felnőtté válni. Az iskoláiban mindig jól teljesített, sőt többször nyert díjakat is matek-és sportversenyeken. Azonban mindezek ellenére nem találta a helyét. Mindig érzett magában egyfajta űrt, amit se a családja, se a barátai, se egy szerető lány nem tudott megszüntetni. Így hogy rájöjjön, mi hiányzik az életéből, eldöntötte, hogy az otthonától egy kicsit messzebbi egyetemre megy tanulni. Az elszigeteltségtől remélte a megfejtést.

Hobby: futás

Foglalkozás: főiskolai hallgató, diákelnök

Extrák: könnyedén megtalálja a közös hangot a kisgyerekekkel, és órákig képes lefoglalni őket csak a hangjával

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció. (http://thececile.deviantart.com/art/Zion-617177547)

Engedélyezve: 2017. 01. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).