Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Orion Vincent Stone
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 29

Külső leírás: Átlagos magassággal rendelkezik, ami egy picit feszélyezi őt, hiszen a kollegái mind fölé tornyosulnak. Az sem segít igazán a helyzetén, hogy gyönyörű. Nos, igen Ő az a típus, akire nem tudsz mást mondani. Törékenynek tűnik akár egy porcelán baba, haja hosszú és szőke, szemei kékek akár az égbolt s szempillái dúsak, amiért egy nő gyilkolni is képes. Teste vékony, de szikár és szálkás. Nem tűnik erősnek, de határozottan az. Combjai hosszúak, mintha sosem akarnának véget érni. Térjünk vissza az arcára, az arcra, amit sohasem fogsz tudni elfelejteni. Mandulavágású kék macskaszemek, tökéletes szemöldökkel keretezve és hajához képest sötét és dús szempillákkal, orra pici és pisze, ajkát egy festő sem készíthette volna tökéletesebbre. Íve gyönyörű és kacér, teltsége akár az érett eper, színe akár a barack.

Jellem: Szilárd és határozott. Közben örök optimista is, hiába látott már annyi borzalmat és embertelenséget a munkája során. Mindig hisz a jóban, a gonosz fölötti diadalban. Igaz, hogy rendőr, de a szabályok folytonos betartása nem az ő asztala, magas szintű nyomozói- és kihallgatói képesítéssel rendelkezik, és látszólag csalhatatlan ösztönei vannak. Csapatát kemény kézzel vezeti, de szívén viseli mindegyikük sorsát, bár ezt igen jól leplezi, többnyire szarkazmussal fedi. Az emberekkel különös kapcsolatot ápol, szinte mind egyből megnyílik neki, ennek igen csak hasznát veszi a nyomozások során, mondjuk ez nem csoda, hiszen pszichológiából diplomázott.

Élettörténet: Teljesen hétköznapi család gyermeke, Northfalk-ban született, három másik testvére után. Gyerekkoruk idilli volt, szülei szerették egymást s őket is, nagyszüleik imádattal kényeztették a lurkókat. Az iskolában kitűnő tanulóként végzett, aztán pszichológiát tanult az egyetemet és viselkedés tant, osztály másodikként végzett. Tagja volt a diákszövetségnek is, hát mondhatni emiatt lett rendőr. Fogadásból jelentkezett rendőrnek, hiszen az ő határozott és a szabályokat be nem tartó jellemével, ez lehetetlenségnek tűnt. Akkor. Ahogy telt az idő úgy szerette meg a munkáját és a folyamatos sikeres nyomozások után nagyon gyorsan szinte pár év alatt jutott vezetői rangba. Mindenki ismeri a nevét az utcákon és már egyfajta garancia az áldozatoknak, hogy ő elkapja a gyilkosukat bármi áron is. A kollégái gyakran ugratják őt, hiszen senki sem őt várja. Mindenki elméjében egy magas robosztus félelmetes figura áll, ellenben az ő törékeny szépségével. Szerencsére a humora sohasem hagyja magára így mindig kivágja magát a kínos helyzetből vagy csak lazán otthagyja az ámuldozókat és csinálja a dolgát.

Hobby: olvasás, bármi ami a kezébe kerül, lényegtelen milyen témájú

Foglalkozás: vezető különleges ügynök

Extrák: Imádja a zöldteát, jajj annak aki véletlenül kiönti kedvenc italát főleg reggel. Azt beszélik róla, hogy egy embert már eltett láb alol mert megitta véletlenül a kedvenc nedüjét.

Képinfo: Nem az ÉN karakterem csupán ILLUSZTRÁCIO. ()

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2018. 12. 02.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:48:23
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).