Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jackson Logan (Buck)
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ash

Kor: 26

Külső leírás: A pontos magasságát csak megsaccolni lehet, a középiskolai mérések óta nem volt szerencséje ilyen jellegű megmérettetésekben részt venni, bár a legutóbbi alkalom során (mely nagyjából tíz éve volt) 176 centit regisztráltak. Azóta nőtt ugyan, de sokat nem. Most valószínűleg 180 centiméter körül mozoghat. Átlagosnál mondhatni vékonyabb a testalkata köszönhetően a rendszertelen étkezésnek, az egészségtelen életvitelének. Alapjába véve szálkás, úszókéra emlékeztető izomzattal rendelkezik. Szemei gesztenyebarnák, haja sötét, évszaktól függően lehet barna vagy fekete. Szemöldöke busa, orra férfias, kissé széles orrnyereggel. Ajkai teltek, álla és állkapcsa markáns, hangsúlyos. Csontjai egyébként jól láthatóak ereivel együtt, átütnek sápatag bőrén. Ruházata funkcionális, sötét. Legkedvesebb kiegészítője a használtas, fekete bőrkabát aminek mellkas zsebéből mindig kidudorodik a lucky star cigarettás doboz.

Jellem: Személyisége kettős, nemtörődömnek mutatja magát, a dolgokat félvállról veszi, de mégis felelősségteljes a viselkedése (Értsd ez alatt, ha látja rajtad, hogy csatak részeg vagy, nem fog ott hagyni az éjszaka közepén az utcán, hogy halálra fagyj. Bármi nemű anyagi juttatás érdekli amíg azt nem férfiakkal való közösülés előzi meg. Velük valahogy nem jön ki olyan jól. Eredetileg nyugodt jellem, ettől függetlenül, ha a számára kedves személyeket fenyegetik, veszélyeztetik, eljár a keze. Valószínűleg az a tipikus rossz fiú aki veled kedves lesz - vagy épp az ellenkezője. Nem nagyon tűri el a kiegyenlítetlen erőviszonyokat, esélyes, hogy közbe avatkozik egy-egy unfair vitahelyzetbe. Nem gondolkodik párkapcsolatokban, a férfiaktól egyenesen irtózik (vagy fél), ez valószínűleg soha sem fog kiderülni. A legártatlanabb közeledésre is agresszívvá válik velük szemben. A nőket ettől függetlenül imádja, bár legtöbb esetben "sister-zone" a sorsuk.

Élettörténet: Jackson Logan ígéretes tehetségként indult el élete ösvényén, azonban valahol, nagyjából 18 éves kora környékén letért a jó útról, engedett a csábításnak és többet nem talált vissza. A fiatal fiú megismerkedett Buck Sawyerrel, aki első szerelmének bizonyult. Hosszan évődtek egymással míg végül meg nem történt az első csók, az első szerelmi vallomás, az első közös drogozás és bizony élettársi viszonyt is folytattak, de az a bizonyos első alkalom nem úgy sült el, ahogy el kellett volna. Oly annyira mély benyomást tett a fiúra az eset, hogy ezt követően szét is váltak. Míg Jacksonnak sikerült úgy-ahogy megszabadulnia káros szokásaitól addig Buck Sawyer a fiú hiányában még mélyebbre süllyedt. Egy baleset következtében a férfi távozott az élők sorából, vele együtt pedig Jackson Logan is. Hősünk felvette egykori „hőse” nevét, így Jackből Buck lett. Zűrös periódus következett az akkor 22 éves fiú életében mely a mai napig tart. Otthagyva Amerikát Európába menekült. A drogokkal állítása szerint már nem él és próbál tisztességes módon pénzhez jutni valószínűleg még mindig nem tette túl magát egészen az eseten. Az igazság az, hogy még a mai napig kedveli az idegen társaságot, az italokat és olykor-olykor elmegy egy-egy gyorsító vagy lassító segédanyag is. Állítása szerint nem kedveli a férfiakat, kizárólag a nőkért rajong, viszont az igazság az, Buck óta nem képes ránézni se férfire, se nőre. A saját nemét egyenesen gyűlöli nemiség szempontjából. Mondhatni homofób.

Hobby: Festés, sütés.

Foglalkozás: Munkanélküli, szabadúszó képeslapfestő

Extrák: Állítsa szerint homofób és több éve tiszta, absztinens életet él ami drogoktól és alkoholtól mentes, de az igazság az, egyik állítása sem állja meg igazán a helyét. Emellett szeret sütni, bár a „funny-brownie” a specialitása ami sok mindent elárulhat a hozzáértőknek. Férfiak közeledésére agresszívvá válik, a nőket ettől függetlenül kedveli bár „sister-zone”-ba száműzi őket. Egyedül él egy tetőtéri garzonban, háziállata nincs, rossz emlékek fűzik hozzá. /Eredetileg uni karakter. Előtörténete a Cukor c. írásomban ismerhető meg. Ophilia, Cecil Silver karaktere részére készült.

Képinfo: ChristyCLovelady (http://christyclovelady.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2017. 01. 12.

Módosítva: 2017. 01. 11. 22:14:44
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).