Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Edward Jack Concord
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 29

Külső leírás: Göndör, ében szín tincsei kacéran simogatják vállát s ezzel finom keretet adva gyönyörű karakteres arcának. Nem mondhatni őt annak az igazi férfi ideállnak, arca nem olyan markáns és szögletes, de semmi nőiesség sincs benne. Arca finom vonalakból áll, ajka telt és ívelt. Szemöldöke gyönyörű vonalú, szempillái pedig dúsak, szemei pedig folyton oda vonják a tekinteted, hogy miért? Heterokrómia. Nem a klasszikus, az egyik szeme zöld s a másik kék. Nem, dehogy. Szeme valóban zöldnek indultak, de mindkét íriszének felében kék és barna csikók vegyültek. Magassága átlagos, ám teste kidolgozott. Bizony, ez megmaradt a sportoló kamasz évekből s ő ezt cseppet sem bánja.

Jellem: Nehéz meghatározni őt. Ellentmondásos jelenség. Bár ha egy szóval jellemezni kellene őt akkor az a szó a határozott lenne. Célratörő, de nem akar senkin átgázolni azért, hogy ő előre jusson. Kihasználni viszont nem hagyja magát. Intelligens személyiség, gyorsan kapcsol, így hamar kivágja, magát szituációkból viszont van, hogy az agya kikapcsol és akkor szegénykém elég kelekótya. Hmm… Lehet, hogy ezért házasodott meg. Hosszú idejű agyi leállásnak köszönheti. Makacsnak nem mondhatni, ész érvekkel meglehet győzni, de azoknak ténylegesen logikusnak kell lenniük. Számítógépek. Na igen ez az egyetlen dolog amihez valóban nem ért. Számítógép analfabétának is lehetne nevezni. Alapból nyugodt és kiegyensúlyozott figura, de jajj annak, aki egyszer felbosszantja. Remek emberismerő így akkor pont oda szúr, ahol a legjobban fáj.

Élettörténet: Idilli családban nőtt föl. Semmi bonyodalom nem volt az életében, jó tanuló volt végig az iskolában. három testvére van, akikkel a mai napig jól kijön. Édesanyja fodrász, apja ácsként dolgozik, bár már nem sok van hátra a nyugdíjig. Long Island-ben egy csinos kis kertesházban nött fel. Innen került be New Yorkba a nagy almába, ahol megkezdte pályáját, mint állami ügyvéd. Mély bánatára itt ismerkedett meg néhai feleségével, a mai napig átkozza azt a napot. A szerelme magas lángon égett a nő iránt, ajándékokkal, romantikus vacsorákkal és sétával kedveskedett az asszonynak, mindig haza sietett vacsorára. Amig kezdtek egyre ritkábbak lenni, majd már ő maga főzött vacsorát, takarította a lakást majd miután megszületett a kislányuk egyre rosszabb lett a helyzet. Naomi nem akart foglalkozni a babával, csak az ital érdekelte. Amikor Edward pszichológushoz akarta vinni az asszonyt, akkor valami megtört az asszonyban. Minden mozdítható tárgyat hozzá vágott, sérelmezte, hogy nem lett menő ügyvéd, hiszen csak azért pazarolta rá az idejét, mert az ügyvédek mesés fizetés kapnak ellenben a mihaszna férjével. Nos, senki sem lepődött meg a lókötőmben, hogy a nő kiugrott a hatodik emeletről. Sokan szülés utáni depressziónak tudták be az esetet, mások fejüket rázva sajnálták az egyedül maradt apát a kislánnyal, hisz ők látták mennyi szeretőt tart a nő. New York másik szegletébe költözött Natashával, ahol kisebb nagyobb zökkenésekkel, de boldogulnak.

Hobby: pilates

Foglalkozás: állami ügyvéd

Extrák: bisexuális

Képinfo: Nem az ÉN karakterem csupán ILLUSZTRÁCIO. ()

Engedélyezve: 2017. 01. 04.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:48:44
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).