Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Newton Scamander
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Sai

Kor: 21

Külső leírás: Barna hajával mindig is elütött a Scamanderek szőke hajszínétől. Minden élő és nem élő rokona szőkeként élte és éli az életét így az ő barna hajával mindig is kitűnt közülük. Amolyan fekete bárány volt a családban, de a család sose éreztette ezt vele így New-ben se hagyott különösen mély nyomott. Scamander név aranyvérre utal, de a név tulajdonosai sose éltek vissza ezzel ugyanúgy tisztelték a sárvérűeket vagy a félvéreket.

Jellem: Kissé szétszórt és vakmerő. Nehezen találja meg a közös hangot új ismeretlen emberekkel. Kerüli a szemkontaktust hacsak nem szükséges. Evvel ellentétben a Varázslatos szörnyekkel annál inkább. A szörny imádatát édesanyjától örökölte ki sárkányok nevelésével foglalkozott. Már iskoláskorában is csak az új fajok felfedezésével foglakozott ezért tanulmányait igen erősen hanyagolta. Nem bukott semmiből, de közepes jegyeivel nem éppen álmai állását sikerült kifognia iskolai évei után.

Élettörténet: Aranyvérű családba született 1897 nyarán, ami nem azt jelenti, hogy automatikusan gazdag családba is, de az ő családja nem szűkölködött semmiben így egész életében megvolt mindene. Tanulmányain viszont ez nem közsönt vissza. Az iskolában nem igazán tett szert emberi barátokra. Legtöbb idejét a Tiltott Rengetegben töltötte ottani különleges barátaival. Az első női szerelme egy Mardekáros lány volt, de mivel túl félénk volt ahhoz, hogy valaha is megszólítsa így csak plátói szerelem volt. Roxforts elvégzése után nagy nehezen állást kapott a Mágiaügyi Minisztérium Házimanók Áttelepítése Részlegnél. Saját bevallása szerint borzasztó 2 évet kellett ott kibírnia így végül átkerült a Bestia Tagozathoz ahol már sokkal otthonosabban mozgott. Azzal együtt, hogy szinte kizárólag Salmander érdeme a Vérfarkasnyilvántartó 1947-es megalapítása, ő maga a kísérleti keresztezést tiltó törvényre a legbüszkébb. Az 1965-ben hatályba lépett jogszabálynak köszönhető, hogy sikerült gátat vetni az új, szelídíthetetlen szörnyetegfajták kitenyésztésének Nagy-Britanniában. A Roxfort igazgatói tisztét is betöltötte Phineas Nigellus Black és Armando Dippet között, 1925-ig. Salmander a Sárkányügyi Kutató és Ellenőrző Központ munkatársaként számos alkalommal járt Amerikában és világ számos pontján kutatóúton. Ezek során gyűjtött anyagot világsikert aratott Legendás állatok és megfigyelésük című művéhez, amely 52 kiadást ért meg. És tankönyvként ma már minden varázslóiskolában fellelhető. Salmandert a mágikus bestiákkal végzett munkásságért 1979-ben a Merlin-díj ezüstfokozatával tüntették ki. A nyugalmazott tudós Dorsetben él feleségével, Porpetinával akit Amerikai kalandos útján ismert meg és három apró Kneazle kedvencével: Hopszival, Morcival és Torkossal.

Hobby: Legendás állatok felkutatása, megvédése, tanulmányozása

Foglalkozás: felfedező

Extrák: Harry Potter univerzum karaktere. Lényegesebb információkat viszont csak a Legendás állatok megfigyelésük című filmből és könyvből tudunk meg róla. Gyermekéről nincs információnk minden bizonnyal legalább egy fia van mivel Rolf Scamander nevű unokája Luna Lovegood - ot vette feleségül akitől két fia született. Lorcan és Lysander így New már büszke dédnagypapi.

Képinfo: Pinterestről származik ()

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2017. 09. 02.

Módosítva: 2017. 09. 01. 14:12:54
Módosította: Sai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).