Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kikyou
Kategória: Inuyasha
Feltöltő: Aoyama

Kor: 18

Külső leírás: Hosszú, fekete haja van, melyet összefogva visel. Szemei szèp sötètbarnák. Gyönyőrű bőre van, ès karcsú teste. Szokásos papnő viselete van. Fehèr felső ès piros alsó.Arcán ritkán látszik mosoly. Ő inkább komoly.

Jellem: Ő a klasszikus hideg szépség. Érzéseit minden pillanatban leplező, titokzatos karakter. Magányos, de segítőkész, ugyanakkor harcos, szívósság és akaraterő jellemzi. Nagyon hűséges és teljes szívéből tud szeretni, de gyűlölni is. Barátságtalanság az egész élete mégsem panaszkodik egyszer sem. Talán éppen ezért egy nagyon pozitív, rokonszenvet kiváltó szereplő. Nem tökéletes vannak hibái, mégis tiszta a lelke az akarata és a szándékai jók. Nagyon csendes keveset beszél, de ha megszólal, akkor nagyon bölcs dolgokat mond. Nagyon határozottnak tűnik mégis ő is csak egy nő, akinek vannak gyengeségei és aki az ékkő védelmével egyértelműen túl sokat vállal magára. De nem bújik ki a feladata alól, és maximálisan elvégzi.

Élettörténet: Kikyo egy nagyon erős papnő. Ő őrizte a Négylélek Ékkövét is. Később beleszeretett Inuyasha-ba, s megpróbálta rávenni a fiút, hogy váljon teljesen emberré, így az ékkő megtisztulna, s neki már nem kéne rá vigyáznia. De.Naraku csapdája miatt sajnos Kikyo meghal, Inuyasha-t pedig egy fához szögezi 50 évre... ( Kikyo-t megátkozta egy fekete papnő, Tsubaki. Irigy volt Kikyo erejére és szépségére. Továbbá arra, hogy Kikyo vigyáz a négy lélek ékkövére, nem ő. Az átok csak akkor lép életbe ha Kikyo beleszeret valakibe. Ezt az átkot Kikyo elfelejtette és beleszeretett Inuyasha-ba, az átok beteljesítője pedig Naraku lett.) Később Urasuel feltámasztja Kikyo-t, de a lány nem kapja vissza a lelkét, mert az már Kagome-ben van. Így, hogy ne haljon meg újra, Kikyonak lélekrabló férgek hozzák a halott lányok lekeit, ami összetartja a testét. Először megpróbálja megölni Inuyasha-t, de később erről letesz, s néha a csapat segítségére lesz, vagy éppen hátráltatja őket... Kikyo is végezni akar Naraku-val. Kikyo-t Naraku megöli. De Kagome újra feltámasztja, azért, mert tudja, hogy Inuyasha-nak fáj Kikyo halála. Az abszurd dolog, hogy utána Kikyo csak egy köszönömet sem mond... Különleges képessége a spirituális ereje, s a megszentelt nyílvesszők, amik szinte bármilyen szörnyel végeznek. Kikyo készítette Inuyasha nyakláncát is a kotodama rosary-t

Hobby: Halott lelkek gyüjtèse

Foglalkozás: papnő

Extrák: testèt halott lányok lelkèvel tartja össze, ember,

Képinfo: A kèp nem az èn tulajdonom (http://i56.photobucket.com/albums/g166/minhthu_01/iy_kikyou031.jpg)

Engedélyezve: 2016. 12. 17.

Módosítva: 2016. 12. 17. 10:40:05
Módosította: Aoyama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).