Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Michael Strodovsky
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Martha

Kor: 28

Külső leírás: Magas (192 cm), erőteljesebb testfelépítésű férfi. Fekete haja a válláig ér; szemei barnássárga színűek. Bal fülén egy hosszú, ívelt fülgyűrűt visel. Általában a papi egyenruháját viseli -,amit gyűlöl-, de néha látni rajta egy bézs színű, nyaknál gombolós, laza inget, aminek az ujját feltűrve hordja, valamint egy sötétebb szaggatott farmert egy bakanccsal. Nyakában mindig lóg egy rózsafűzér, mely jelzi neki, ha ördög szállta ember lenne a közelben. Állandó ékszernek számít a jobb középső ujján lévő vastag, ezüstgyűrű, amibe egy latin szöveg van írva. Ennek segítségével képes megidézni az ördögűzőkört.

Jellem: Amikor papként tevékenykedik igyekszik visszafogni domináló jellemét és egy kedves, együttérző és segítőkész embernek tűnni. Valójában egy beképzelt, énközpontú, mohó és makacs személyiség. Ráadásul a buja gondolatokat sem veti el a fejében. Szinte minden csinos nőt megnéz, akik felbukkannak a környezetében. Szereti kimondani azt, amit épp gondol, legyintve mások mit fognak szólni hozzá. Igencsak vezéralkat és ezt szereti hangsúlyozni -kicsit túlságosan is-, amiből már sok gondja lett.

Élettörténet: Egy orosz ördögűző családból származik. Kapcsolatai révén könnyen leiskolázott egy protestáns papneveldében. Rendesen kitanulta az ördög elűzésének praktikáit, ezért nem volt nehéz elhelyezkednie az egyik kisebb városban, ahol ráadásul a családnak volt egy temploma, ami már omlófélben volt. Pár évnyi felújításnak köszönhetően alkalmassá vált az épület a céljára. Michael pályája elején járt, amikor hallott egy úgymond peteket árusító intézményről. Mivel a családban szinte mindenki rendelkezett ilyenekkel -és elmondásuk szerint nagx hasznukat vették- ellátogatott az egyik létesítményébe. Ott találkozott Leavennel, akit később megvett maga mellé.

Hobby: Szájharmónikázás, zongorázás (profi zongorista, mert a neveldében kötelező volt a zenetanulás), mások kiidegelése

Foglalkozás: Pap, ördögűző

Extrák: A család hagyományait követve számos technikát megtanult az ördögökkel szemben. Biszexuális. Akanémnak tartogatom c:

Képinfo: Nem saját. (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/ef/05/98/ef05984996088957c2330c06c9e12ab3.jpg)

Engedélyezve: 2016. 12. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).