Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Liana Green
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kaori

Kor: 17

Külső leírás: Liana igazán gyönyörű teremtés és sokan megfordulnak utána, nem véletlenül. Szemeinek színe igézőek és csak az őszinteséget lehet felfedezni bennük. Öltözéke mindig ízlésének megfelelő, sokszor ruhái a hangulatát is tükrözik. Nem híve a magamutogató, vagy puccos és feltűnő ruháknak, így mindig visszafogott és elegáns. Nem magas, inkább alacsonyabb testalkatú. Kinézetére mindig is odafigyelt, bár szereti a hasát, így rendszeres mozgással tartja kordában magát.

Jellem: Kedves, mosolygós és általában mindig vidám lány. Olykor tud durcás is lenni és sokszor makacs is. Szereti, ha alkalmakkor a középpontban lehet, de ezt nem viszi túlzásba. Korához méltóan viselkedik, de mégis tudja, hogy hol a határ, amit nem lép át. Hamar megtudja kedvelni az embereket, de az állatok állnak hozzá közelebb. A rajzolást eléggé megszerette, így az számára egy kellemes kikapcsolódás. Olvasni is szeret, de inkább orvosi könyveket lehet a kezében látni. Munkáját nagyon szereti, még akkor is, ha veszélyekkel jár. Ha tehetségével gyógyíthat, akkor igazán boldog tud lenni. Nagy a felelősség érzete és tud határozott és szigorú is lenni. Nem minden esetben áll a helyzet magaslatán, de ha szükséges, kér segítséget és igyekszik nem idegeskedni abban az esetben. Falujában mindenki szereti és tiszteli, valamint számíthatnak a segítségére. Barátai nincsenek, de tudja, amíg a falusiak vele vannak, nem érzi úgy, hogy magányos lenne.

Élettörténet: Miután megszületett, édesapja, aki szintén gombák tenyésztésével foglalkozott, elhunyt. Édesanyja maradt vele, egészen 10 éves koráig, ugyanis súlyos beteg lett, amire rátett el lapáttal a magány érzése is. Liana így szülők nélkül maradt, de a falu vezetője magához vette, hiszen szerette a kislány szüleit és nem bírta volna végignézni, ahogy a kis Liana egyedül és magányosan tengeti napjait. A falu vezetője, mikor Liana betöltötte a 11. életévét, adott neki egy könyvet ajándékba, ami valójában a kislány apjáé volt. Minden gomba tenyésztésének módja le volt írva. Bár Liana eleinte látni sem akarta a könyvet, hónapokkal később mégis magához vette és olvasgatott belőle. Nevelőapja, aki a falu vezetője volt, mindent megszerzett, ami kellett a gombák létrehozásához. Liana hamar megtanulta, hogy mit hogyan kell csinálni és ennek híre ment a faluban. Nemsokkal később a kislány már saját kis házat kapott, ahol dolgozhatott és élhetett is. A falu vezetője sokszor látogatta meg, amikor csak ideje engedte. Amikor Liana 15 éves lett, váratlan vendéget kapott, aki nem jó szándékokkal érkezett, de talán ő örült a legjobban, amikor megtudta, hogy a gomba tenyésztés nem maradt abba. Az a férfi, Liana kitartásának hála nem nagyon kapott semmilyen gombát, de nem adta fel továbbra sem, hogy üldözze a lányt.

Hobby: Rajzolás

Foglalkozás: Gombák tenyésztése

Extrák: A gombák tenyésztése mellett szorgalmasan tanulja a fizikát és kémiát is.**Falujában számtalan lény megtalálható, így nem csak emberlakta.

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem saját. (http://)

Engedélyezve: 2016. 12. 17.

Módosítva: 2016. 12. 17. 16:50:45
Módosította: Kaori

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).