Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Harada Kenji
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Leo

Kor: 17

Külső leírás: Szemeiben vörös és a mogyoróbarna árnyalatok keverednek egy mély, szavakkal leírhatatlan színt alkotva. Tekintetében örökösen pajkos csillogás ül, mintha egy város éjszakai fényei vesztek volna el bordós örvényében. Fakó-vörös haj keretezi finom, ugyanakkor éles vonalú arcát. Keskeny ajkai szinte mindig barátságosan, ugyanakkor titokzatosan mosolyognak, mintha csak azt üzennék: nem ismersz, és soha nem is fogsz. Rakoncátlan tincsei mindig szófogadatlanul, kócosan állnak égnek baloldalt, habár Kenjinek sokszor a frufrujával is meggyűlik a baja. Bőre világos, és nyáron is nehezen barnul le (viszont annál könnyebben ég le, függetlenül a rákent naptej mennyiségétől, és erősségétől). Körülbelül 170 centi magas, de kétségek nélkül állítja, hogy még fog nőni. Vékony testalkata és könnyű csontozata mellett nehezen épít izmot, pedig bőven eleget edz hozzá – kevesen is mondják meg róla első ránézésre, hogy sportol. Ad a megjelenésére, de öltözködés terén elsődleges szempontjai közé tartozik a kényelem. Szereti hosszú ujjú pólókat, a nagypulcsikat és a deszkás cipőket.

Jellem: Nyitott, lelkes és érdeklődő személyiség, aki szeret új dolgokat kipróbálni és ritkán csinál egy dolgot kétszer ugyanúgy. A legtöbb emberrel könnyen megtalálja a közös hangot, a maga bolondos bájának köszönhetően. Szeret ismerkedni, könnyű felkelteni az érdeklődését, viszont annál nehezebb meg is tartani azt. Nehéz hosszútávon, és intenzíven fenntartani a figyelmét. Nem szereti a konfliktusokat és a nehéz, vagy épp komoly helyzeteket, ezért ilyenkor mindig arra törekszik, hogy bármi áron oldja a feszültséget – emiatt sokszor komolytalannak és gyerekesnek bélyegzik. Nem mutatja ki, de érzékeny lélek: könnyen megbántódik, vagy felkapja a vizet semmiségeken. Ugyanakkor persze a legkisebb dolgoknak is képes őszintén örülni, és könnyen meg is békél. Ha valakire, rá lehet azt mondani, hogy egy érzelmi hullámvasút, még ha az esetek nagy részében jól is palástolja. Jó csapatjátékos, meg van az érzéke ahhoz, hogy a legszorultabb helyzetekben is ösztönözze és felvillanyozza a csapatát. A tanulás nem az erőssége, nehezére esik sokáig egyhelyben ülni és nyitott könyvek fölé meredni, sokkal könnyebb számára, ha ezt is a barátaival csinálhatja.

Élettörténet: Még egészen kicsi korában költöztek Tokyo-ba a családjával. Kenji szülei, amióta csak a fiú az eszét tudta folyton a bátyjával példároztak: Izumi megint ötöst kapott a vizsgákon, neked is többet kéne tanulnod… Izumi ma is megnyerte a zongoraversenyét, te is igyekezhetnél jobban. Izumi már kitakarította a szobáját, és a teraszt is felseperte, te meg egész nap nem csináltál semmit… igazán példát vehetnél róla. Igyekezz jobban, tanulj többet, vegyél példát Izumiról, légy olyan mint Izumi. Nem csoda hogy Kenjinek elege lett mindenből amiben Izumi valaha is jó volt. Megutálta a matekot, a fizikát, a kémiát, csakúgy a zongorát ahová még az általánosban jártak. Nem számított mit csinált, sosem volt elég jó, és a szülei egyetlen szeme fénye mindig is Izumi maradt. Már alsó középbe járt, amikor kilépett a komolyzene-klubból, és egy barátja unszolására a röplabda-klubbot választotta kötelező délutáni foglalkozásnak. Eleinte közömbös volt, és csak muszájból csinálta, majd mielőtt észrevette volna teljesen magába szippantotta a sport. Egy teljesen új és egészen más világ nyílt meg előtte. Ez nem egy befásult, számokból és hangjegyekből álló hely volt, hanem egy egészen új univerzum ahol minden új volt, és színes.

Hobby: röplabda

Foglalkozás: tanuló, illetve sportoló

Extrák: //sosem ismerné be, de valójában a röplabda azon kevés dolgok egyike, amit komolyan vesz//habár a zeneiskola és a zongora fájó emléket hagytak benne, néha hiányzik neki a zene//a bátyjával a körülmények ellenére többnyire jóban voltak//Izumi már külön él, és egyetemre jár//Kenji hangulata ingadozó//egy elvesztett meccs vagy hiba után hajlamos az önvádra//posztja: liberó//mez száma: 6//

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://data.whicdn.com/images/120095520/large.jpg)

Engedélyezve: 2016. 12. 28.

Módosítva: 2016. 12. 27. 14:27:27
Módosította: Leo

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).