Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Finn O´Connell
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Eshii

Kor: 30 éves

Külső leírás: Magas férfi, százkilencven centit biztosan eléri. Ehhez pont jó alakja van: egyáltalán nem sovány, de a felesleg se van rajta. A sok túrázás kellő képen jó hatással volt az izmaira, szálkásabb, jó fizikumú. A hat kocka igaz nincs meg, de ettől függetlenül igenis jó nézegetni az uraságot, ha netán fürdőnadrágra vetkőzik. Bőre fehér, a válla s arca szeplőkkel tarkított, s anyajegyek is tarkítják. Haja világos vörös, nyáron a nap enyhén répásra szívja, de ettől függetlenül roppant dús, s mindig hátrasimítja, esetleg egy kis zselével rásegít, hogy úgy is maradjon. Szép ívű szemöldöke s a szakállnak nevezett pofaszőrzet megtartja azt a kellemes vörös színét az év minden szakában, bár a szempilláinál előfordul, hogy ugyanolyan sorsa jutnak, mint a haja. Orr nyerge egyenes, orrcimpái azonban kissé nagyobbacskák, mint kéne: nem is szereti, főleg, hogy kicsit krumpli érzetűnek tartja. Hihetetlen módon tud mosolyogni: nem csak a csókra termett, enyhén sebhelyes ajkaival, hanem a mézbarna szemeivel is kifejezi örömét. A mézgolyók azonban remekül ki tudják fejezni a pillanatnyi érzelmeit, s a kacsintás is remekül megy neki, sőt külön tudja mozgatni a szemöldökeit is. Kezei csontosak, ujjai hosszúak, körmei szépen ápoltak, ahogy az egész külseje az. Ad magára, így a ruhatárában a kissé elhordott darabokat rögvest otthoninak nyilvánítja, vagy esetleg túrázik bennük. Előnyben részesíti az elegáns dolgokat: ingekből rengeteg van neki, ahogy mellényekből, de sportosabb darabok is akadnak a gardróbjában. Ékszerei alig vannak, csakis egy karóra, s két gyűrű boldog tulajdonosa.

Jellem: Ő tipikusan az a pasi, akit vagy kedvel, vagy ki nem állhat az ember. Hatalmas a szája, kegyetlen benyögései vannak, nem állnak messze tőle a pimasz vagy éppen provokatív kijelentések sem. Mindenből ki tudja magát magyarázni, hisz ír: csűrni-csavarni remekül tudja a szavakat a saját javára. Emellett kissé szemtelen is, bár jól tudja hol a határ, szereti feszegetni. Van egy enyhe „én akarok a középpontban lenni” viszketegsége, de szerencsére nem súlyos vagy kezelhetetlen. Szereti, ha el tudja a másikat kápráztatni, s szerencséjére ez sokszor össze is jön. Nem szereti, ha a cuccaihoz nyúlnak, egészen ki tud kelni magából ilyenkor. Ami az övé, azaz övé. Nem csapatjátékos, azt tartja jónak, amit ő csinál. Precíz, a munkájában s a magánéletben is. Nála mindig rend van, rumli soha. Vigyáz a dolgaira, amiért egyszer már megdolgozott s pénzt kiadott. Hajlamos a spórolásra, a pénzkuporgatásra, amíg valami nem kell neki nem veszi meg. Ellenben az utazás… az a mindene. Sehol nem bír fél évnél tovább lenni: ez igaz Londonra is. Mindig úton kell lennie, ugyanis sehol sem érzi magát otthon. Hajtja a vére, hiába nem kamasz már az új s jobb felé. A párkapcsolataival is ez volt mindig a baj: nem tudott egy embernél leragadni. Mondjuk ki nyugodtan, hűtlen s csalfa. Tudja magáról, hogy egy nem elég, s ha utazik feltétlenül kell a friss hús íze. Ahogy azt is, hogy hiába minden jó szándéka, igyekezete s kedvessége: még mindig mindenben ő az első. Megeshet, önző is. Csúnya dolog, de úgy van vele nélkülözött gyerekként eleget minden téren. Alapjáraton nagyon magabiztos, de vele is megesik, hogy pofára esik. Nehezen tudja az érzelmeit elrejteni, a szemeiből pedig gyönyörűen ki lehet mindent olvasni.

Élettörténet: Egy hatalmas ír család legutolsó gyermekei közé kerülnek. Ő a tizenegyedik, s van még két húga. Hatalmas nagycsalád, hatalmas, rengetegen voltak s vannak, mindig is így volt. Mikor Finn született a szüleinek már nem volt hozzá túl sok türelme és ideje, így az idősebb nővérei s bátyjai terelgették hol erre-hol arra, ami hatással volt a jellemére is. A keleti parton nőtt fel, egy kisebb városban, s hiába a gyönyörű természet, nem szerette. Rossz gyerek volt, háromévesen a tetőre mászott, hatévesen biciklit lopott, sőt, az arcán lévő sebhelyet is ekkor szerezte. A kisbarátaival bemásztak egy idős úr kertjébe gyümölcsöt lopni, s mikor menekültek kifelé Finn fennakadt a kerítésen. Fel akarta magára hívni a figyelmet, de rosszul csinálta. Eleinte. Rájött, hogy a rosszalkodásért csak verés jár, így minden feles energiáját abba ölte, hogy tanuljon, hogy kikerüljön a nagycsaládból, a városból. Világot akart látni, a tengerparti szirteken álmodozott arról, hogy egyszer körbeutazza a bolygót. A szüleinek nem volt sok pénze, s hiába repültek ki a nagyobb gyermekek, ez így is maradt sokáig. Finn már tizenévesként is dolgozott, gyűjtötte a pénzét, amin kamerát vett magának. Ezért alapos szidást is kapott az apjától, sőt, pofont is, de nem bánta meg. Főleg, hogy a fotói miatt lett híres: remekül ment neki. Miután letette az érettségit, Angliába ment ösztöndíjjal továbbtanulni fotósnak. Kisebb balhé keveredett otthon, hogy ő el akarta hagyni az anyaföldet. Hiába volt minden, megtette. Londonba járt, imádta a nyüzsgést, az életet, a lehetőségeket. Az egyetem mellett kisebb fotózásokat vállalt, amiből pénzt szerzett, s emellett élte a fiatalok életét. Akadt mindenféle partnere, többek között ezért is kezdett el nyelveket tanulni, ami később nem jött rosszul. Lediplomázva azonban komoly gondba került: volt papírja, de nem volt munkája. Sokáig hónapról-hónapra tengődött, haza azonban nem akart menni. Végül, ő sem tudja hogyan, ráakadt az utazási irodára - vagy ők rá? – ahol már lassan öt éve dolgozik. Kicsiben kezdte, aztán ő lett a cég üdvöskéje, olyan remek helyeket s utazási célokat talált, hogy mindenki oda akar menni. Az utazásai alatt rengeteg képet készít, amiknek külön kis oldalt is létrehozott már. Sok rajongója van, már a fotóit rendelni is lehet, amiből plusz bevétele van. Akikkel csak tud levelezik, szereti fenntartani a kapcsolatot a „rajongóival”.

Hobby: Világjárás, fotózás, blog vezetés, túrázás, új dolgok kipróbálása minden téren, főzés.

Foglalkozás: Utazási irodánál dolgozik, mint „új utak keresője”.

Extrák: A munkája abból áll, hogy a világ járatlan, vagy alig ismert tájaira megy el, s dokumentál mindent. Képekkel, elérhetőségekkel, mit lehet ott csinálni, majd ezeket elküldi a cégnek, akik programot állítanak össze belőle (vagy akár Finn maga) s jó kis árért hirdetik a kalandozóknak. Minden jó kapás után bónuszt kap, s biza, eme ír kópé a legjobb ebben. *** Több nyelven is beszél az angol mellett: franciául, portugálul, spanyolul s végül oroszul. Persze nem tökéletes egyből se, de bőven megérteti magát. Emellett meglepő, de az anyanyelve az angol mellett az ír is, amit a családban használnak. *** Évente egyszer tér haza a szülővárosába, karácsonykor vagy húsvétkor. Ami épp összejön neki. *** Biszexuális, bár több nővel volt már kapcsolata, mint férfival. Azonban egy éjszakás kalandnál – mert ennyi utazás mellett bőven akad – nem számít ki akad az ágyába, csak egy a lényeg: neki kell tartania. *** Családja nem tud arról, hogy pasikkal is szívesen randizgat. Révén, hogy római katolikus a család, lehet jobb is így. Amúgy nem titkolja, ha megkérdezik, rávágja, hogy éli az életet. *** Dohányzik, nem viszi túlzásba, de a napi 2-3 szál alap nála. Az alkoholt is remekül bírja. *** Seme.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2017. 01. 05.
2018. 05. 17.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:18:32
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).