Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Matsushina Ayato
Kategória: Yaoi
Feltöltő: dudifruti2004

Kor: 17

Külső leírás: Szürke, kiváncsi szeme van, amikkel elég aranyosan és elbűvölően tud nézni. A haja színe sötét barna, amit mindig kócosan hagy, a világért nem fésülné meg legalább egyszer. Egész fehér a bőre a napon sose barnul, inkább leég. A macskaszeretetének köszönhetően van egy fehér cicás pulcsija amit mindig magán hord, soha az életbe nem venné le.

Jellem: Elsőre igazán kedves fiúnak tűnik, meg amúgy másodokra is de akkor már az illető tudja, hogy nem annyira jólelkű. Nagyon makacs mindig a saját feje után megy, senki véleménye nem érdekli. Visszapofázik mindenkinek, de van amikor elcsattan egy-két pofon. Ha valaki jobban megismeri tudja, hogy nehéz a bizalmába férkőzni, de legbelül nagyon barátságos. Életvidám, csak azzal galamblelkű aki szerinte megérdemli a szeretetét. Az állatokat mindig is jobban kedvelte, mint az embereket, főleg a macskákért van oda. Nem bírja a környezetszennyezést, elordítja magát, ha csak valaki eldob egy szemetet és lusta fel venni. Iszonyatosan haragtartó, csak egy valamivel lehet kiengesztelni...A csokoládéval. Mindegy milyen izű, milyen a formája csak csoki legyen. Vág az esze, mindent könnynen megért, de lusta tanulni és emiatt rossz tanuló.

Élettörténet: Hétköznapi családban élt, mint harmadik és egyben legkisebb gyerek. A szülei nem voltak rá nagyon büszkék mivel általános iskolában egyfolytába rossz jegyeket vitt haza. Az egyik nap a szülei elváltak, az édesapja nagyon messze költözött tőlük. Elég szomorú lett, mert a családba apjával volt a legjobb kapcsolata, de minden hónapba meglátogatja. Az általánosban az utolsó két évben belehúzott a tanulásba. Ezután nagy nehezen felvették egy egyetemre, ahol most éppen állatorvosnak készül.

Hobby: Kosárlabda

Foglalkozás: Tanuló egy egyetemen

Extrák: Passzív fél, vagyis uke. Van egy fekete kismacskája akit mindennél jobban szeret. Hobbiszinten kosárlabdázik, vagyis nem szokott versenyekre menni.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció a karakterhez. (http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/fa/22/9c/fa229c03bb07f3be24550b05da480244.jpg)

Engedélyezve: 2017. 01. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).