Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mashano Haru
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Amehime

Kor: 18

Külső leírás: Szökés haja csak úgy ragyog a fènyben. Az emberek szemèt mindig oda vonza. Kèk szemèben mikor megcsillan a fèny, olyan kor minden szint lehet a szemèben látni. A szemèben mindig el lehet veszni, olyan gyönyörűek. Vèkony picit izmos testalkatú. 177cm magas. Piercing ès fülbevaló egyaránt található a fülèben. Nem mondható túlzottan elegáns, de figyel a kinèzetre.

Jellem: Nem hajlandó elfogadni mások parancsait, ez alól kivètel a nagy mamája. Szeret ő irányítani. Kèpes verekedèsig elmenni csak azèrt, hogy még mutassa, ő a főnök. Nem fogadja meg mások "tanácsát". De tud ő is kedves lenni. Segít a rászorulókon. Ellátogat a kórházba a beteg, megsèrűlt, traumát szenvedett gyerekekhez. Jó ember ismerő.

Élettörténet: Korán meghaltak a szülei ès a kèt testvèrei, egy balesetben. Amikor elmentek egy családi ètterembe. Aznap este eset az eső. Alig lehetett látni bármit is. Hallani lehetett ahogy az eső cseppek kopognak a szèlvèdőn, a tetőn, a motorháztetőn. Olyan megnyugtató volt. Egyszercsak hangos kerèk csikorgás. Máj össze ütköztek egy másik kocsival, pontosabban a másik kocsi hajtott belèjük. A kocsi amivel Haruèk utaztak az kisodródott ès összetört, a másik kocsis tovább hajtott, mit sem èrdekelte mi tőrtènt a másikkal. Kerekek az ègnek meredtek. Haru felèbredt sokkos állapotából ès megpróbálta elvenni anyja táskájából a telefont ès kijutni, hogy segitsèget hívhasson. Sikerült kimásznia a felborult kocsiból. Gyorsan elintèzte a hívást. Már ment, sietet, hogy kihozhasa a családját a kocsiból. 3-4 lèpèsnyire lehetett a kocsitól, mikor az hirtelen....Felrobbant Haru hátra eset, beverte a fejèt ès elájult. Legközelebb a korházban èbredt fel. Nem èrtet semmit. Rettenetes rèmálmai voltak. Kèsőbb mikor már magához tèrt, tájèkoztaták a rossz hírről. Haru mint egy üres, lelketlen báb, meredt a semmibe. A zaj megszünt, nem hallott semmit. De az a család nem jött többet haza. A családja....megszünt lèttezni. Mintha nem is èltek, lèteztek volna. Csak a sírkővűk, ès a ház maradt emlèkül. Ez volt bizonyitèkuk arra, hogy...èltek. Harut a nagymamája vette magához. Tanítatta, enni adott neki, szerete. Megtanította gitározni, kottát olvasni ès írni, főzni, takarítani. Haru boldog lehetett a nagymamájánál, de legbelül mègis üresnek èrezte magát, mintha hiányozna belöle valami. Sokszor gondolt rájuk. Nem telt el úgy nap, hogy ne gondolt volna volna rájuk. El telt nèhány èv. Közèp iskolás lett Az iskolában jól el volt. A tanulmányi eredménye jó volt. A zene klubot imádta. Rengeteg idejèt ott töltötte.

Hobby: Ènekes, bandát vezet ès mangákat olvas.

Foglalkozás: Tanulo

Extrák: Nagy tehetsège van a zenéhez.

Képinfo: Nem saját (https://www.google.hu/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fs-media-cache-ak0.pinimg.com%2F736x%2F41%2F6f%2Fb0%2F416fb0fded5d89a15310a0cc00ddc11b.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.pinterest.com%2FWholover93%2Ferik%2F&docid=OyVVUoJnrUBAUM&tbnid=ekpW7QFcNBsY4M%3A&vet=1)

Engedélyezve: 2017. 01. 14.

Módosítva: 2017. 01. 11. 03:30:53
Módosította: Amehime

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).