Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Silen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Malec

Kor: 210

Külső leírás: Fajtájának ék köve, szépségéhez nincs fogható, még fajtáján belül is irigyeknek reá. Gyönyörű szép türkiz színű uszonyával, éléri a három méteres hosszúságot. Ciánkék szemei mindig kíváncsian tekintenek a nagyvilágra. Hátközépig érő haja akár a legfinomabb selyem, melybe élvezett bele túrni. Hegyes körmökben végződő ujjaival, úgy tűnhet mint egy ragadozó, pedig a légynek sem tud ártani, ha csak nem ártó szándékkal közeledsz hozzá.

Jellem: Mivel, jövendőbeli király, így érettebb a társaihoz képest. Nem szereti ha esetleg az orránál fogva akarják irányítani. Az igazság kimondását tartja szem előtt, sosem szerette ha hazudnak neki, viszont ő nem tartja be a szabályait. Úgy tartja egy kis kegyes hazugság, még nem hazugság. Hatalmas szíve van, hamar tesz szert barátokra, viszont azokat is jól megválogatja. Nem szeret rendet tartani maga körül, a szobája olyan mint ha egy szökőár ment volna végig rajta. Így volt egészen száz évig, aztán egy nap, egy kegyetlen démon, mindennek végett vetet. Az eddigi gyermeki éne eltűnt, és már csak a makacs, gőgös éne maradt.

Élettörténet: A tengerek ura és asszonya, legidősebb gyermeke. Hét kistestvére volt, sajnos egy eszét vesztett démon, és a háborúk miatt elvesztette testvéreit. Szülei többet nem akartak gyereket, és sajnos Silen sem akart több testvért. A nagy gyászban megfogadta Silen a testvérei sírja előtt, hogy egyszer megbosszulja őket. Tudja nagyon jól, hogy a démon nagy úr, igazán kedveli a különleges példányokat, legyen az bármelyik fajból.

Hobby: Teveket szőni

Foglalkozás: Leendő király

Extrák: Különleges módon születnek, csak is kizárólag szerelemből foganhatnak. Náluk mindegy a nemiség, két sellő nőnek és sellő férfinak is lehet gyermeke. Viszont akkor nem kihordják őket, hanem egy kis kagylóban fognak növekedni, míg el nem érik azt a kort. Sosem volt szerelmes, de reméli, hogy olyan szép és tökéletes lesz mint a szüleié. Chiié!!

Képinfo: nem én csináltam, csupán illusztráció (https://i.imgur.com/fJKEC00.png)

Engedélyezve: 2016. 12. 28.
2018. 09. 19.

Módosítva: 2018. 09. 19. 12:51:07
Módosította: Malec

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).