Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kristopher Nelson
Kategória: Hentai
Feltöltő: linka

Kor: 32 év

Külső leírás: Korához mérten kifejezetten extravagáns, ahogy egészen sötét haját két oldalt rövidre tolta, s feje tetején hosszabb tincseit meghagyta. Arca ovális, finom, lágy tónusú vonásokban ugyan nem rendelkezik, mégis van egyfajta megkapó szépsége. Szívdöglesztő, sármos, s leginkább a lehető legmogorvább alak, akit valaha hátán hordott a Föld. Szemöldökei sötétek, íves árnyakat adnak mohazöld szemeinek. Orra egyenes vonalú, ám van benne egy enyhe görbület, amit még fiatalabb korában szerzett egy betört orr végtermékeként. Borostája már-már állandó védjegyévé vált az idők folyamán, bár gyakorta változtatja hosszát, s egy-egy komolyabb hét után előfordulhat akár az is, hogy három napos hajótörött szakállal bukkan fel. Teste masszív, alakja szikár, izmai kidolgozottak és szépen húzódnak, feszülnek, majd ernyednek sápadt bőre alatt. És, ha már bőr...Több tetoválása is van, némelyik jelentéssel, más egyszerű poénból. Nincs komplikált motívum, egyszerű vonalak csupán, mégis művészi pontossággal vannak felvarrva rá. Kézfejei keskenyek, mégis nagy erő birtokosai, ujjai karcsúak, művészieknek is lehetne őket nevezni, kár, hogy hangszer és ecset helyett ő leginkább a maroklőfegyvereket részesíti előnyben. Vállai szélesek, törzse keskeny, míg csípője már egészen karcsúnak mondható, combjain formás izmok feszülnek, mit nem rest ruházataival kihangsúlyozni. Azon ritka férfiak egyike, aki ad a küllemre, a megjelenésre.

Jellem: Első talán, ami őt tekintve a legfontosabb; sohasem engedelmes, inkább csak együttműködő. Hűséges alkalmazott, akit csak abba a verembe lehet beletaszítani, amire ő maga is áldását adja. Nincsenek ésszerűtlen cselekedetei, minden lépése megfontolt, kidolgozott, ahogyan ügyel a környezetére is. Ha titkot bíznak rá, megtartja mindenképp, nem egy szószátyárt alak, inkább a megfigyelő szerepében díszelege legtöbbször, ez persze nem jelenti azt, hogy a nap 24 órájában, s annak minden percében némán áll és bámészkodik. Nem rá vallana, sőt...., viszont kapott egyfajta neveltetést, és azzal is tisztában van, hogy hol áll a rangsorban. Az már egészen más kérdés, hogy magasról tesz rá. Mivel ő maga is vagyonos család sarja, a pénz nem motiválja, számára a luxus és a kiváltságok nem jelentenek húzóerőt. Önszántából tesz meg mindent, és nem amiatt, mert rákényszerülne, esetleg rákényszerítenék. Mogorvasága nála átlagos, e mellé persze társul egyfajta ostoba dac is, ami eredményezi, hogy csak azért se hódoljon be senkinek. Főnökével nem alá-fölé rendelt viszonyban áll, egyenlő felek, és ez így van rendjén. Nem gőgös, ugyanakkor temperamentumos, türelme relatív, helyzetenként birkáékhoz hasonló, míg máskor azonnal robban. Ha arról van szó, tud ő gátlástalan is lenni, aljas, már-már kiborítóan szemétláda, ahogyan mélyen megvan benne az úriember is valahol. Őszinteségéről nem híres, profi módon hazudik, bájolog és hízeleg. Simulékony modora eredményezte azt, hogy még mindig életben van, noha nem jótékonykodásból és tisztességes munkákból szerzi a betevőjét. Az emberi ostobaságot rendkívül szórakoztatónak találja, az ő humora viszont rémes. Félúton van az ijesztő, a pocsék, és a fekete-humor között. Tapasztaltsága minden téren megmutatkozik, nem egy elveszett figura, ha arról van szó, hogy alakítson téglát valahol. Valamiféle morbid módon a gyerekekkel is jól kijön, szimplán hosszútávon nem rajong értük, így számára már másfél óra is túl sok, ha arról van szó, hogy vigyáznia kell valakire. Gyilkolás tekintetében szenvtelen, precízen és az érdeklődés legcsekélyebb jele nélkül mészárol le akárkit. Életkortól és nemtől függetlenül. Munkáit illetően betartja a szavát, és nem lekenyerezhető.

Élettörténet: Vagyonos család sarja, mélyen tisztelt apja gyakori díszvendége a jótékonykodási partiknak, ahogyan anyja sem rest nagyobb összegeket átutalni árvaházak, kórházak számára. A pénz és a hírnév számára semmit nem jelent, nem is a vagyon miatti vágya miatt vegyült bele az alvilági életbe, sokkal inkább vonzotta annak a ténye, hogy az illegális, veszélyes, és számára meglehetősen izgalmas is. Másokkal ellentétben ő nem onnan indult, hogy drogokat árult, sőt, esze és leleményessége miatt egyből kiemelkedett a nagykutyák közé, így hamar meg is találta a helyét, és olyan világot teremtett saját maga köré, ahol gyakorlatilag neki is hatalma van, noha mások leginkább kifutófiúnak tekintik őt. Testvér híján nem tanulta meg milyen az, ha valakivel hosszadalmasabb ideig is összezárva kényszerül élni, így néhány órán belül, legfeljebb egy két nap után, kibírhatatlanná válik. Szüleivel a viszony kifogástalan, főleg, mert önként engedték őt el, és nem szólnak bele a jelenlegi életébe. Ideje nagy részét a főnöke környezetében tölti, ritkán kap el-távot, bár nem is könyörög érte kézzel-lábbal. Ha úgy vesszük egyszerre munkálkodik testőrként, végrehajtóként, és a pénzügyi részbe is gyakorta belefolyik, főleg, mert ért is hozzá.

Hobby: Antik lőfegyverek gyűjtése, Vodka - Brandy - Whisky, sportkocsik

Foglalkozás: Alvilági mogul jobbkeze

Extrák: Antik pisztoly gyűjteménnyel rendelkezik *** Teljes mértékben amerikai családból származik, felmenői sem vegyültek más nemzetiségűekkel *** Több nyelven beszél, mert rákényszerült, hogy esze mellett a nyelvérzékét is használja *** Csak minőségi dohányt hajlandó az ajkai közé venni *** Főzési tudománya kimerül annyiban, hogy megmelegíti a mirelit félkész ételkülönlegességeket *** Időnként felhatalmazza saját magát arra, hogy árulókat, esetleges pojácákat kiiktasson a főnöke mellől *** A fegyvereken kívül a másik szívszerelme a sportkocsikban nyilvánul meg ***Masszív dohányos *** Foglalt Ash részére.

Képinfo: Nem saját. Pinterest ()

Engedélyezve: 2017. 01. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).